Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
6 november 2012 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • bourjois queen attitude
  • gosh boombastic mascara
  • gosh catchy eyes mascara
  • l'oréal mega volume collagene
Een MissLipgloss artikel

Gosh, L’Oréal & Bourjois mascara reviews

Mascara’s, mascara’s, mascara’s. Elke vrouw heeft er wel (minstens) één en volgens mij is mascara het meest gebruikte make-up product ter wereld. Vandaag review ik kort en krachtig vijf nieuwe mascara’s die bij de drogist te koop zijn.

Het gaat om de volgende mascara’s:

Bourjois Queen Attitude Mascara – €14,95

L’Oréal Mega Volume Collagene – €16,99

GOSH Catchy Eyes mascara – €11,49

L’Oréal Volume Million Lashes Excess – €17,28

GOSH Boombastic – €11,49

Ze zijn allemaal mid price, dus goedkoper dan de écht dure merken zoals Chanel en Dior, maar duurder dan Hema en Catrice. De L’Oréal mascara’s zijn het duurst.

De Queen Attitude mascara van Bourjois heeft een bijzonder borsteltje, zo heb ik hem volgens mij nog niet eerder gezien! De haartjes zijn van plastic en zijn vrij kort. Ik vind zelf dat dit borsteltje niet echt iets extra’s doet, al geeft ‘ie wel wat lengte en volume. Echt onder de indruk ben ik niet.

Queen Attitude kost €14,95.

De Mega Volume Collagene mascara van L’Oréal is waarschijnlijk wel bekend bij je. Ik vind deze wel prettig werken omdat ‘ie heel snel en makkelijk in gebruik is. In een paar seconden zit de mascara op mijn wimpers en kan ik weer verder. Bij mij geeft ‘ie niet mega veel volume maar het effect mag er best wezen en doordat deze zo snel en makkelijk is pak ik hem zeker wel vaker. L’Oréal Mega Volume Collagene kost €16,99, en dat vind ik wel een beetje duur voor een mascara die geen superbijzonder effect geeft.

Catchy Eyes Mascara van GOSH heeft een gebogen plastic borsteltje met korte haartjes. Deze werkt wel lekker, je kan je wimpers goed van elkaar scheiden hiermee. Wel duurt het iets langer voor je een laagje mascara op al je wimpers hebt. Mijn wimpers gaan toch een tikje aan elkaar plakken bij deze, ik vind hem niet heel erg goed. Kost €11,49.

Boombastic XXL Volume Mascara van GOSH moet wel héél veel volume geven! Ook deze borstel is best bijzonder, het is een plastic borstel met korte haartjes, maar de borstel zelf is mega dik! Ik vind dat persoonlijk niet zo heel prettig worden omdat je er niet zo precies mee kan werken. Het effect is best wel oké, maar niet echt bijzonder. €11,49.

Als laat de Volume Million Lashes Excess van L’Oréal, de nieuwste mascara uit het rijtje, en de duurste, die ik ook meteen wel het fijnste vind! Hij werkt vooral snel en makkelijk, scheidt mijn wimpers vrij goed en geeft ook wel wat volume. Wel vind ik hem wat duur, €17,28 voor een drogisterijmascara is echt wat aan de hoge kant.

Je merkt het wel, ik ben niet echt overdonderd door een van deze mascara’s. Mijn favoriet is wel de laatste, maar heel erg geweldig vind ik hem ook niet. Binnenkort komt er een review met zes budgetmascara’s en daar ben ik iets enthousiaster over. Stay tuned!

Wat is jou favoriete mascara op dit moment?


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.