Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
23 april 2013 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
Een MissLipgloss artikel

Glossybox Popupstore 2 mei: ik signeer!

De Glossybox kan je alleen online bestellen. Fout. De Glossybox kan je niet in de winkel kopen. Fout! Op 2 mei is er namelijk een superleuke popupstore aan de Haarlemmerdijk 41 in Amsterdam. Je kan daar oude Glossyboxen kopen, of de nieuwe moederdag editie én van 14.30u tot 16.00u ben ik er met mijn boek! Die kan je daar ook kopen en ik signeer hem dan voor je.

Een paar weken geleden was ik bij Waanders om te signeren dat vond ik ontzettend leuk. Twee uur lang kwamen er allemaal leuke meiden langs die wel een krabbel in hun boek wilden. Het was te gek om mijn bezoekers te ontmoeten en ik vond het stiekem nog leuker dat heel veel meiden (en mannen en opa’s en oma’s) een boek als cadeau kochten!

Dat smaakte naar meer. En daarom signeer ik op donderdag 2 mei in Amsterdam! Ik denk dat veel van jullie in of rondom Amsterdam wonen en dat lijkt me een hele leuke gelegenheid om je te ontmoeten. Je kan mijn boek daar aanschaffen en dan schrijf ik er iets voor je in. Maar je kan natuurlijk ook je boek meenemen die je al eerder gekocht hebt, dat is geen probleem.

 

Ik kreeg van veel meiden de vraag of ik een keer in Amsterdam zou komen signeren, en het antwoord is dus JA! Ik zou het superleuk vinden als je donderdag 2 mei tussen 14.30u en 16u langskomt aan de Haarlemmerdijk 41 in Amsterdam. Dit is heel dichtbij Amsterdam Centraal, je kan er lopend naartoe.  Zie ik je dan?

 


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.