Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
20 augustus 2013 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
 • budget
 • goedkoop
 • goedkope lipstck
 • goedkope lipstick
Een MissLipgloss artikel

HEMA Pure Shine Lipsticks

00000Laatst  bij HEMA werd mijn aandacht getrokken door de Pure Shine lipsticks. Ten eerste door de prijs (€2,50!), ten tweede door de mooie kleuren. Ik nam er drie mee om uit te proberen. Zou dit een budget topper zijn?P1160879

De HEMA Pure Shine lipsticks zijn verpakt in zilverkleurige hulsjes waar nog een transparant stuk plastic om heen zit. Ze doen me heel erg denken aan verpakkingen van héle oude Catrice lipsticks, van een limited edition collectie van jaren geleden – absolute nude heette die lijn volgens mij. De verpakking ziet er best goed uit, maar voelt ook wat ‘rammelig’ en voelt wat goedkoop aan. Maar hey, het is ook een goedkoop product. Het ziet er prima uit voor die prijs.

P1160877

Ik heb drie kleuren: 17 Coral, 23 Pink en 30 Dark Coral. Dit zijn drie mooie romige kleurtjes, er waren ook wat van die metallic kleuren, die vond ik niet mooi.

 P1160880

Handig: de dop is transparant, dus je ziet makkelijk en snel welke kleur je te pakken hebt.

P1160882

Dark Coral, Pink en Coral.

P1160883

P1160885

Coral, Pink, Dark Coral

De swatches zijn indrukwekkend, toch? Ik was blij verrast toen ik dit in de winkel zag en dat zorgde ervoor dat ik ze meteen meenam. De kleuren zijn prachtig en de pigmentatie geweldig, ook zijn de lipsticks heel erg romig, ze glijden over je huid (lippen).

P1160887

P1160889

Coral is een prachtige felle koraaltint die geweldig dekt. Wat een intens toffe kleur!

P1160893

P1160896

Ah, dit past wel in mijn straatje, Pink is niet zomaar roze, maar echt onwijs fel roze. Ik houd er van!

P1160901

P1160905

Dark Coral is een wat subtielere koraaltint. Donkerder dan mijn eigen lippen, maar niet zo fel als de ‘gewone’ Coral.

De eerste indruk was onwijs goed, de lipsticks zijn enorm mooi van kleur en glijden als lippenbalsems over mijn lippen. Woah! Wat me wel meteen opviel: de geur slash smaak. Deze doet me denken aan hele oude lipsticks die ik vroeger van mijn moeder ‘leende’ om me mee op te maken. Het is echt zo’n ouderwetse lipstickgeur. Gelukkig proef je dit na een paar minuten al niet meer, maar het is wel even onaangenaam.

Het gevoel op de lippen is erg prettig, ik vergat al snel dat ik lipstick op had. Dat is een goed punt! Comfortabel, dus. En houdbaar? Jep. Hij kan best wat drankjes en hapjes aan. De HEMA Pure Shine lipstick houdt het niet een hele dag uit, maar echt wel lang! Een maaltijd overleeft ‘ie wel, mits deze niet te vettig is.

Ik ben echt onder de indruk van de HEMA Pure Shine lipsticks. Mooie kleuren, mooie pigmentatie, glijdt over de lippen, voelt prettig, blijft lang zitten… En jongens, even serieus. Dat voor €2,50? Lijkt te mooi om waar te zijn. Is het niet! Enjoy!

 

Pluspunten

 • Verpakking is prima
 • Verkrijgbaarheid: gewoon bij alle HEMA filialen te koop
 • €2,50
 • ja echt, €2,50 voor een lipstick
 • Mooie kleuren – al zijn ze niet allemaal mooi, wel even selecteren
 • Romig
 • Voelt prettig aan op de lippen
 • Goed gepigmenteerd
 • Blijft lang zitten

Minpunten

 • Ik kan er geen verzinnen, misschien alleen dat ik wel meerdere kleuren zou willen om uit te kiezen!

Iets voor jou als…  je op zoek bent naar een supergoedkope felgekleurde lipstick die mooi is, lang blijft zitten en prettig aanvoelt

Skippen als… je geen lipstick draagt of als je liever  wat meer ingetogen kleuren draagt

 

HEMA Pure Shine Lipstick is voor €2,50 bij HEMA te koop.

xxxc NARS Light Reflecting Setting Powder  Pressed


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.