Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
23 augustus 2010 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • eotd
  • fotd
  • Looks
Een MissLipgloss artikel

Glitters & gold eye of the day

Het is alweer een tijdje geleden dat ik een face of the day plaatste. Vandaag eentje die ik maakte met wat nieuwe producten, heerlijk om daar mee te spelen en dingen uit te proberen! Ik maakte deze look met wat nieuwe Kiko oogschaduws en Illamasqua eyeliners. Ik vind het een leuke look, ik draag eigenlijk nooit goudtinten en al helemaal geen glitter(eyeliners) maar ik vind het wel iets voor herhaling vatbaar!

Ik gebruikte Kiko oogschaduws in 01 (wit), 24 (brons/goud) en 207 (het matbruine deel). Twee nieuwe Illamasqua eyeliners en Chanel Inimitable mascara.

Mooie kleuren he, zo bij elkaar. Love de eyeliners! Deze zijn supernieuw en heb ik opgestuurd gekregen van Illamasqua om te testen, dus een review komt nog. Ik was ze gewoon aan het uittesten in deze look, maar vond het zo geslaagd dat ik het wel even wilde laten zien hier!

Ik heb de witte Kiko kleur in mijn binnenste ooghoeken aangebracht, de goud/bronskleur op het midden van mijn ooglid en de matte donkerbruine kleur in mijn arcadeboog en onder mijn ogen. Onder mijn ogen heb ik ook nog wat goud/brons aangebracht. Met de zwarte eyeliner heb ik een winged liner gemaakt en met de gouden glitter liner heb ik een lijn boven/op de zwarte liner gezet en ook een beetje onder mijn oog, bij mijn buitenste ooghoeken.

Full face, ik kon geen geweldige foto maken dit keer, maar toch even om te laten zien hoe het er uit ziet. Hier kan je de glitter onder m’n oog goed zien! Ik draag trouwens een erg mooie bronzer van The Body Shop, komt ook nog een artikel over!

Dit artikel bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd. Lees mijn disclaimer.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.