Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
7 mei 2010 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
Een MissLipgloss artikel

Grijp in bij agressie op straat

Je bent er zelf vast ooit wel eens mee geconfronteerd: agressie op straat. Ik in ieder geval wel. Vaak op straat tijdens het stappen, of ’s avonds laat in het openbaar vervoer. Heel vervelend en onnodig, en nog vervelender voor de mensen met een publieke taak, zoals conducteurs, buschauffeurs en ambulancepersoneel. Niet alleen worden zij angstig, ook kunnen ze hun werk een stuk minder goed doen door de agressie op straat.
Wat kan jij doen? Ingrijpen! Je kan een icoon op je Twitter-, Hyves- of Facebookprofiel zetten om te laten zien dat andere mensen in bedreigende situaties op jou kunnen rekenen. Natuurlijk betekent dat niet per se dat je er tussen springt en je vuisten laat zien, maar wel dat je niet zomaar voorbij loopt, voor de slachtoffers opkomt en natuurlijk meteen de politie belt. Ik heb het icoontje al op mijn Twitterfoto, jij ook?

Advertorial


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.