Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
30 juli 2010 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • budget
  • conditioner
  • haar
  • haarmasker
Een MissLipgloss artikel

Herbal Essences Beautiful Ends review


Ik vertelde jullie al over de nieuwe collectie van Herbal Essences, Beautiful Ends. Een hele lijn voor mooi haar met verzorgde, mooie punten. Bij deze een korte review.

Wat ik over alle producten kan zeggen: prettig in gebruik en perfecte prijs-kwaliteit verhouding. Ten eerste vind ik de geur geweldig. Wanneer je het onder de douche gebruikt ruik je supersterk pure framboos, echt heerlijk! Ik merk altijd dat de wat goedkopere merken vaak wat mindere geuren hebben, typische shampoogeurtjes of nietszeggende geuren. Herbal Essences niet, ze doen dat echt enorm goed! Het geeft meer een luxegevoel, ze ruiken bijna net zo lekker als mijn Tigi producten, die toch wel stukken duurder zijn.


Shampoo & conditioner

Masker

De shampoo en de conditioner vind ik fijne basic producten. Prettige producten die hun werk doen. De shampoo maakt je haar schoon, maar niet droog. De conditioner verzorgt prettig en maakt je haar zacht en glanzend. Het meest enthousiast ben ik over het masker! Deze ruikt ook heer-lijk naar framboos, is mooi roze gekleurd (net als de shampoo en conditioner) en maakt m’n haar heerlijk zacht, goed doorkambaar en glanzend. Het effect is sterker dan bij de conditioner.

Conclusie: fijne basic producten die goed werken en goddelijk ruiken! Herbal Essences is te koop bij de drogist. Shampoo en conditioner kost €3,49 en het masker €4,99.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.