Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
1 april 2013 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • eotd
  • eye of the day
  • face of the day
  • fotd
Een MissLipgloss artikel

Groen-bruine smokey look met nude lippen

headMijn haar is weer mooi koper en ik had zin om daarbij een groene look te maken. Groen steekt lekker af bij oranje en het is gewoon een mooie kleur voor smokey eyes. Ik pakte mijn groene Zoeva oogpotlood erbij en mijn Too Faced Natural At Night Palette er weer eens bij en ging aan de slag.

De ooglookP1110678

Dit is de complete look. Ik heb de volgende producten gebruikt:

Too Faced Natural At Night palette, de kleuren Moon Stone en Night Fever

Zoeva oogpotlood in Good Karma en Skyline. Ik vind deze potloden zo mooi en fijn!

Essence I <3 Extreme Crazy Volume Mascara

Nars Albatross Highlighter

  P1110679

Ik draag het Zoeva oogpotlood langs mijn wimperrand, dat heb ik uitgewerkt met Too Faced Night Fever en Moonstone. Deze twee kleuren draag ik ook in mijn arcadeboog. Onder mijn wenkbrauw, in mijn binnenste ooghoek en ook op mijn bewegende ooglid zit NARS Albatross. Als laatst heb ik nog een klein beetje zwarte eyeliner (Skyline van Zoeva) langs mijn bovenste wimperrand aangebracht en uitgevaagd. Op mijn wimpers heb ik Essence I <3 Extreme Crazy Volume Mascara.

P1110681

De volledige look  P1110684   P1110688

Dit is de volledige look, ik ben weer eens voor nude lippen gegaan, dat draag ik bijna nooit meer! Ik vind het toch altijd weer erg mooi. Op mijn gezicht draag ik:

  • Givenchy Mister Smooth Primer
  • Bourjois Healthy Mix Radiance Reveal foundation gemengd met Diorskin Nude foundation
  • Estee Lauder concealer
  • Essence All About Matt Fixing Powder
  • Sleek Face Form in Light
  • Urban Decay The All Nighter Fixing Spray

  P1110691

Op mijn lippen draag ik MAC Lip Erase met daaroverheen MAC Dazzleglass in Dressed to Dazzle.

  P1110693

En dat is de hele look! Net wat opgemaakter dan normaal, al droeg ik dit gewoon overdag. Ik had gewoon zin om weer eens uit te pakken en te spelen met groene kleuren. Voor herhaling vatbaar, vind ik!

Voor de lieve dames die op de Sneak Peek zitten te wachten: bij uitzondering verschijnt deze op woensdag. Vannacht rond 1 uur kom ik thuis van Terschelling en morgen heb ik van acht tot vijf allerlei afspraken en dan heb ik dus geen tijd om de Sneak Peek te maken – en ik wil het niet afraffelen. Woensdagochtend staat de Sneak Peek weer klaar vol foto’s van mijn afgelopen week. Sorry voor de vertraging, maar ik hoop dat jullie dit ook leuk vinden om te zien!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.