Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
5 maart 2013 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • look
  • lovely looks
Een MissLipgloss artikel

Heavy vloeibare eyeliner look

vloeibare eyelinerIk laat de laatste tijd helemaal niet meer vaak looks zien die ik op een normale dag draag. Laatst besloot ik dus weer even foto’s te maken! Ik bedacht het me ’s middags ineens. Kijk je mee naar een dagelijkse look met vloeibare eyeliner?vloeibare eyeliner

vloeibare eyeliner

De foto’s maakte ik ’s middags, dus mijn BB Cream zit er niet meer 100% vlekkeloos op. Ik ging weer eens aan de slag met eyeliner en soms dan pakt deze wat dikker uit dan ik in eerste instantie bedoelde… Haha! Je kent het wel, dan heb je een subtiele, dunne eyeliner in je hoofd en dan wordt het tien keer zo dik. Soms haal ik het er dan af, maar ik vond het eigenlijk wel leuk, ik draag mijn eyeliner eigenlijk nooit zo heel dik.

Verder is het een heel rustige look met een lichte kleur op mijn lippen en verder eigenlijk niks opvallends. De laatste tijd draag ik steeds vaker rustige looks en laat ik de smokey eyes wat meer voor wat het is – sommigen van jullie viel dit ook al op. Het is gewoon een fase denk ik, over een tijdje pak ik weer uit met de donkerste en felst gekleurde smokey eyes die je je kan indenken, let maar op!

Het speelt denk ik ook een beetje mee dat dit soort looks gewoon wat meer safe zijn en ’s ochtends wat sneller te maken zijn. In drukke periodes ga ik dan wat sneller voor simpel, maar wel verzorgd en opgemaakt.

vloeibare eyeliner

Dikke winged eyeliner! Deze zette ik trouwens met een stift eyeliner van Teeez, deze werkt heel erg goed! Ik draag een klein beetje oogschaduw op mijn ogen, meer om er net wat meer frisheid aan te geven. Mijn oogleden zien er net wat mooier uit met wat kleur.

vloeibare eyeliner

Op mijn lippen draag ik MAC Creme d’Nude lipstick.

Wat ik droeg:

Gezicht

Catrice BB Cream

Catrice Camouflage Cream

Essence All About Matt Fixing Compact Powder

NARS Deep Throat Blush

Ogen

Too Faced Shadow Insurance

MAC Blanc Type oogschaduw

Een donkerbruine matte tint uit het Sleek Au Natural palet

Teeez stift eyeliner

Catrice Lashes To Kill mascara

MAC wenkbrauwpotlood

Lippen

MAC Creme d’nude

 

Vrij veel budget producten in deze look, gemengd met MAC en NARS. De producten die ik in deze look heb gebruikt zijn wel echt favorieten!

Ik droeg deze look trouwens op een gewone dag. Overdag had ik een afspraak en ’s avonds een etentje, maar geen chique gelegenheden. Op zich zou deze look ook best goed kunnen bij een chique gelegenheid, vind ik!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.