Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
15 april 2010 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • budget
  • HEMA
  • lipgloss
  • Review
Een MissLipgloss artikel

HEMA lipgloss review

Jullie weten hoe ik ben. Als ik in een winkel loop waar make-up wordt verkocht, kan ik het vaak niet weerstaan. Zo was ik laatst bij HEMA en ik moest echt weer wat make-up meenemen om te testen. Ik nam een concealer en een lipgloss mee, en vandaag is het tijd voor de review van de lipgloss. Ik koos voor een oranje kleur en hij kostte iets meer dan drie euro. Dat is weinig, zeker in vergelijking met andere merken, waarvoor je vaak tien of zelfs twintig euro meer betaalt.


De lipgloss zit in een strakke plastic verpakking met een zwarte dop. Het flesje is transparant zodat je de kleur goed kan zien.

De kleur is oranje met een glans en veel kleine glittertjes. Ik vind hem heel erg mooi, het is weer een keer een andere kleur dan roze, rood of nude.

Ook op de lippen is de gloss mooi, al zie je wel dat ‘ie vrij gauw in de lijntjes trekt. Hij brengt wel goed en makkelijk aan, er zit genoeg gloss op de applicator wanneer je hem uit het flesje haalt en hij smeert makkelijk en soepel over de lippen.

Tot nu toe dus allemaal goed en leuk. Maar ik werd echt gék vanaf het moment dat ik de lipgloss op mijn lippen had. Niet dat hij plakte, want dat doet ‘ie niet, maar elke keer wanneer ik met mijn tong over m’n lippen ging, of iets dronk of at, proefde ik de vreselijk vieze smaak van deze lipgloss. Heel plastic, synthetisch. Supervies. Hij ruikt ook wel een beetje zo, maar de smaak is tien keer zo erg. En omdat de gloss meer waterig is dan plakkerig, ‘loopt’ ‘ie ook sneller je mond in wanneer je iets drinkt.

Longlasting is de gloss ook niet echt, een broodje eten overleeft ‘ie niet. Meteen daarna heb ik hem dan ook van mijn lippen geboend en nooit meer opgedaan, want die smaak is zo ongelooflijk vies… Jammer, want anders was het best een goede lipgloss geweest.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.