Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
12 april 2009 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • bestelling
  • fashion
  • geshopt
  • H&M
Een MissLipgloss artikel

Geshopt & bruiloft-outfit

€59,95, Steps

€39,95 Steps

€49,95 Invito

Dit heb ik bij elkaar gekocht als setje. In september gaat mijn nicht trouwen, waarvoor ik natuurlijk een leuke outfit aan wil hebben! Vereisten voor mezelf waren: feestelijk en netjes. Ik twijfel zelf nog wel over de hele outfit, waarom weet ik niet.

Aan:

Op deze foto’s lijk ik er trouwens wel iets voller in dan in real life. Het is waarschijnlijk mooi weer die dag (zomer), dus misschien doe ik er een lichte panty onder. Weet ik nog niet zeker. Ik ben trouwens echt IN LOVE met de Invito pumps, zijn ze niet super cute? Ik draag nooit zulke schoenen, maar voor zo’n gelegenheid vind ik dat wel erg leuk. Oh enne, ik draag normaal gesproken ook niet felle kleuren, dus dat roze is wel een keer wat anders! Maar dat vind ik juist leuk, lekker feestelijk voor zo’n dag.

Verder, mijn H&M bestelling:

Zwart wikkeljurkje, €29,90. Love it, hij zit echt perfect en de stof is erg mooi.

Wikkeljurkje, €29,95. Precies hetzelfde model als de zwarte, maar dan met bloemen!

Vestje van organisch katoen, €19,95. Superfijn, die stof is zo zacht! Hij zit ook heel lekker, hij is lekker ‘zwierig’. Riem is trouwens ook nieuw, van Pieces, €6,95. Broek die ik aanheb is van Fornarina.

Nu het dilemma. Ik twijfel over de bruiloft-outfit. Want ik kan namelijk ook dit doen:

Het zwart wikkeljurkje. Iets meer basic en formeel dus. M’n moeder vind dit mooier, ik denk dat m’n familie dit sowieso mooier vind. Maar waar ga ik voor? Dit vind ik wel een beetje ‘somber’ op zo’n mooie, vrolijke, zomerse dag. Ik draag al zoveel zwart en donkere kleuren… Wat vinden jullie?


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.