Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
11 april 2010 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
Een MissLipgloss artikel

Hello there ladies!

How are you all doing? Genieten van het weer dat steeds een beetje beter wordt? Of nouja, na een dag superlekker weer hebben we dan wel weer een regenachtige dag, maar laten we het positief inzien. Ik besloot weer eens een berichtje tussendoor te doen om jullie te updaten hoe alles gaat met de site, enzo. Gewoon om te laten zien dat ik nog leef (;)) en uitleg over wat dingetjes waar ik vragen over kreeg.

Met de site gaat alles heel goed! Ik heb nog superveel dingen liggen om te reviewen (waaronder lekkere spulletjes van The Beauty Bakery, The Body Shop cosmetica, mooie nagellakjes van Sinful Colors en OPI, Clinique producten, en er zijn weer een aantal Miss Lipgloss reviews in de planning, lekker bezig dus!), wat heel fijn is, want reviewen vind ik altijd zo leuk om te doen. Er staat deze maand ook weer een nieuwe column van me in Nul38magazine, wat ik natuurlijk binnenkort weer hier op de site ga zetten. Ook staat er deze zomer een artikel van mij in het Weight Watchers Magazine! Voor dat artikel geldt ook; wanneer het uitkomt, plaats ik het op de site. Ook school gaat lekker, heb net mijn derde tentamenweek achter de rug en volgens mij ging het wel goed. Nog één periode en dan heb ik zomervakantie en ga ik al naar mijn derde studiejaar. Wow! De tijd gaat zo ongelooflijk snel, ik zit al bijna op de helft van mijn studie. Hebben jullie ook zoveel zin in de zomervakantie? Ik wel, zeg. Twee maanden geen school! Niet dat ik school niet leuk vind, maar die verplichting is er dan even niet en dan kan ik lekker bezig gaan met andere dingen. En natuurlijk lekker op vakantie! Ik ga een weekje met twee vriendinnen naar de zon. Waarheen precies, weten we niet, we gaan een last minute doen. We zitten te denken aan Ibiza, Portugal of Kroatië. Of hebben jullie nog leuke tips?

Ik kreeg laatst ook een aantal keer de vraag waarom mijn Tweets linksonderin op de pagina weg zijn. Dat is omdat mijn Twitter sinds een poosje op privé staat, dat betekent dat je me moet Requesten als je me wil volgen op Twitter, en ik moet dat vervolgens goedkeuren. Dit is naar aanleiding van wat vervelende situaties op fora en ook op Twitter zelf. Ik ga er niet teveel over uitwijden, en veel meiden weten ook wel wat er gebeurd is, maar ik wil er niet teveel aandacht op vestigen. Toch wilde ik dit wel even uitleggen. Kort kwam het er op neer dat elk berichtje dat ik op Twitter zet werd geanalyseerd en belachelijk werd gemaakt. Dat ging vrij ver, en dat vond ik erg vervelend. Dus vandaar dat Twitter nu niet meer openbaar op mijn site staat. Het is jammer en dat begrijp ik, maar als je mijn Tweets toch graag wil blijven zien, kan je me gewoon gaan volgen (moet je wel even een Twitter account aanmaken): klik.

Well, dat was het wel weer even. Op het moment dat jullie dit lezen ben ik in Kopenhagen, en ik moet zeggen dat ik wel even toe was aan een paar dagen er tussen uit. Erg fijn, vier dagen geen verplichtingen. Sterker nog, ik kán gewoon niks doen, want ik heb geen computer en geen internet daar. Dus ook al zou ik aan de site willen werken, no can do!

xoxo Cynthia

P.s. Mijn vriendinnetje Sanne heeft sinds kort ook haar eigen beautyblog, ze schrijft erg leuke reviews. Check haar site hier!Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.