Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
3 november 2008 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • geshopt
  • MAC
Een MissLipgloss artikel

Geshopt

Ik heb weer geshopt!

Tailleriem van H&M Divided, €12,90

Al zolang op zoek naar een mooie lange cardigan, ennn gevonden bij Zara (in Rotterdam). Ben er superblij mee, geweldige kleur, perfect model en hij zit zo lekkerrr! En: €19,95!!

Met riem, vind zelf niet echt superleuk zo

Nog een lang vest, wel heel anders. Dun, zwierig stofje, heel leuk! Je kan hem ook dicht dragen met knoopjes maar dat vind ik niet echt mooi. Was €29,95 bij Zara.

Lange blouse van een soort satijn-achtig glanzend stofje. Vond hem op de hanger niet zo leuk eruit zien, maar besloot hem toch te passen. En hij is zo leuk! Vooral met een dun tailleriempje. Er zit ook een lintje bij dat je door de lusjes kan doen, als een soort riempje, maar dat vond ik niet zo heel geweldig. Erg leuk op een skinny met een vestje erover, of op een legging. Is van de Hennes en kostte geloof ik €24,90.

Ik koop de laatste tijd alleen nog maar jurkjes, lange vesten en bloesjes! Heel grappig. Ben dol op lange dingen, staat leuk, zit lekker…

 

 

En hier ben ik zooooo blij mee :love: : tinted lip conditioner in Petting Pink van MAC. Hij is zooooooooooooooooooooo fabulous. Ik heb echt een lippenbalsemverslaving, helemaal als het gaat om lippenbalsems in mooie potjes, in leuke kleurtjes en lekkere geurtjes. Deze is helemaal perfect, is lichtroze en ruikt naar witte chocolade slash marshmallow. Lekker zoet, maar niet te. En hij maak m’n lippen zoooo zacht! DE perfecte lippenbalsem. Was €15 en helemaal dubbel en dwars waard (gekocht bij de Bijenkorf trouwens).


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.