Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
28 februari 2010 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • blond
  • geverfd
  • haar
  • haar geverfd
Een MissLipgloss artikel

Haar weer geverfd

Mijn haren waren weer toe aan een blondeer- en verfbeurt! Het was erg gelig geworden en had enorme uitgroei. Het was ook al weer twee maanden geleden dat ik mijn haar voor het laatst verfde, dus ik ‘mocht’ weer.Ik ging weer voor een grijstint, net als de allereerste keer dat ik het blond liet verven. Ik vond het parelmoer van de vorige keer ook erg leuk, maar die kleur is er al na een week uit. De grijskleur blijft veel langer zitten!

Voor:

Mehh, geel! Dat krijg je er van als je niet met zilvershampoo wast.

Na:

Dit is niet hoe de kleur er in het echt uitziet, de foto bovenaan die ik met mijn iPhone nam komt er dichterbij. Zo grijs is het in het echt ook niet, het zit er een beetje tussenin.

Ik krijg trouwens wel eens de opmerking ‘Wat ga jij vaak naar de kapper!’ maar het valt eigenlijk best wel mee. Ik ga ongeveer een keer in de zes weken om het te laten knippen en één keer tussendoor om de contouren te laten doen, maar dat is altijd gratis. Verven doe ik een keer in de twee maanden. Dus het lijkt misschien vaak, maar het valt echt wel mee. Het is nou eenmaal zo dat je met kort haar vaker naar de kapper moet om het model mooi te houden. Als je haar maar goed zit!

Ik betaal voor het blonderen en verven altijd rond de €70, wat ik wel een redelijke prijs vindt. De vorige keer ben ik zelfs twee keer geweest omdat het te gelig was gebleven na het blonderen en verven. Dat kreeg ik nu ook aangeboden, dus service krijg je absoluut en je mag ook nog gratis komen voor contouren knippen wanneer je het bij Hair Today laat knippen. Erg fijn! Ik twijfel nog of ik terugga want ik vind het niet echt heel goed grijs geworden (dat zie je goed op de eerste foto’s) en het is hier en daar nog een beetje warm (gelig). Ik ga het eerst maar eens wassen met zilvershampoo- en conditioner, eens zien hoe het er dan uitziet!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.