Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
3 juli 2013 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
 • bb cream
 • Guerlain Lingerie de Peau Beauty Booster
 • Review
 • Test
Een MissLipgloss artikel

Guerlain Lingerie de Peau Beauty Booster

P1140737BB Creams komen langzaam maar zeker iets minder vaak voorbij op MissLipgloss.nl. Toen ik de Guerlain Lingerie de Peau Beauty Booster binnen kreeg, dacht ik ‘Meh, de zoveelste. Saai.’ Toch ging ik hem testen en – wow. Ik ben verkocht. Wat is dit een ongelooflijk fijn product!

Guerlain Lingerie de Peau Beauty Booster – de eerste indruk

P1140734

Guerlain Lingerie de Peau Beauty Booster is een BB Cream en deze kost €47,50. Een dure BB Cream is het wel, maar het is er dan ook een van Guerlain, dus daarbij kan je die prijs ook wel verwachten.

De Beauty Booster zit in een mooi zwart doosje met gouden details en Guerlain belooft dit:

‘De illusie van een perfecte natuurlijke teint, een gevoel van frisheid in het begin van de zomer. Guerlain herdefinieert het concept van een droomachtige perfecte teint en creëerde: Lingerie de Peau Beauty Booster.

Voor de illusie van een perfecte natuurlijke teint, heeft Guerlain de Lingerie de Peau Beauty Booster gecreëerd. Deze beauty booster belooft een perfecte teint dankzij de combinatie van 5 acties: hydratatie, bescherming, glans, correctie en egale teint.

Ongrijpbaar en geheim smelt Lingerie de Peau BB samen met de huid voor een resultaat mooier dan ooit. Het geheim: de Bio-Fusion micro-netwerk, een combinatie van synthetische en natuurlijke polymeren uit textielvezels die de huid verzacht en vormt.’

Nou, dat klinkt goed. Een mooie teint, goede dekking, hydratatie, bescherming, glans, correctie. Bio-Fusion micro-netwerk klinkt weer heel geavanceerd, maar het komt er op neer dat het een combinatie is van synthetische en natuurlijke polymeren uit textielvezels die de huid verzacht en vorm geeft. Ook zit er SPF30 in de Beauty Booster, wat sowieso goed is.

P1140735

Dit zijn de bestanddelen van de Guerlain Lingerie de Peau Beauty Booster. Het is een hoop abracadabra maar ik herken er ook veel verzorgende bestanddelen in. Er zit ook parfum in, alcohol en siliconen, als je een mega gevoelige huid hebt kan het zijn dat ‘ie hierop niet zo goed reageert. Zelf merk ik het absoluut niet maar mijn huid kan dan ook wel een hoop hebben – die is niet zo snel geïrriteerd.

P1140736

Informatie op het doosje. Dit klinkt goed, Guerlain heeft er een mooi verhaaltje van gemaakt. ‘Dream-like, perfect complexion’ en ik vind ‘Lingerie de Peau’, lingerie van de huid, ook wel erg mooi gekozen.

  P1140738

Lingerie de Peau zit in een langwerpige tube die er chic uitziet qua vormgeving. Er zijn twee kleuren: light en medium. Ik vind dat er wel wat meer kleuren hadden mogen zijn, want zeker niet alle vrouwen kunnen zich vinden in deze tinten.

P1140739

De tube is lang en slank en op deze foto kan je goed zien hoe groot deze is. Op mijn nagels draag ik Sensationails in Fuzzy Navel.

P1140741

Als je het dopje van de tube haalt, zie je een pompje. Handig! Dat doseert makkelijk en werkt gewoon heel prettig. Alles aan de verpakking klopt en die vind ik echt helemaal perfect. Pluspunten!

Guerlain Lingerie de Peau Beauty Booster – testen maar!

P1140742

P1140743

Links zie je medium, rechts light. Light is echt wel heel licht en zal bij de meeste lichte huidjes passen, medium is wel echt een stuk donkerder. Zelf meng ik ze met elkaar omdat ‘light’ net wat te licht is voor me. Het wordt alleen wel een duur grapje om beide kleuren te kopen (dan ben je bijna €100 verder) dus ik vind de kleurkeuze een tikje matig. Guerlain Lingerie de Peau Beauty Booster is vrij vloeibaar zoals je op de foto’s meteen kan zien.

P1140745

Hier heb ik beide kleuren gemengd op mijn handen aangebracht. Je ziet meteen dat het mega goed dekt.

P1140693

Op de bovenste foto draag ik niks, op de onderste Guerlain Lingerie de Peau Beauty Booster. Na het eerste gebruik was ik echt flabbergasted. Enorm onder de indruk. Wat een mooi effect! Dit is echt zoals ik het graag zie. Voor velen zal het te dekkend zijn voor een BB Cream, maar dit is precíes wat ik zoek. Een mooie egale dekking die mijn concealer overbodig maakt, maar er toch natuurlijk uitziet en geen pannenkoek effect geeft. Hij glanst wel wat heftig, maar dat vind ik juist wel mooi. Ik poeder dat wel af, maar die gezonde glans blijf je houden, ook na het afpoederen.

Ik gebruik op deze foto’s twee drupjes Light en een drupje Medium. Superzuinig in gebruik, en ik breng het aan met een bufferkwast. Met je handen kan ook, maar ik vind een kwast zelf prettiger werken.

P1140693d

Links zonder, rechts met Guerlain Lingerie de Peau Beauty Booster.

Untitled-1

Nog wat close-upjes. Ik ben zwaar onder de indruk! Voelt heerlijk aan op de huid, echt verzorgend, een moisturizer heb ik eigenlijk niet meer nodig (maar gebruik wel SPF30 of 50 er onder in de zomer), brengt makkelijk aan, dekt geweldig, ziet er mooi uit en blijft heel, heel lang zitten.

Op vakantie ben ik er onverwachts mee in het zwembad gesprongen (toen dacht ik nog: ‘S%^t, kan ik straks m’n make-up opnieuw doen) en toen ik in de spiegel keek zat het tot mijn verbazing nog perfect. Echt perfect! Helemaal waterproof dus ook nog.

De prijs is natuurlijk wel een minpuntje, maar als je op zoek bent naar een geweldig dekkende fijne BB Cream waar je iets meer geld voor over hebt, Guerlain Lingerie de Peau Beauty Booster it is!

Pluspunten

 • Verkrijgbaarheid; gewoon bij Douglas te koop
 • Werkt hydraterend en ik heb er persoonlijk geen moisturizer meer bij nodig
 •  Brengt supermakkelijk aan
 • Blendt mooi
 • Dekt ontzettend goed
 • Geeft een natuurlijk effect, geen pancake
 • Blijft erg lang zitten en is waterproof
 • Zuinig in gebruik
 • Mooie en erg praktische verpakking

Minpunten

 • €47,50
 • Maar twee kleuren verkrijgbaar
 • Bevat alcohol, parfum en siliconen

Iets voor jou als…  je op zoek bent naar een geweldig dekkende BB Cream die waterproof is, superlang blijft zitten en die je een mooie healthy glow geeft, en als je daar €47,50 voor over hebt

Skippen als… je alcohol, parfum en siliconen vermijdt, als je een wat donkerdere huid hebt, als je niet zo van dekkende gezichtsmake-up houdt of als je geen €47,50 over hebt voor een BB Cream

Guerlain Lingerie de Peau Beauty Booster is voor €47 bij Douglas te koop.

xxxc Origins Modern Friction Natures Gentle Dermabrasion

 

 

Deze review bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd. Lees mijn disclaimer.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.