Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
22 februari 2010 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • eye of the day
  • Looks
Een MissLipgloss artikel

Heavy Eyeliner eye of the day

Lang gebruikte ik geen zwarte gelliner. Waarom niet? I don’t know, ik was het denk ik gewoon even zat. Maar toch pakte ik hem er laatst weer bij en dat beviel goed! Ik ging voor een strakke winged liner met op de waterlijn wit oogpotlood (Wet ’n Wild) en onder de wimperrand Electric oogpotlood van Urban Decay. Op mijn wimpers heb ik Rimmel Sexy Curves. De oogschaduw komt uit het 88 warm palette. Wanneer je hierbij geen oogschaduw aanbrengt, gaat de gelliner heel gauw afgeven op je oogleden. je kan ook gewoon alleen huidkleurige oogschaduw opdoen. Volgende keer ga ik het proberen met alleen matte oogschaduw, dat geeft ook wel een gaaf effect, denk ik.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.