Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
7 april 2010 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • kopenhagen
  • reizen
Een MissLipgloss artikel

Hej, København #2

Ik vertelde jullie een tijdje geleden al dat ik met Serena naar Kopenhagen ga, en vrijdag is het zover! ’s Ochtends vliegen we naar Denemarken, en op maandag gaan we weer terug. Lekker vier daagjes leuke dingen doen in deze hippe stad. We zitten te denken om fietsen te huren, als het mooi weer is. Op zaterdag of zondag willen we het nachtleven in Kopenhagen gaan verkennen in Østerbro, dat schijnt een leuke wijk te zijn om uit te gaan. En natuurlijk lekker uit eten (sushi natuurlijk, en veel vis, want ik lees overal dat je in Kopenhagen supergoede vis kan eten) en winkelen. Op zondag willen we misschien naar Malmö in Zweden met de trein.
Ik plaats dit artikel omdat ik dus van donderdag (want dan ga ik al naar Serena) tot en met maandag niet thuis ben om reacties te beantwoorden en mails te sturen. Dat doe ik allemaal weer wanneer ik thuis ben, op dinsdag. Gelukkig ben ik dan vrij, dus dan heb ik alle tijd om achterstallig onderhoud te doen.

Fram till tisdag!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.