Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
23 november 2008 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • afrowinkel
  • geshopt
  • Lush
Een MissLipgloss artikel

Geshopt!

Ik was laatst bij mijn vriendinnetje Mascha in Den Haag, waar we even geshopt hebben. Dit heb ik gekocht:

Lush spulletjes! Ik hou zó van Lush.

Ik heb een Shower Jelly in Snowcake, uit de kerstlijn. Die geur!! Hij is zó lekker. De jelly is niet in de online shop te koop, de zeep wel in dezelfde geur. Daarnaast heb ik een zeep uit de kerstlijn; Angel’s Delight (d roze). Plus een ‘gewone’ zeep, Miranda. Ze ruiken zo ongelooflijk lekker, kon ook nauwelijks kiezen in de winkel. Al deze spulletjes waren ongeveer 5 à 6 euro per stuk. Ik kreeg een tester van een gezicht, nek & decolleté crème (Mirror Mirror) en een Reincarnate zeep sample.

Deze spulletjes komen uit de afrowinkel. Heb de Mint Julep Mask, google hem voor de grap eens. Hij staat op nummer 1 in de iVillage masker top tien en echt iedereen houdt van dit masker. Vind hem zelf ook super, maar verklap nog niet teveel, want binnenkort komt hier een artikel over online 🙂 Hij kostte nog geen vijf euro trouwens, voor een megatube. Links is een cholesterol hair conditioning cream. Je kan hem als conditioner gebruiken, maar ook als masker. De crème is echt knalroze, heel leuk! Heb hem nog niet getest. Kostte trouwens maar €1,50! Beide producten zijn van het merk ‘Queen Helène’. Oh enne, de afrowinkel is een winkel waar ze echt álles hebben, en heel goedkoop. Eten, nepnagels, extensions, pruiken, cosmetica, haarmaskers, gezichtsmaskers… Alles. De producten zijn geweldig (veel producten worden echt de hemel in geprezen op sites als Makeupalley) en super, supergoedkoop. In bijna elke stad zit wel een afrowinkel, google maar eens op ‘afro winkel jouw stad”.

Daarnaast heb ik bij de afrowinkel deze twee paletjes van LA Colors gekocht, kan je ook kopen bij webshops als NPB enzo. Was €1,75 per stuk en de kleuren zijn echt ge-wel-dig. Heel veel pigment!


Stiekem was ik niet voor niets bij Mascha. Ik bleef bij haar slapen omdat we de volgende dag iets héél leuks gingen doen. Binnenkort vertellen we meer 🙂

Bovenste drie foto’s zijn 100% © MissLipgloss.nl


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.