Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
16 januari 2012 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
Een MissLipgloss artikel

Get Glam met Coca Cola Light

Advertorial Twee van mijn favoriete merken op gebied van beauty en drinken hebben nu een superleuke samenwerking opgezet: bij Coca Cola kan je een superleuke Get Glam game spelen waarmee je elk uur een geweldig make-up pakket van Benefit kan winnen, of een shoppingday voor jou en 3 vriendinnen (twv €1000 pp)! Klik hier om het spel te spelen en lees verder om er meer over te lezen.

De blikjes zien er geweldig uit en zijn geinspireerd op drie beauty- en fashionlooks, namelijk die van Bernadette (Romantic), Eleanor (Fashionista) en Irene (Rock Chick). In het spelletje ben je een van de drie meiden en ga je lekker winkelen. Wanneer je genoeg punten hebt gehaald (en minimaal 40 seconden hebt gespeeld) kan je je adresgegevens achterlaten en wie weet win jij dan zo’n geweldig Benefit pakket, of een exclusieve VIP fashion day voor jou en drie vriendinnen, ter waarde van €1000 per persoon.


Het spelletje is superverslavend en je kan er dus ontzettend gave prijzen mee winnen. Benefit heeft erg leuke producten die ik hier op de site ook regelmatig review, echt de moeite waard! Klik hier om het spel te spelen.

 


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.