Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
31 augustus 2013 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
Een MissLipgloss artikel

Hema Diamond Shine Lipstick

P1160866Even geleden reviewde ik de Hema Pure Shine lipsticks die €2,50 per stuk kostten, vandaag is de beurt aan de Hema Diamond Shine lipsticks. Deze kosten €4 en zijn wat glanzender en minder intens van kleur.

P1160864

Hema Diamond Shine lipstick kosten €4 per stuk en zijn verpakt in een strakke zwarte vierkant gevormde huls.

P1160863

Ziet er goed uit, nette verpakking. Ik heb de kleuren 12 en 15. Op de onderkant van de stick staat een stickertje met de kleur, handig in je stash of tas.

P1160862

P1160866

Links zie je 12, rechts 15. 15 is wat beschadigt doordat de stick vastzat in de dop toen ik hem voor het eerst open maakte, oeps.

P1160867

Je ziet aan deze swatches al heel goed de structuur van de Hema Diamond Shine Lipstick. Heel romig, een beetje jelly met een niet heel gepigmenteerde kleur; het is vrij transparant. Dat lijkt me de bedoeling van deze stick, want in de winkel ontdekte ik dat alle kleuren zo zijn.

Wat me ook meteen opviel was dat je nogal snel ’teveel’ van de lipstick op je lippen aanbrengt. De lipstick is zo jelly dat er al snel stukjes loskomen. Dat zie je bij de linker swatch erg goed. Het is makkelijker om de lipstick eerst op je vinger te doen en dan op je lippen te smeren, maar dat is natuurlijk niet zo heel praktisch. Voorzichtig smeren dus.

P1160875

15 is een vrij fel roze koele tint die wat doorschijnend blijft op mijn lippen, maar die zeker wel opvalt.

P1160873

12 is een koraaltint die er natuurlijk uitziet. Beide lipsticks geven erg veel glans, mooi!

Ik merk geen vervelend smaakje of geurtje en het gevoel op de lippen is heel prettig; als een vettige lippenbalsem. Hierdoor blijft de lipstick niet heel lang zitten; doordat het product zo romig en glanzend is, glijdt het vrij snel van je lippen af bij eten of drinken. Nu verwacht ik dat wel bij zo’n lipstick, zulke romige lipsticks van bijvoorbeeld Dior of Chanel blijven ook niet heel lang zitten.

Ik ben zelf meer enthousiast over de Hema Pure Shine lipsticks vanwege de pigmentatie en houdbaarheid maar ik weet zeker dat veel dames deze Diamond Shine lipsticks prefereren; de kleuren zijn wat transparanter en draagbaarder en voelen nog prettiger aan op de lippen. Voor €4 vind ik dat top!

 

 

Pluspunten

  • Verpakking ziet er top uit
  • Verkrijgbaarheid: gewoon bij alle HEMA filialen te koop
  • €4 is een mooie prijs voor een lipstick
  • Mooie kleuren
  • De lipstick voelt heel prettig aan op de lippen, als een balsem
  • Mooie, transparante glanzende finish

Minpunten

  • Blijft niet heel lang zitten
  • Is met aanbrengen wat lastig; er komt snel teveel op je lippen

Iets voor jou als…  je op zoek bent naar een semi-transparante lipstick die heel prettig aanvoelt op de lippen

Skippen als… je liever meer gepigmenteerde lipstick hebt die langer blijft zitten

HEMA Diamond Shine Lipstick is voor €4 bij HEMA te koop.

xxxc NARS Light Reflecting Setting Powder   Pressed


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.