Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
5 juni 2010 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
Een MissLipgloss artikel

GroenLinks tour – volg op Twitter

Vandaag ben ik mee met GroenLinks met de toekomst-tour! 5 juni is niet de enige dag van zo’n tour, de partij is hier al weken mee bezig en zijn hartstikke druk met het promoten van partij, hun standpunten en natuurlijk hun lijsttrekker Femke Halsema. Ik werd gevraagd of ik vandaag mee wilde op de tour, en of ik daarover wilde bloggen op MissLipgloss! Superleuk, dus op dit moment zit ik in de trein naar Utrecht waar de tour begint. Voor mij is het allemaal een beetje een verrassing wat me vandaag te wachten staat, leuk dus! Ik ga TwitPiccen en Twitteren vandaag, dus als jullie benieuwd zijn naar de tour, volg me dan op Twitter. Ook verschijnt er na vandaag een filmpje of artikel met foto’s. Volg ook Femke op Twitter!

Enne, ziet Femke er niet mooi uit op de foto hiernaast? 😉


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.