3 juli 2013 door Cynthia Schultz 177 reacties
 • bb cream
 • Guerlain Lingerie de Peau Beauty Booster
 • Review
 • Test
Een MissLipgloss artikel

Guerlain Lingerie de Peau Beauty Booster

P1140737BB Creams komen langzaam maar zeker iets minder vaak voorbij op MissLipgloss.nl. Toen ik de Guerlain Lingerie de Peau Beauty Booster binnen kreeg, dacht ik ‘Meh, de zoveelste. Saai.’ Toch ging ik hem testen en – wow. Ik ben verkocht. Wat is dit een ongelooflijk fijn product!

Guerlain Lingerie de Peau Beauty Booster – de eerste indruk

P1140734

Guerlain Lingerie de Peau Beauty Booster is een BB Cream en deze kost €47,50. Een dure BB Cream is het wel, maar het is er dan ook een van Guerlain, dus daarbij kan je die prijs ook wel verwachten.

De Beauty Booster zit in een mooi zwart doosje met gouden details en Guerlain belooft dit:

‘De illusie van een perfecte natuurlijke teint, een gevoel van frisheid in het begin van de zomer. Guerlain herdefinieert het concept van een droomachtige perfecte teint en creëerde: Lingerie de Peau Beauty Booster.

Voor de illusie van een perfecte natuurlijke teint, heeft Guerlain de Lingerie de Peau Beauty Booster gecreëerd. Deze beauty booster belooft een perfecte teint dankzij de combinatie van 5 acties: hydratatie, bescherming, glans, correctie en egale teint.

Ongrijpbaar en geheim smelt Lingerie de Peau BB samen met de huid voor een resultaat mooier dan ooit. Het geheim: de Bio-Fusion micro-netwerk, een combinatie van synthetische en natuurlijke polymeren uit textielvezels die de huid verzacht en vormt.’

Nou, dat klinkt goed. Een mooie teint, goede dekking, hydratatie, bescherming, glans, correctie. Bio-Fusion micro-netwerk klinkt weer heel geavanceerd, maar het komt er op neer dat het een combinatie is van synthetische en natuurlijke polymeren uit textielvezels die de huid verzacht en vorm geeft. Ook zit er SPF30 in de Beauty Booster, wat sowieso goed is.

P1140735

Dit zijn de bestanddelen van de Guerlain Lingerie de Peau Beauty Booster. Het is een hoop abracadabra maar ik herken er ook veel verzorgende bestanddelen in. Er zit ook parfum in, alcohol en siliconen, als je een mega gevoelige huid hebt kan het zijn dat ‘ie hierop niet zo goed reageert. Zelf merk ik het absoluut niet maar mijn huid kan dan ook wel een hoop hebben – die is niet zo snel geïrriteerd.

P1140736

Informatie op het doosje. Dit klinkt goed, Guerlain heeft er een mooi verhaaltje van gemaakt. ‘Dream-like, perfect complexion’ en ik vind ‘Lingerie de Peau’, lingerie van de huid, ook wel erg mooi gekozen.

  P1140738

Lingerie de Peau zit in een langwerpige tube die er chic uitziet qua vormgeving. Er zijn twee kleuren: light en medium. Ik vind dat er wel wat meer kleuren hadden mogen zijn, want zeker niet alle vrouwen kunnen zich vinden in deze tinten.

P1140739

De tube is lang en slank en op deze foto kan je goed zien hoe groot deze is. Op mijn nagels draag ik Sensationails in Fuzzy Navel.

P1140741

Als je het dopje van de tube haalt, zie je een pompje. Handig! Dat doseert makkelijk en werkt gewoon heel prettig. Alles aan de verpakking klopt en die vind ik echt helemaal perfect. Pluspunten!

Guerlain Lingerie de Peau Beauty Booster – testen maar!

P1140742

P1140743

Links zie je medium, rechts light. Light is echt wel heel licht en zal bij de meeste lichte huidjes passen, medium is wel echt een stuk donkerder. Zelf meng ik ze met elkaar omdat ‘light’ net wat te licht is voor me. Het wordt alleen wel een duur grapje om beide kleuren te kopen (dan ben je bijna €100 verder) dus ik vind de kleurkeuze een tikje matig. Guerlain Lingerie de Peau Beauty Booster is vrij vloeibaar zoals je op de foto’s meteen kan zien.

P1140745

Hier heb ik beide kleuren gemengd op mijn handen aangebracht. Je ziet meteen dat het mega goed dekt.

P1140693

Op de bovenste foto draag ik niks, op de onderste Guerlain Lingerie de Peau Beauty Booster. Na het eerste gebruik was ik echt flabbergasted. Enorm onder de indruk. Wat een mooi effect! Dit is echt zoals ik het graag zie. Voor velen zal het te dekkend zijn voor een BB Cream, maar dit is precíes wat ik zoek. Een mooie egale dekking die mijn concealer overbodig maakt, maar er toch natuurlijk uitziet en geen pannenkoek effect geeft. Hij glanst wel wat heftig, maar dat vind ik juist wel mooi. Ik poeder dat wel af, maar die gezonde glans blijf je houden, ook na het afpoederen.

Ik gebruik op deze foto’s twee drupjes Light en een drupje Medium. Superzuinig in gebruik, en ik breng het aan met een bufferkwast. Met je handen kan ook, maar ik vind een kwast zelf prettiger werken.

P1140693d

Links zonder, rechts met Guerlain Lingerie de Peau Beauty Booster.

Untitled-1

Nog wat close-upjes. Ik ben zwaar onder de indruk! Voelt heerlijk aan op de huid, echt verzorgend, een moisturizer heb ik eigenlijk niet meer nodig (maar gebruik wel SPF30 of 50 er onder in de zomer), brengt makkelijk aan, dekt geweldig, ziet er mooi uit en blijft heel, heel lang zitten.

Op vakantie ben ik er onverwachts mee in het zwembad gesprongen (toen dacht ik nog: ‘S%^t, kan ik straks m’n make-up opnieuw doen) en toen ik in de spiegel keek zat het tot mijn verbazing nog perfect. Echt perfect! Helemaal waterproof dus ook nog.

De prijs is natuurlijk wel een minpuntje, maar als je op zoek bent naar een geweldig dekkende fijne BB Cream waar je iets meer geld voor over hebt, Guerlain Lingerie de Peau Beauty Booster it is!

Pluspunten

 • Verkrijgbaarheid; gewoon bij Douglas te koop
 • Werkt hydraterend en ik heb er persoonlijk geen moisturizer meer bij nodig
 •  Brengt supermakkelijk aan
 • Blendt mooi
 • Dekt ontzettend goed
 • Geeft een natuurlijk effect, geen pancake
 • Blijft erg lang zitten en is waterproof
 • Zuinig in gebruik
 • Mooie en erg praktische verpakking

Minpunten

 • €47,50
 • Maar twee kleuren verkrijgbaar
 • Bevat alcohol, parfum en siliconen

Iets voor jou als…  je op zoek bent naar een geweldig dekkende BB Cream die waterproof is, superlang blijft zitten en die je een mooie healthy glow geeft, en als je daar €47,50 voor over hebt

Skippen als… je alcohol, parfum en siliconen vermijdt, als je een wat donkerdere huid hebt, als je niet zo van dekkende gezichtsmake-up houdt of als je geen €47,50 over hebt voor een BB Cream

Guerlain Lingerie de Peau Beauty Booster is voor €47 bij Douglas te koop.

xxxc Origins Modern Friction Natures Gentle Dermabrasion

 

 

Deze review bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd. Lees mijn disclaimer.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.

177 reacties
 1. natasja

  klopt het dat deze niet meer verkrijgbaar is?

 2. Hella

  Deze bb creme van Guerlain bevat behoorlijk veel microplastic…
  Echt verschrikkelijk dat dit nog steeds in zoveel (fijne) producten gestopt wordt, it’s a shame!
  Let op benamingen als PPG/PEG , copolymer, acrylates, nylon…

 3. Daisy

  Ik gebruik de BB cream inmiddels een paar weken en ik ben er zoóó blij mee! De kleur ‘light’ is voor mijn lichte huid perfect! De BB cream smeert eenvoudig uit, dekt mooi maar is idd niet te opvallend.. Ik vind de geur heerlijk en het voelt verzorgd aan op mijn gezicht. Ik heb veel foundations gebruikt zoals double wear van Estée Lauder en teint idole van Lancôme maar deze BB cream overtreft ze toch echt allemaal! Ik wil niets meer anders.. Thx voor deze fijne review! ♡

 4. Michelle

  Ben blij dat je een aantal reviews geleden de beste budget variant noemde, van Rimmel.Ik heb die in 2 kleuren gehaald, bij zulke bedragen kun je dat prima doen, doet ook vaak mee met actie’s! Mijn huidkleur verandert ook het hele jaar door, nu nog poepie bruin, maar wordt elke maand wat lichter, tot het zonnetje weer gaat schijnen. Door te mengen kan ik hem altijd mooi passend maken. Goeie tip misschien voor degene die er niet zoveel voor over hebben.

 5. Mel

  Hoi hoi!

  Poeder jij deze af? En met welke poeder?
  Zit er ook een primer onder? Of gewoon een dagcreme?

  Sorry veel vragen! Maar zit echt te dubben of ik hem ga kopen.

  Gr melissa

  • Miss Lipgloss

   Primer, en ik gebruik Essence poeder 🙂

 6. Marinka

  Wauw Cynt, ik vind em zo supermooi en wil em dolgraag aanschaffen maat ben er acher gekomen dat hij Oxybenzone bevat waar ik dus echt ruk op reageer…. Ken jij mensen die hier ook allergisch voor zijn en dit product zonder problemen kunnen gebruiken ? Alvast dank voor je antwoord X

 7. Britt

  Ojaaah! Ik ben ook erg benieuwd naar de bb cream van de etos! 😀

 8. Britt

  Ojaaah! Ik ben ook erg benieuwd naar de bb cream van de etos!! 😀

 9. Britt

  Echt weer een super review! Alleen is deze bb cream toch echt te duur voor mij. Ik ben ook erg benieuwd naar de bb cream van de Hema! Hopelijk wil je die een keertje voor ons testen. 🙂

 10. Priscilla

  Daar was ik al bang voor. Ach ja dan moet ik gewoon wachten totdat ik weer naar de stad kan, hihi. Ben gewoon zo niewsgierig geworden. Bedankt! 😀

 11. Priscilla

  Wat een prachtig effect op je huid! Heb je misschien een idee waar ik online hiervan een sample kan bestellen? Bij voorbaat dank! 😀

  • Miss Lipgloss

   Poeh online weet ik niet, maar je kan het vragen bij Douglas in de winkel? of ICI.

 12. Eline

  Wooooow, mooi! Is deze ook geschikt voor een droge huid of moet ik hem dan skippen? De meeste foundations met mooie dekking zijn te droog voor mij. xx

  • Miss Lipgloss

   Ja hoor, zeker geschikt voor een droge huid!

 13. Hester

  Ik vind hem je echt prachtig staan! Geweldige review ook met de close-ups etc :love:

 14. Sanne

  Wauw prachtige bb cream 🙂

 15. Marijke

  Wat een mooi resultaat!! Laat je huid echt stralen!

 16. Charlotte

  Wauw, van deze BB cream ben ik echt onder de indruk!

 17. Rosalie

  Wauw wat een dekking!
  Vind ook je fotos heel mooi!
  En in vergelijking met een paar weken terug, je ziet echt weer een “shimmer” in je ogen! Hoop dat je snel weer helemaal de oude bent!

  • Miss Lipgloss

   Dankjewel 🙂 Het gaat inderdaad steeds beter.

 18. Esther

  Jammer, de medium is veel te donker voor mij, de light te licht, dus als ikmze zou willen gebruiken, wat ik opzich zou willen, zou ik er 2 moeten kopen om te mengen… Dat had ik niet van guerlain verwacht…

  • Sascha

   Mee eens..

 19. Sophie

  Hey,
  op feelunique.com kost deze “maar” 42 euro 🙂

 20. Griet

  Wow wat een dekking! Lijkt me wel de perfecte BB cream!

 21. Priya

  Ehm… wauw! Inderdaad heel dekkend. Hopelijk kom ik nog zo een goede tegen in donkere tinten.

 22. Esther

  Het zit echt prachtig bij je dat is een feit. Opvallend mooi. Ik zelf als make-up addict en na jaren werkzaam te zijn geweest in de cosmetica heb nu denk ik voor t eerst wel iets van tja, €47,50 voor een tube nou vooruit, maar wat ik lees op t internet en zo ook in jouw review zou je eigenlijk de 2 kleuren moeten mengen voor dat mooie resultaat ben je dus €95,- kwijt, opgegroeid in gulden tijdperk kan ik t niet laten 209,35 gulden voor een prachtige foundation. Ik denk dat ik voor t eerst van mn leven op t punt ben gekomen dat ik denk dit gaat me echt te ver;-) of zou je dit echt het summum noemen op ‘foundation’ gebied?

 23. Evelien

  Oh oh wat doet het pijn aan mijn beautyhartje als ik die prijs zie. Wat een mooi product!

 24. P.

  Jammer van de alcohol. 🙁 Goede review! xx

 25. Natasja

  Welke kwast gebrui je om je bb Cream op te doen? Heb vanmiddag je boek binnen gekregen!! Yes! Stukje gelezen en nu al enthousiast 🙂

 26. Marije

  Oeh, dit lijkt me wel wat! Wel prijzig, maar ach… soms moet je jezelf verwennen toch? 🙂

 27. bianca

  Waar ik me altijd aan stoor bij mezelf zijn de opgevulde poriën op mijn neus, als ik bijvoorbeeld bbcream opgedaan heb. Ook bij jou zie ik dat. Voel je je daar niet ongemakkelijk mee? Voor mij is het een reden zo’n product niet meer te gebruiken. Iemand een tip?

  • Miss Lipgloss

   Tja, het is niet echt anders… Ik heb dat bij alle soorten foundations en BB Creams, die poriën zitten daar nu eenmaal. Ik voel me daar niet ongemakkelijk mee.

  • Angel

   Hi Bianca!

   Ik heb daar ook altijd last van. Ik was laatst in de Douglas Kalverstraat en daar heb ik de porefessional van Benefit leren kennen.. Super product voor als je poriën/vette huid heb :inlove:

 28. Linda

  Hallo Cynthia,
  Ik heb deze vanmiddag gekocht na het lezen van jouw review en ik ben er superblij mee!

  Dank je wel voor je tip!

  • Miss Lipgloss

   Leuk te horen Linda, veel plezier ermee!

 29. Cynthiiaa

  Echt ideaal dit, ik vind de dekking zo ongelooflijk mooi! Echt waar, ik heb heel wat BB creams voorbij zien komen, nooit gekocht, maar ondanks de prijs zit ik er echt over na te denken om hem te gaan aanschaffen. De structuur, de finish en de healthy glow. Pure perfectie dit!

 30. Nadia

  Ook voor donkere dames te koop? NC 40-45…

 31. Beautytalk

  Ik vind dit werkelijk een prachtig resultaat!! Spijtig van de prijs!
  Eefje

 32. Emina

  Ha Cynthia!

  Ik werk zelf bij de Hema en ze hebben er nu ook ‘to do/to blog’ boekjes. Kleine notitieboekjes met aan de linkerkant ‘to do’ en de linkerkant ‘to blog’. Ze staan bij de nieuwe schoolspullen, ik vind ze zelf kei leuk! Dus als je toch voor de BB cream langs gaat kun je ook even kijken naar dit blokje x :blush:

  • Miss Lipgloss

   Ik zag het al ja, super leuk! Ga er zeker even naar kijken!

 33. Kim

  Echt een prachtige BB cream, het staat jou echt supermooi! Persoonlijk vind ik het voor mij te dekkend, ik hou ervan als mijn sproetjes er een beetje door schijnen 🙂

 34. Lizet

  Heel mooi resultaat! Jammer dat hij zo duur is.

 35. Sabrina

  Lijkt me super alleen de prijs is een grote minpunt voor mij. Heb trouwens de goodiebox binnen is echt suuuper!

  • Miss Lipgloss

   😀 leuk te horen, veel plezier ermee!

 36. Kim

  Wat een dekking! Ziet er goed uit 🙂 Alleen jammer van de prijs..

 37. Abi

  Haha, ik zag deze net bij Mascha en nu weer bij jou 🙂 De laatste tijd hebben jullie vaak dezelfde dingen haha, maar dat maakt niet uit, want jullie doen het alle twee wel een tikkeltje anders en persoonlijk 🙂

 38. Esmay

  Bij jou ziet ‘ie er zó goed en mooi uit! Echt perfecte dekking, niet té maar ook zeker niet te min en mooie healthy glow en wauw. <3
  (En dat bij anderen is het weer heel poeder en cakey 🙁 )

 39. Wies

  Whow, wat een prachtig resultaat. Hele goede foto’s maak je altijd dat mis ik vaak bij andere beautybloggers. Je kunt zo echt zien wat het product doet 😉

 40. Hilde

  Hij ziet er echt super mooi uit ik ben onder de indruk

 41. Hilde

  Hij ziet er echt super mooi uit, ik ben onder de indruk.

 42. Hilde

  Hij ziet er echt super mooi uit, ik ben onder de indruk

 43. Hilde

  Hij ziet er echt super mooi uit! ik ben onder de indruk!

 44. Hilde

  Hij ziet er echt super mooi uit! ik ben onder de indruk

 45. Hilde

  Hij ziet er echt super mooi uit! ik ben onder de indruk.

 46. Berrie

  Hij staat je echt heel erg goed, ik vind hem echt heel erg mooi maar 47 euro is inderdaad wel erg veel geld, zeker als het niet helemaal je kleur is en je ze dus beide moet kopen..

  Liefs Berrie

 47. Sanne

  Mooi effect maar wel heel erg dekkend.. En helaas erg prijzig!

 48. Jamie

  Mooi artikel! :love:

 49. Charlotte

  Geeft een hele mooie dekking dus het begint als bb-cream-lover al erg te kriebelen om deze te kopen…

 50. Sarah

  Ik heb deze ook! Ik heb hem denk ik twee weken geleden gekocht in de lichtste kleur. Voor mij is ie op dit moment zelfs een tikkeltje te donker. Als ik het niet te dik opsmeer gaat het gewoon goed. Guerlain is echt een van mijn favoriete beautymerken. Ik ben er net als jij erg tevreden over.

 51. Anouk

  Wauw ik vind de dekking wel erg mooi!

 52. Sofie

  Voor mij is deze iets te dekkend. Maar voor een speciale gelegenheid zou ik hem wel nog dragen.

 53. Kelly

  Wauw deze lijkt me heel erg fijn! Ziet er echt prachtig uit!

 54. Yvonne

  Ik kijk al een tijdje af en toe op je beautyblog en dat is niet zo best voor mijn portemonnee. 🙂 😉 Ik vind deze BB-cream prachtig staan bij je. Maar die van Garnier/olievrij vond ik ook heel mooi staan. Het prijsverschil is naar verhouding veel groter tussen die twee dan het resultaat, volgens mij.

 55. Marije

  Wauw wauw wauw, staat je prachtig. Die glans is ook zo mooi! Alleen vind ik het veeel te duur, helaas…

 56. Anna

  Wat grappig… Bij Mascha vond ik ‘m onnatuurlijk lijken, maar bij jou juist natuurlijk! Je hebt vast wat minder gebruikt. Vind het effect erg mooi!

 57. Anoeska

  Dat ziet er echt heel goed uit! Ik hou van BB creams die goed dekken maar niet het gevoel geven dat je een dikke laag op je gezicht hebt.

 58. melissa

  Wauw super mooi, je rode neus zie je niet meer! Deze zou denk ik wel goed zijn voor mijn huid aangezien ik rode wangen heb.. aleen jammer dat je 2 foundations moet mixen alvoor je de goede kleur hebt, zal eens kijken wat voor foundation ik hier heb liggen ..
  Bij Mascha zag het er trouwens plamurig uit, en bij jou zeg je dat het vettig is en je het hebt afgepoederd, leuk om te lezen hoe de bb cream werkt met verschillende huidtypes, maar welke huidtype heb jij eigenlijk Cynthia??

 59. Anne

  Huh , Mascha zegt dat de BB cream €46,39 kost ? Welke prijs klopt er nou ? :blush: x

 60. Naomi

  Wat een mooie dekking zeg! Slim van je om de twee kleuren te mengen, het staat je echt prachtig!

 61. Chiara

  Hallelujah, een BB-crème die niet oranje uitslaat :love:

 62. Laura

  aaah ik wil hem ook! Maar die prijs… oef.

 63. Lisa

  Ik moet eerlijk zeggen dat deze echt geweldig staat! Maar de donkere kleur is voor mij te donker en de lichte vind ik dan weer te licht! Dan moet je ze al beide kopen voor ze te mengen en om een perfecte kleur te krijgen.. Dat vind ik wel jammer want dan word het erg prijzig.
  Grtjs!

 64. Joyce

  Ziet er erg goed uit! Mooi resultaat

 65. Eva-Lynn

  Wauw zeg! Zo’n goed effect had ik nu ook weer niet verwacht! Prachtig! Jammer dat ie zo prijzig is! x

 66. Meer

  Oej voor mij iets te veel dekking! Wel erg mooie glans 🙂

 67. Esther

  goede bb cream zeg,maar TE duur.

  Gr Esther

 68. Nora

  Ik vind het resultaat echt prachtig, daar zou ik ook wat extra centjes voor overhebben :). Ik vrees wel dat’ie voor m’n gemengde/vette huid te vettig zou zijn.

 69. Nesrin

  Wow! Super mooi Cynthia! Ik ben een enorme fan van Guerlain en ben nog steeds erg benieuwd naar BB creams, dus dit is echt een super post! Nou ben ik wel ontzettend benieuwd hoe jij dit aan brengt? Met je vingers of een kwast? Ik merk toch wel dat dat een hele andere uitstraling kan geven.

  xx

  Style of Purity

 70. Milou

  Wauwwwwww,, ik ben heeel erg onder de indruk! Ik heb dat niet zo snel meer met BB cream haha! ik wil deze heel graag proberen. Ik baal wel van de kleuren… want ik denk dat ik ook een mengelmoesje ben.

 71. Laura

  Wauw ziet er echt goed uit! Spijtig van de prijs

 72. nathalie

  Ik snap wel dat het resultaat mooi vind maar kijk naar de ingredienten lijst alleen maar rotzooi! en dat doet je gezicht echt geen goed hoor, zeker niet op de lange termijn..

 73. sanne

  Leuk dat je zo eerlijk bent en dacht “meh, saai” toen je het binnen zag komen 😆

 74. lonneke

  wauw! Ik vind hem wel wat duur maar o zo mooi zeg!
  Vooral op je neus zie je inderdaad duidelijk resultaat!
  Liefs Lonneke

 75. Iva

  Heel mooi, ik denk dat ik hem ga kopen als light de goede kleur voor mij is!

 76. Desirée

  Wow, die ga ik zeker even uitproberen in de winkel. Ik hoop dat de lichtste kleur licht genoeg en niet te geel is voor me namelijk. Klinkt heel erg goed!

 77. Josine

  Ziet er hartstikke goed uit!!! Jammer dat er geen kleur tussen deze twee zit, die zou perfect voor mij zijn 🙁
  Klein dingetje:
  ‘Het geheim: de Bio-Fusion micro-netwerk, een combinatie van synthetische en natuurlijke polymeren uit textielvezels die de huid verzacht en vormt.’

  ‘Bio-Fusion micro-netwerk klinkt weer heel geavanceerd, maar het komt er op neer dat het een combinatie is van synthetische en natuurlijke polymeren uit textielvezels die de huid verzacht en vorm geeft. ‘

  die uitleg eronder is een beetje overbodig lijkt mij haha, precies hetzelfde!

 78. Maritte

  Wooow! Wat een mooie dekking! Helaas te duur voor mij maar ik hou ‘m wel in m’n achterhoofd 😉

 79. Anna

  Wat is het verschil met de MAC BB cream? Die staat jou ook heel goed…welke vind jij beter?

  • Jolanda

   Dit zou ik ook wel graag willen weten ja!

  • Miss Lipgloss

   Ik vind deze beter omdat ‘ie vloeibaar is en makkelijker in gebruik is.

 80. Lotte

  Aaah, dat ziet er echt heel goed uit! Zo jammer weer dat zo’n goed product dan weer meteen zo duur moet zijn 🙁

 81. rosalie

  Bij jou reageert die weer anders dan Mascha op je huid, maar dat is logisch toch?

 82. Judith

  Heel erg mooi! Zelf gebruik ik die van Garnier maar deze bijft niet de gehele dag goed zitten…

 83. Miranda

  Wat een dekking 🙂 Het lijkt mij een fijne BB cream.

 84. Marit

  Oh ik blijf BB cream geweldig vinden hoor!! Het is echt een uitvinding voor mij. Ik draag geen foundation, vind het te zwaar, maar met een bb cream kan ik mijn huid er toch iets mooier en egaler uit laten zien. Deze is zooo mooi! Maar helaas te duur voor mij.

 85. Mariska – Salt & Sugar

  Heel mooi effect inderdaad. Maar wel echt heel prijzig. Ik gebruik zelf sinds kort weer de Garnier BB cream (voor de vette huid) en die geeft bij mij ongeveer hetzelfde effect.

 86. Melissa

  Wooow prachtige dekking!

 87. Bianca

  Verder weer een mooie blogpost met fijne review!

 88. Bianca

  Ziet er mooi uit zeg! Wat ik veel lees, is dat mensen de SPF aanbrengen onder de make-up/huidverzorging oid .. Zonde!! Want zit er in de huidverzorging en of de make-up ook een SPF, zal de huid de SPF aannemen die als laatste is aangebracht! Klein tipje ivm huid beschermen hihi

  • Miss Lipgloss

   Huh… Volgens mij is dat niet zo, als ik SPF50 gebruik op mijn gezicht en mijn BB cream heeft SPF30, dan verandert het niet ineens in SPF30 ‘alles bij elkaaar’. Dan ben ik gewoon beschermd met SPF50. Daarnaast breng je van zowel je make-up/BB cream als dagverzorging te weinig aan om daadwerkelijk goed te kunnen beschermen. Aparte SPF gebruiken is echt een must, zeker in de zomer.

  • Nora

   Als je SPF 50 draagt op je gezicht en daaroverheen nog een filter 30, blijft de hoogste filter gewoon geldig. Het is niet zo dat je opeens minder beschermt wordt: Als je een waterdichte jas aantrekt en daaroverheen een jasje van katoen, ben je toch ook alsnog voor de regen beschermd door je waterdichte jas? Die druppels die door je katoenen jas komen (ofwel die zonnestralen die door je lagere factor komen) worden alsnog tegengehouden door de hoogste bescherming hoor, als die op je huid zit wordt’ie niet geannuleerd ofzo :).

  • Kim

   Doordat je andere producten gebruikt, verdund de factor zeker weten. Wist je trouwens dat je wel heel wat moet gebruiken om die factor te bereiken? Door minder te gebruiken, gaat de factor niet door de helft, maar door de wortel. Dus: als je factor 50 te weinig smeert, smeer je in feite met factor 6. De rekenkamer had hier een interessante berekening over.

  • Anne

   er is ooit een mooie post geweest van MLG in samenwerking met Jetske Ultee hierover. Even checken via de zoeker van MLG.

  • Nora

   Yup dat klopt, maar als je gewoon de juiste kwantiteit zonnebrand gebruikt en daar overheen (en dus niet gemengd) iets anders, verdun je het naar mijn weten niet hoor! 🙂

  • Romy

   Precies! Heel interessante documentaire over zonverzorging, even op google “rekenkamer” zoeken! Dan heb je hem zo. Ik vond het echt een onwijze eye-opener!

 89. Ashleey

  Heel mooi effect, maar niet echt iets voor mij, omdat ze wederom mijn kleur niet hebben

 90. Lotte

  Jammer, ik las net op beautygloss ook een artikel van vandaag in de ochtend over deze beauty booster…

  • Lotte

   Maar het is natuurlijk nog steeds fijn om te lezen!

 91. Femke

  Hoe herken ik siliconen in een foundation? Hoe staat dat omschreven bij ingrediënten?

 92. Stefanie

  Wauw! Hij is schitterend. Misschien toch maar voor sparen…

 93. Celine

  Erg mooi!
  Hij staat op meer blogs en allemaal mixen ze de cremes!
  Dat is wel jammer, want ik wil er echt maar 1.

 94. Ilse

  Heb hem vorige week in de winkel gaan bekijken, jammer van de prijs en maar 2 kleuren , echt jammer. Heb hem maar laten liggen en heb bb crème van clarins meegenomen ook een hele goede crème en een pak goedkoper, misschien ook eentje om je mening eens over te schrijven.

 95. marissa

  Ik vind hm echt geweldig! Ik hoop dat de lichtste kleur voldoende is bij mij, want dan ga ik hm zeker halen!

 96. Petra

  Persoonlijk vind ik de bb cream te dekkend. Het oogt dan niet meer natuurlijk. En daarbij, de prijs….iets boven mijn budget haha.

 97. Ingrid

  Wow meis je ziet er super mooi uit!! Geweldig mooi spul..
  Handige tubes, maar om er nou 100 euro voor uit te moeten geven, vind ik te gek…
  Erg mooi maar ik sla over…jammer dat er maar twee kleurtjes zijn…
  Hoop dat je weer meer plezier hebt in wat je doet en geniet van dingen naast je site!
  Knuffel veel met Chubs, dat doet goed..
  Liefs ❤

 98. Tara

  Wauw, wat ziet hij er mooi uit!

 99. nora

  Zag em net ook bij mascha wat een goed product!

 100. Lisa

  Wow, deze is echt prachtig! Mooiste effect dat ik tot nu toe ooit gezien heb van n BB-Cream. Al is die van Dior ook erg mooi/fijn. 🙂

 101. michelle

  Mooi! Ik vind het wel echt jammer dat je soms bij foundation kleuren gaat mengen tot je je perfecte kleur krijgt. Jij kunt dat doen, omdat je meerdere kleuren opgestuurd krijgt, maar voor je lezeressen is die vaak niet mogelijk want te duur. Ik zou dus liever hebben dat je net als je lezeressen zouden moeten doen de kleur kiest die het dichtste bij je huid in de buurt komt en die gewoon aanbrengt. Dit geeft voor ons een beter beeld van in ieder geval een van de twee kleuren.

  • Miss Lipgloss

   Hi Michelle, je kan dat ook zelf doen hoor 🙂 Je kan een witte foundation kopen en dat mengen met je BB Cream/foundation die net wat te donker is.

  • Natiza

   Waar kan je dan eigenlijk een witte foundation kopen? 🙂

  • Miss Lipgloss

   Bij professionele make-up merken als MAC, Illamasqua, Ben Nye

  • Alise

   hey, cynhtia
   heb je misschien ook een tip waar/van welk merken je deze witte foundations kan kopen?
   X

 102. Lien

  Zeer mooi effect

 103. Marieke

  Wat een prachtig effect! Jammer dat ik niet vijftig euro over heb 😉

 104. Puce

  Wow… Ik val gewoon even stil van het resultaat. Wat ziet deze er ongelooflijk goed uit op jouw huid!
  Als je deze vergelijkt met die van Dior (ben de naam even kwijt) die je ook heel fijn en prettig vond, welke vind je dan het fijnst?

  • Kim

   Ik gebruik nu zelf een tijdje de Diorskin Nude BB Crème en ben dus heel benieuwd naar deze! Hij komt wel iets goedkoper uit dan die van Dior, want in deze zit 10ml meer in en hij is ‘maar’ €5 duurder =)

   Zodra die van Dior op is, ga ik deze eens proberen! Mits 1 van de twee kleuren een match zijn, waar ik een beetje voor vrees. Van de Dior heb ik de 002 – Fair en ik vrees dat die net tussen de 2 tinten van Guerlain in zit.. En ze allebei aanschaffen vind ik een beetje onzinnig, ook teveel gedoe om elke ochtend te staan mengen helaas =/

 105. Annamarie

  Wouw hij is wel super mooi op jouw huid!! Ik vind hem alleen wel vrij duur zeker omdat ik ook tussen die 2 kleuren in zit.

 106. Kelly Caresse

  Klinkt wel als een goede bb cream al vind ik m erg prijZig dus zou ik m zelf niet halen

 107. Marloes

  Hele fijne review!
  Ik vind t prettig dat je laat zien wat er inzit qua ingrediënten, dat je beide kleuren laat zien en alle foto’s zijn heel informatief. Ja, dank je!
  🙂

 108. Natasja

  Grappig, Mascha heeft vandaag ook een artikel over deze BB cream online staat. Desondanks zijn het twee totaal verschillende artikelen. Het lijkt mij echt een heerlijk product al is het inderdaad wel wat prijzig.

 109. Fenna

  Mooi effect!

 110. lieke

  Toevallig dat jij en Mascha het zelfde over denken en het allebei gepost hebben!

 111. dita

  Jammer van de prijs want hij is echt super mooi!

 112. Annika

  Super mooi!! Ik heb ‘m al besteld aan de hand van de foto op fb en je favorieten filmpje, ik kon gewoon niet meer wachten zo goed vond ik het er uit zien! Als het goed is krijg ik het vandaag binnen!

 113. chucky1012

  Klinkt goed!
  Het dekt heel goed bij jou! 😉

  Fine dag!

  Xoxo

 114. Lytje

  Mooi, maar er hangt wel een prijskaartje aan..!

 115. Kimberly

  Deze is echt super mooi! Het effect is geweldig 😀

 116. Marlies

  Hij staat je prachtig! Ik weet niet of ik er het geld voor over zou hebben aangezien ik waarschijnlijk niet de goede kleur met aanschaf van 1 tube zal krijgen en zelfs 1 tube vind ik al behoorlijk prijzig.
  Maar ik kan niet ontkennen dat hij op je huid heel mooi is, ik was al benieuwd na je mysterieuze facebook foto.

 117. Syl

  Ik zag hem net ook bij Mascha voorbij komen. Daar vond ik hem te dekkend. Terwijl ik hem bij juist erg mooi vind. Misschien komt het door de wel/geen sproetjes.

 118. Martina

  Handige verpakking en een mooi resultaat! De prijs is zeker wel pittig, helemaal met oog op de beperkte kleuren

 119. naj

  Heel mooi resultaat, maar wel prijzig voor een BB cream, vergeleken met andere dan.

  Ps. Je bent je disclaimer vergeten 🙂

 120. Laura

  Wauw, prachtig! Toch wel een van de mooiste BB creams, maar wel een met een hoge prijsklasse jammer genoeg. Light zal voor mij ook wel te licht zijn en medium te donker.

 121. Sofie

  Ziet er goed uit! Jammer van de prijs en dat ‘ie maar in twee kleuren verkrijgbaar is.

 122. Fleur

  Het ziet er inderdaad prachtig uit op de foto’s. Jammer dat het zo prijzig is en de twee kleuren niet direct bij mijn huidtintpassen passen (ben altijd medium beige). Dat is wel echt een minpuntje. Ik ben trouwens wel benieuwd naar de verzorgende werking op de lange termijn. Want voor deze prijs verwacht ik wel een echte boost voor de huid 🙂

 123. Beautydagboek

  Wauw ik vind de de dekking echt geweldig! Zoiets zoek ik ook. Wel jammer dat er alcohol in zit.

 124. Monique

  Ik neem aan dat dit de BB cream is waar je een tijdje terug een sneak peak over posten?

 125. Sacha

  Wow, wat ziet dat er goed uit! De bb-cream heeft een hele goede dekking. De verpakking vind ik ook erg mooi met de lange, slanke tube en het doosje. Wel heel erg jammer dat het zo duur is. Anders had ik het graag willen uitproberen 🙂

 126. a

  Cynth,
  Heb je ook ervaring met de hema bb cream?:)

  • Miss Lipgloss

   Nee! Wist niet eens dat Hema een BB Cream had 🙂 Moet maar even op onderzoek uitgaan dus!

  • Aranka

   Die is fijn! Alleen hij laat wel een vettige laag achter, die moet je dus wel goed afpoederen. Maar hij dekt goed en heeft ook een echte lichte kleur!

  • inga

   engig ik kom je foto overal tegen 😮