Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
18 oktober 2012 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • glossybox
  • Review
  • Test
  • testpanel
Een MissLipgloss artikel

Glossybox oktober

Ik laat niet iedere maand de Glossybox zien, maar deze maand vond ik het wel weer eens tijd. Ben je benieuwd naar wat er in de Glossybox van oktober zit? Lees dan verder. Heb je hem zelf nog niet en wil je het nog niet weten? Stop dan NU met lezen! Hihi.

De Glossybox ken je ongetwijfeld al. Voor €12,50 neem je een abonnement op een doos met beautyproducten. Sommigen zijn sample size, sommigen full size, én elke maand is het een verrassing wat je krijgt. Weet je bij de Miss Lipgloss Goodiebox precies wat je koopt, is het bij de Glossybox juist een totale verrassing.

Ik vind zelf dat het er vooral allemaal heel mooi en netjes verpakt uitziet. De doos is al mooi!

Eenmaal opengescheurd (ook dat gaat heel makkelijk doordat er zo’n scheurstrip opzit) zie ik het doosje (wiehoe!), het persbericht (omdat ik de box krijg vanwege mijn blog) en een kaartje.

Ik vind dit er dus echt heel erg schattig uitzien.

Op het bijgeleverde kaartje staat wat er in jouw Glossybox zit. Er zijn altijd verschillende soorten met verschillende inhoud. Dit wordt voor zover mogelijk aangepast op jouw voorkeuren. Goed, kijk je mee naar wat er in mijn Glossybox zat?

Lekker vol!

Eerst: de Mechanical Eyelash Curler van ELF. Deze kost normaal €1. Heel budget, maar hij ziet er goed uit!

Het is een lekker stevige wimperkruller die doet wat ‘ie moet doet: wimpers krullen! Prima ding, hoor!

Anatomicals! Dat ken je ongetwijfeld, want ik verkoop het in mijn shop en het is zo’n leuk en vrolijk merk! In mijn box zat een Stop Cracking Up Lip Balm en een Snog Me Senseless Breath Freshener.

Geinige teksten op de kleurrijke doosjes…

Twee fullsize producten! De producten zijn beide €3,95. Ik vind deze beide erg prettig in gebruik en gebruikte ze ook al een poosje. De balsem bevat lekkere verzorgende bestanddelen en is een beetje glossy. De mondspray smaakt naar pepermunt en kaneel en geeft een lekker frisse adem. Altijd handig om in je tas te hebben.

In de Glossybox zit ook een mini sample van de Weleda Granaatappel Firming Day Cream.

De bestanddelen. Lekker veel verzorgende oliën, just how I like it!

Full size kost deze €20,03. Ik denk dat je hier een dag of vijf mee kan doen. Heel handig voor op reis!

Kiehl’s doet deze maand ook weer mee met de Powerful-Strength Line-Reducing Concentrate. Dit is ook een sample van 5ml. Ik denk dat je hier een week mee zou kunnen doen, misschien twee, omdat het zo’n dunne substantie is en je er maar een héél klein beetje van nodig hebt.

De bestanddelen van het product. Veel siliconen, dat wel.

Een heel erg fijn full size product: de Rituals Perfection Volume mascara! Deze heb ik zelf lange tijd gebruikt en ik vind deze heel erg goed! Geeft volume, lengte en separeert je wimpers goed. Deze kost in de winkel €15,50. Dus alleen met deze mascara is de prijs van de Glossybox er al uit, en mascara kan je toch altijd wel gebruiken!

Als laatste sample: de Exfoliating Marvel Gel van het nieuwe merk Ginvera. Dit is een heel subtiele en lichte scrub voor je gezicht, ik vind het erg prettig aanvoelen!

Ik zei het al in mijn video waarin ik mijn reisproducten stash laat zien, samples die in dit soort boxen zitten gaan altijd naar mijn ‘reisstash’. Het is zó handig om dan zo’n product mee te nemen! En het is gewoon leuk om dingetjes uit te proberen.

Er zitten dit keer drie full size producten in mijn Glossybox:

  • Stop Cracking Up Lip Bam €3,95
  • Snog Me Senseless Breat Freshener €3,95
  • Rituals Perfection Volume Mascara €15,50
  • ELF wimperkruller €1

Bij elkaar opgeteld komt dat al op €24,40 en dan zitten er nog wat samples in. Ik vind de oktober Glossybox erg bruikbaar! Mascara gebruikt elke vrouw volgens mij wel, net als een wimperkruller (als dat niet zo is: doen, want het geeft je zulke mooie gekrulde wimpers!). Dagcrème en scrub komt ook altijd van pas, toch? En anders: handig als je een keer een nachtje (of meer) weg bent.

Wil jij de oktober Glossybox bestellen, dan kan dat op de site van Glossybox.

Wat vind jij van deze Glossybox?

Deze review bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd. Lees mijn disclaimer.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.