Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
25 september 2011 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
 • eotd
 • eye of the day
 • face of the day
 • fotd
Een MissLipgloss artikel

Groen & Roze look

Laatst werd ik wakker en toen dacht ik: ‘groen!’. Ik had zin in heel veel groene oogschaduw. En dus dook ik in mijn la met oogschaduws, viste er een aantal groene tinten uit, en wat glitters, en ik ging aan de slag. En in plaats van mijn gebruikelijke nude lips ging ik voor… knalroze! Met MAC Show Orchid.

 

Alle oogschaduws die ik gebruikte bij elkaar. Ik ben gek op groen!


Die felle groene MAC kleur is Lucky Green. Die is zo mooi!

Reflets Gold van MAC, supermooie ’transparante’ glitter met een rode glans, ook mooi over héél donkere kleuren heen. Daarachter zie je Smaragd glitter van Make Up Studio.

De groene look! Alle oogschaduws op de foto’s hierboven heb ik gebruikt. IK heb een glitterlijntje langs het zwarte lijntje gedaan (Make Up Studio Smaragd) en onder mijn oog wat MAC glitter in Reflects Red.

De namen van de oogschaduws:

 • Make Up Studio Eye Dust in Fame
 • Make Up Studio Eye Dust in Dreamlike
 • Make Up Store Cosmetic Glimmer Effects in Smaragd
 • MAC Lucky Green
 • FaceFront Mad Money
 • Beauty From The Earth Abisko Park

Verder heb ik op mijn ogen gebruikt:

 • Too Faced Shadow Insurance
 • Maybelline Master Precise Liquid Eyeliner
 • Estée Lauder Sumptuous Volume mascara


MAC Show Orchid!

Wat houd ik toch van deze felle kleur. Ik heb hem tijden niet gedragen maar ik blijf er dol op.

En dit is dan de look. Ik houd van de combinatie roze met groen, en dan het koper van mijn haar erbij. Op mijn gezicht draag ik:

 • Make Up For Ever HD primer
 • Catrice Photo Finish Foundation
 • MAC Blot Powder
 • Sleek Rose Gold Blush


Yay!

Weer een andere look dan normaal, zonder nude lippen. Ik draag felle lippen graag, het enige is dat het als je het net op hebt afgeeft aan je glas als je wat drinkt, maar dat vind ik niet zo heel erg. Show Orchid blijft trouwens ook superlang goed zitten, heb het een hele dag gedragen en heb het maar één keer bij hoeven stiften. Ik heb zin om nu elke dag een fel kleurtje te dragen. What’s next? Paars? Rood?


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.