Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
1 maart 2010 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
Een MissLipgloss artikel

Hej, København!

Hej! Jeg elsker dig! Gravad lachs! Smørrebrød! Røde pølser! SKÅL! Jahaaa, ik ga naar Kopenhagen! Vier daagjes ga ik samen met mijn vriendinnetje Serena smørrebrød en gravad lachs eten, hard SKÅL (proost) roepen, lekker æde (eten), shoppen en natuurlijk udstyre (uitrusten).

Lekker een kleine vakantie van vier daagjes naar de hoofdstad van Denemarken. Ik ben er nog nooit geweest en Sereen ook niet, dus ik ben erg benieuwd! Waarom Kopenhagen? We kwamen een leuke aanbieding tegen en besloten die gewoon te boeken. Eens een keer wat anders dan dat eeuwige Londen en Parijs (wat natuurlijk ook gewoon superleuk is). We gaan met het vliegtuig, wat maar anderhalf uur duurt. Lekker vroeg weg (om 11 uur vliegen we) en ’s avonds, vier dagen later, om half acht weer terug.

Ik las dat op zondag de winkels dicht zijn in Kopenhagen. Gelukkig hebben we dan nog drie dagen om te winkelen in Strøget, het populairste toeristische gebied in de stad, en de grootste voetgangerszone van Europa! Ik ben benieuwd. We gaan midden april dus ik hoop dat we dan lekker weer hebben!

Natuurlijk hebben we geen flauw idee wat er te vinden is in Kopenhagen, dus hebben jullie tips voor ons? Leuke winkeltjes, restaurantjes, bezienswaardigheden… Kom maar op!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.