Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
27 april 2011 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
Een MissLipgloss artikel

Gratis bloemen voor je moeder

Advertorial


Vergeet je het niet? Nog maar heel eventjes (8 mei!) en dan is het moederdag! Nu verwen je je moeder natuurlijk sowieso op deze dag, maar er is nu wel iets heel leuks. Je kan bij Mooiwatbloemendoen.nl namelijk gratis een bos bloemen bij je moeder laten bezorgen! De Bloemenbus rijdt van 2 tot 7 mei door heel Nederland en jij kan een berichtje op de site achterlaten waarom jouw moeder wel een bos bloemen verdient. De Bus heeft ook GPS, dus je kan precies zien waar de bus is. Check op de site wanneer en of de bus bij jou in de buurt is en zorg ervoor dat jouw moeder verwend wordt. Helaas komt de bus niet bij mij in de buurt, dus ik koop wel een mooie bos voor m’n mams! Het is trouwens ook een erg leuk idee om een verwendagje voor jullie samen cadeau te geven, quality time met z’n tweetjes 🙂 Heb jij al een moederdagcadeau?


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.