Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
16 april 2011 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • geshopt
  • IMATS
  • shoppen
Een MissLipgloss artikel

Geshopt bij de IMATS

Heb je mijn IMATS New York filmpje al gezien? Wat? Nog niet? Snel kijken dan, want daarin neem ik je mee naar de IMATS hier in New York. Natuurlijk ben je benieuwd naar wat ik geshopt heb, en dat ga ik je vandaag laten zie!. Schrik niet, het is namelijk niet zoveel. Sommigen zeiden bij mijn filmpje dat ze het zonde vonden dat ik zo weinig kocht. Maar: ik ben niet speciaal voor IMATS naar New York gegaan. Ik wilde al naar New York, en ik vond de IMATS een leuke gelegenheid. Ik had me voorgenomen alleen dingen te kopen die ik nodig had, en dat heb ik gedaan! Het ging me vooral om de ervaring, en dat was geweldig. OK, kijk je mee?

Dit is alles bij elkaar! Er waren natuurlijk wel veel meer dingen die ik wilde kopen (INGLOT was er bijvoorbeeld, en OCC, en Stila, en…) maar ik heb mezelf verplicht geen dingen te kopen die ‘bovenop de stapel’ belanden. Ik verlies mezelf wel eens in een shopping spree en dan koop ik alles wat ik mooi vind, maar uiteindelijk gebruik ik het niet omdat ik al zoveel heb. Ik heb mezelf verboden dat weer te doen (gewoon zonde!), dus ik heb me ingehouden. Elke keer als ik iets wilde kopen bedenk ik me: ‘Heb ik al zoiets? Wil ik dit écht hebben?’ Sowieso is dat een goede tip voor meiden die zichzelf wel eens betrappen op teveel ‘onzin’ shoppen.

Twee Z-palettes! Deze wilde ik al heel lang. Het zijn magnetische paletjes waar je losse oogschaduwpans in kan doen. Superhandig, want alles past er in. Je kan natuurlijk mixen en matchen en er vanalles in doen, van blush tot oogschaduw en lipsticks. Ik heb voor deze samen zo’n vijftien dollar betaald, echt weinig.

Je ziet daaronder half ook nog een ei-spons van Mehron. Deze was acht dollar. Ik heb hier in NY ook zo’n ei van Sephora gekocht dus ik ga een vergelijking doen van deze van Mehron, die van Sephora en mijn oude vertrouwde Beautyblender. Ben benieuwd!

Lashes! Deze waren onwijs goedkoop, zes voor tien dollar. Het zijn echt mooie wimpers!

Joepie! Deze wilde ik al een tijdje in Amsterdam kopen maar telkens waren ze uitverkocht. Dit is superhandig voor wanneer ik een visagie opdracht heb, voor in mijn koffer. Het is ideaal voor kwasten of oogpotloodjes.

Kwasten! Ik heb ook nog een blendingkwast gehaald maar die staat niet op de foto. Twee wenkbrauwborsteltjes, een lippenseeltje en een flat top kwast. Bij elkaar was dit ongeveer tien dollar. Jep. Echt.

Oehhhh, hier ben ik heel blij mee! Dit is een palet van Mehron met acht matte tinten, was twintig dollar.

Ik ben heel erg blij met mijn geshopte spullen, het zijn vooral dingen die ik al lang wilde of dingen die ik écht veel ga gebruiken. Love it 😀Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.