Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
11 november 2013 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
Een MissLipgloss artikel

Geld inzamelen voor Filippijnen

Op het moment is er een grote ramp gaande op de Filippijnen: de tyfoon Haiyan zorgt naar schatting voor een dodental van boven de 10.000, en er zijn zo’n 4 miljoen mensen getroffen. Tacloban, een stad met ruim 200.000 inwoners in de zwaar getroffen provincie Leyte, lijkt bijna helemaal met de grond gelijk gemaakt. De hulp komt lastig op gang door schade aan wegen. Op Giro 555 kan geld worden gedoneerd.

Eerder vandaag zag je een video op mijn site voor de Hero for Zero campagne van Unicef. Unicef heeft me gevraagd dit offline te halen. Grote hulporganisaties en goede doelen hebben afgesproken dat in het geval van dit soort grote rampen alle communicatie rondom eigen campagnes stil wordt gelegd en te focussen op de huidige grote ramp. Dit is nu het geval met de Filippijnen. Grote hulporganisaties zoals het Rode Kruis, Oxfam Novib en Unicef zamelen samen geld in op giro 555.

Ik vind het vreselijk en ik leef enorm mee met wat daar op dit moment gebeurt. Op giro 555 kan je geld storten voor de slachtoffers van de tyfoon Haiyan. Ik ga nu zelf geld doneren en hoop dat jij dat ook doet.

De Hero for Zero campagne wordt over enkele weken weer opgepakt. Nu gaat alle aandacht uit naar de Filippijnen.

Op Nu.nl kan je alle info lezen rondom deze ramp.

 


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.