Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
28 mei 2012 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
Een MissLipgloss artikel

Gratis gezichtsmasker bij Libresse!

Advertorial Ongesteld zijn. Blegh. Libresse weet hoe je je voelt en geeft daarom gratis gezichtsmaskertjes weg! Bij een enkelpak maandverband of inlegkruisjes krijg je een van de drie soorten maskertjes. Voor een heerlijk zachte, verzorgde huid en een relaxmomentje voor jezelf.

 

Er zijn drie soorten:

  • Relaxing: een roze masker, met een rozengeur en werkt kalmerend. Voor die dagen dat niets wil lukken en dat je wel wil gillen van frustratie!
  • Energizing: een blauw masker, speciaal voor die dagen dat je liever in bed blijft. Ruikt lekker naar mint en geeft jou en je huid een opkikker.
  • Soothing: een groen masker voor een verfrissend effect, voor die dagen dat je liever niet de deur uit gaat.

 

Probeer ze dus lekker alle drie, en wees er snel bij, want op is op!

Trouwens, ik geef in samenwerking met Libresse binnenkort een VIP-beauty treatment weg voor 1 van mijn lezeressen + een vriendin, en Libresse geeft ook wat te gekke pakketten weg. Maar daarover later meer. Geniet eerst maar lekker van zo’n Libresse maskertje!

Ga voor meer info over de Libresse producten naar http://bit.ly/LibresseCynthia of ga naar http://bit.ly/LibresseFacebookCynthia en maak kans op leuke prijzen.

X

 


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.