Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
1 juni 2009 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
 • Gebruikt
 • opgemaakt
Een MissLipgloss artikel

Gebruikt in mei 2009


 • 200 ml Bourjois Express Eye Make Up Remover Waterproof
  Dit is de eerste oogmake-upremover die ik gebruik met olie sinds jaren. Hij beviel echt supergoed! Ik ga alleen geen nieuwe kopen omdat ik nog Kruidvat reiniger heb staan en ik gebruik nu vaker olijfolie. Wel een absolute aanrader.
 • 200 gram Sweetie Pie Salt Scrub van The Secret Garden
  Dit is echt mijn all time favorite scrub! Hij ruikt superlekker en hij scrubt zo fijn! Hij laat echt een olielaagje achter waar je huid superzacht van wordt. Love it. Als mijn Inecto scrub op is, ga ik deze weer in huis halen.
 • 200 gram Kruidvat scheergel
  Scheergel is scheergel. Ik heb nu nieuwe gehaald van Hema, maar heb niet echt een voorkeur.
 • 13,1 ml Max Factor False Lash Effect Mascara
  Ha, mijn favoriete mascara! Opperdepop. Jammer! Ik gebruik nu Bourjois Coup de Theatre, maar ik merk wel dat ik mijn False Lash Effect mis. Hij was echt zo fijn! Misschien ga ik deze wel weer kopen. En dat doe ik niet vaak bij mascara’s.
 • 250 ml Kruidvat Nail Polish Remover
  Hihi, dankzij jullie weet ik weer wat die rare afkorting was! K’vat npr was dus de Nail Polish Remover 🙂 Hier heb ik niet veel bijzonders over te zeggen, gewoon een prima nagellakremover.

In totaal in mei 863,1 gram gebruikt. Nog best veel!

In totaal heb ik nu in 2009 4.713,1 gram aan producten opgemaakt. Bijna vijf kilo!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.