Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
29 november 2013 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
Een MissLipgloss artikel

Greenland Fruit Emotions Grapefruit-Ginger Face Mask + Coconut-Tangerine Face Mask

0000Het najaar is hét moment voor lekkere maskertjes voor je gezicht. Greenland heeft vier nieuwe maskers in haar Fruit Emotions lijn en ik heb er twee voor je getest: Grapefruit-Ginger en Coconut-Tangerine.

Greenland Fruit Emotions Grapefruit-Ginger Face Mask

P1190153

Een intensief hydraterend masker voor de vochtarme huid. De huid wordt van binnenuit verzorgd, ziet er vitaal uit en voelt weer heerlijk zacht aan.

P1190155

Gebruiksaanwijzing op de achterkant van de verpakking: Aanbrengen op een schone huid, 10 minuten laten zitten en dan verwijderen.

P1190156

De bestanddelen, veel alcohol in dit masker, terwijl dit een hydraterend masker zou moeten zijn… Verder zitten er wel verzorgende en hydraterende bestanddelen in.

Toen ik het masker aan ging brengen had ik nog niet op de lijst met bestanddelen gekeken en ik was al verrast toen ik zag dat het een gelmasker was! Hydraterende maskers zijn vaak juist romig. Er zitten kleine stukjes in het masker, dat zijn stukjes abrikozenpit, daarmee kan je een beetje scrubben als je het masker verwijdert. En dat deed ik snel, want dit masker ging echt onwijs prikken! Ik dacht eerst: ‘Ah, als het mild blijft, laat ik het gewoon.’ Ik ging wel meteen even het zakje checken voor de bestanddelen, als het prikkelt door de zuren zou ik het niet erg vinden, maar het prikt dus door de alcohol. Er zitten niet eens zuren in, dus daardoor kon het ook niet komen. Het prikken werd alleen maar erger dus ik heb het masker er snel afgehaald, na ongeveer vijf minuten. Mijn huid bleef rood en gevoelig achter. Meh, dit is het slechtste masker dat ik in tijden heb gebruikt! Dit hydrateert absoluut niet, dit werkt juist irriterend en uitdrogend!

P1190759

Greenland Fruit Emotions Coconut-Tangerine Face Mask

P1190157

Een gezichtsmasker gebaseerd op witte klei, die zorgt voor een diepe reiniging en optimale hydratatie. De heerlijke kokos- mandarijn geur, zorgt voor een verkwikkend gevoel.

P1190158

P1190160

P1190756

Wauw! Wat een resultaat. Links ziet mijn huid er niet slecht, maar wel een beetje dof en vaal uit. Het masker is romig en wit, maar het is wel een kleimasker. Verdeeld gemakkelijk en voelt prettig aan. Het tintelt iets, maar niet irriterend. Eenmaal verwijderd (wat ook gemakkelijk gaat met een nat washandje) straalt mijn huid enorm! Kijk dat verschil! Onzuiverheden lijken ook iets minder geworden en roodheid is ook minder. Maar mijn huid straalt vooral heel erg mooi. En: ze voelt niet uitgedroogd of trekkerig aan, wat ik normaal wel vaak heb na kleimaskers. Dit masker wordt ook niet zo keihard als gewone kleimaskers, het blijft een beetje zacht en romig.

De Greenland gezichtsmaskers zijn voor eenmalig gebruik en ze kosten €3,99 per zakje. Dat is wat duurder dan de Dr van der Hoog kant-en-klaar maskers, maar nog steeds is het een mooi prijsje voor een masker. Ik ben erg enthousiast over het Coconut Tangerine masker, ze doet wat ‘ie belooft! Erg leuk cadeautje voor de feestdagen, ook. Ik zou persoonlijk de Grapefruit-Ginger versie skippen.

Greenland is o.a. via Greenland.nl te koop.

Deze review bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd. Lees mijn disclaimer.

 


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.