Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
15 maart 2009 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • Gosh
  • nieuws
  • swatches
Een MissLipgloss artikel

GOSH Tropical Passion

Er ligt nu een nieuwe collectie van GOSH in de Kruidvat-filialen: Tropical Passion. We zien lekker veel zomerse kleuren als groen, oranje, roze en blauw, lekker tropisch! In de collectie:

Tropical Eye Pencil in Aqua Life, Lemongrass, Perfect Pink en Violet Queen €6,49
Quattro Eyeshadow in Aloha €9,99
Tropical Nail Polish in Flamingo, Peachy en Wild Lilac €6,49
Soft ’n Shine Lipbalm SPF 15 in Barbie en Perfect Plum, €8,48

Ik vind de kleuren zelf echt geweldig, vooral die nagellakjes! Mooie cream lakjes (dus geen shimmer of aparte glans er in), en die kleuren…

De items die ik heb van de Tropical Passion collectie:

Eigen foto’s:

De Tropical Eye Pencils in Violet Queen en Lemongrass. Fijne potloodjes, lekker zacht zodat je een duidelijke lijn kan zetten én veel pigment! Ze zijn metallic (kan je zien op de swatches) en lekker fel van kleur. Je kan ze ook erg goed smudgen, ze zijn net zo fijn als de gewone oogpotloodjes van Gosh.

Tropical Nail Polish in 571 Wild Lilac. Love deze kleur, ik wil Peachy ook! Hij lijkt trouwens heel veel op Do You Lilac It van Opi, deze is alleen iets donkerder. Hij dekt goed, op de foto heb ik twee laagjes gebruikt. Smeert ook lekker, ben sowieso fan van de Gosh nagellakjes.


Soft ’n Shine Lipbalm in Perfect Plum – Dit is dus géén lipstick, maar een lipbalm! Vind het echt een supermooie en chique verpakking voor een lippenbalsem. Hij is super vergelijkbaar met de MAC Tinted Lip Conditioners, ze ruiken hetzelfde (supergroot pluspunt) en de substantie is ook hetzelfde. De stick smeert superlekker, is precies hard (zacht?) genoeg om fijn uit te smeren. Hij geeft ook net zoveel kleur af als de MAC TLC! Ik heb dus Perfect Plum, een soort paars-rode kleur. Supermooi en hij geeft echt een mooie kleur af op je lippen. LOVE it, ik móet Barbie nu ook hebben, haha.

Conclusie: ik ben echt fan van deze collectie! Ik moet de peachy nagellak en de barbie SnS hebben… Zien jullie al must-haves?


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.