Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
5 februari 2013 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • budget
  • glitter
  • golden rose
  • jolly jewels
Een MissLipgloss artikel

Golden Rose Jolly Jewels swatches

Glitternagellak: hot. Glitternagellak in zeventien verschillende kleuren voor €3,95 per stuk? HOT! Ik wil je vandaag de Jolly Jewels collectie van Golden Rose laten zien, die ik ook sinds vandaag in mijn shop verkoop. Ze zijn stuk voor stuk awesome! En zo goedkoop!Dit zijn alle kleuren op een rijtje, in de flesjes:

101, 102, 103, 104

105, 106, 107, 108

109, 110, 111, 112

113, 114, 115, 116, 117

In de flesjes zien ze er al leuk uit, maar natuurlijk weet je pas of ’t echt wat is als je ze geswatched hebt. Aranka met haar prachtige nagels heeft me daar weer bij geholpen. Inmiddels wel mijn nagelswatcher te noemen, haha!

101 is een soort flakie, hier een laagje over een zwarte basis. Het is ‘een soort’ flakie, de stukjes zijn wat grover en ze hebben allemaal een andere kleur. Deze moet je echt over een donkere basis dragen, anders zie je hem niet. De volgende lakken zijn allemaal in drie laagjes gelakt, zonder een basis eronder.

102 is een vrij goed dekkende zilveren glitterlak met kleine en grote glitters.

103 lijkt op 102, maar is rosé goud. Pretty!

104 is lichtroze in kleine en grote glitters.

105 heeft een koele roze basis met kleine paarse glitters en grote groene glitters. Ook al is de basis jelly, hij dekt vrij goed in drie lagen. De witte randjes van je nagels zie je er nog wel doorheen.

106 bevat alleen glitters, in één formaat in geel, groen, paars en blauw.

107 is zeeblauw met kleine en grotere glitters.

108 vind ik echt een Valentijn lakje! Deze heeft een donkerrode jelly basis en bevat roze en rode glitters in allerlei formaten.

109 vind ik zo leuk, dit doet me denken aan discodip, voor op ijsjes! de basis is lichtroze en er zitten witte en rode glittertjes in, in hetzelfde formaat.

110, nog meer discodip! De basis is wit (of héél lichtblauw) en er zitten kleine blauwe glittertjes in en roze grote glitters. Deze lak droogt mat op.

111 is wel glanzend, met een vrij dekkende blauwe basis en blauwe, zilveren en lichtgroene glitters.

112 is weer een volledige glitterlak met paarse en zilveren glitters.

113 heeft een donkerroze basis die goed dekt, met zilveren en oranje glitters.

114 bevat gouden, bronzen en blauwe glitters.

115 is mijn absolute favoriet, en een dupe van China Glaze It’s A Trap-Eze. De basis is milky wit en er zitten allerlei formaten glitters in, in geel, oranje, paars, blauw en zilver.

116 is nog een mooie valentijns lak met een roze basis en heel donkerrode en lichter rode glitters.

117 vind ik een typisch kerstlakje, zwart met gouden glitters.

Swatches zijn gemaakt door Aranka!

Zo. Dat waren ze. Wat een hoop glitters, hè?! Ik vind ze allemaal zo apart en bijzonder, geen standaard glitterlakken. Je kan ze allemaal ‘los’ dragen (behalve 101), maar je kan ze natuurlijk ook over een basiskleur doen. Het is maar net wat je zelf het mooiste vindt!

Ze lakken allemaal goed, maar zijn wel een beetje dikker en stroperiger omdat er gewoon zo ontzettend veel glitters in zitten. Ze drogen goed en met een topcoat blijven ze een paar dagen goed op je nagels zitten.

Enne, glitternagellak kan je echt heel makkelijk van je nagels af krijgen door ze te ‘soaken’. Zie mijn video van afgelopen zondag! 

De Golden Rose Jolly Jewels nagellakken kosten €3,95 per stuk en zij in mijn shop te koop.

 


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.