Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
28 april 2010 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • exfobrusher
  • garnier
  • pure active
  • reiniging
Een MissLipgloss artikel

Garnier Pure Active ExfoBrusher

Ik vertelde jullie al over het bijzondere nieuwe product van Garnier: de ExfoBrusher. Een reinigingsproduct speciaal voor de jonge huid, tegen puistjes. In de verpakking zit een speciaal zacht scrubbend reinigingsborstel verwerkt, die je met ronddraaiende bewegingen op je huid moet gebruiken. Door in de verpakking te knijpen, komt de reinigingsgel in de borstel en zo reinig je je huid grondig. Ik gebruik de ExfoBrusher nu een aantal weken in combinatie met een aantal andere Garnier Pure Active producten, zoals de scrub, anti-spot roller en anti-spot creme.

’s Avonds gebruik ik eerst de ExfoBrusher, daarna de anti-spot roller op plekjes waar ik puistjes heb en daarna de anti-spot creme. Afsluitend gebruik ik tonic (Bourjois). Voorafgaand aan deze routine reinig ik mijn ogen met een oogreiniger of olijfolie. ’s Ochtends doe ik precies hetzelfde. Ook gebruik ik twee tot drie keer in de week de scrub.

Nu heb ik zelf geen echte acnéhuid, wel heb ik altijd ergens op mijn gezicht een ‘puistjes aanval’. Zo had ik dat laatst op mijn kin. Heel vervelend, en bij mij is het vaak ook erg hardnekkig. Toen ik begon met het gebruiken van de Pure Active producten, was ik na twee dagen van de puistjes af! Maar naast deze werking vind ik de producten gewoon erg fijn werken.

Zo heb ik altijd last van een aantal vervelende dingen. Mijn huid is schilferig en/of oneffen, waardoor mijn make-up er na een paar uur al niet meer mooi uitziet op mijn huid. Sinds ik elke dag de Pure Active producten gebruik, is dit weg! Mijn huid is echt heel erg zacht, ik heb geen schilfertjes meer, en mijn puistjes zijn weg. Mijn huid voelt alsof het een veel betere basis is voor make-up, omdat het zo goed gereinigd is en omdat het zo lekker zacht en glad aanvoelt. Ik zie dit ook echt in m’n make-up, het blijft langer mooi zitten en de schilfertjes komen er niet meer doorheen, simpelweg omdat ze verdwenen zijn. Dus deze producten zijn niet alleen perfect voor meiden met een lastig acnéhuid, maar ook voor meiden met een lastige schilferige huid met hier en daar puistjes.

Het prettige aan de ExfoBrusher vind ik dat hij snel en makkelijk werkt. Even je gezicht natmaken, brushen, afspoelen, en klaar. Even puistjes aanstippen met de roller, de creme erover en klaar. ’s Ochtends gebruik ik ook nog mijn Boots no7 creme en serum. Lekker aan de producten vind ik dat ze heel fris en ‘schoon’ aanvoelen op je huid tijdens en na gebruik. En je hoeft er geen halfuur voor in de badkamer te staan en je hebt niet veel losse producten nodig. Natuurlijk kan je ook een losse reinigingsrborstel en reiniger gebruiken, maar het is juist zo handig dat dit nu in één product is verwerkt.

Samengevat:

  • de Pure Active producten zijn praktisch en doeltreffend
  • ze maken je huid grondig schoon, wat elke huid kan gebruiken (zelfs nodig heeft)
  • het is snel en makkelijk
  • de producten zijn niet duur (Exfobrusher €8,39, Anti-spot roller €8,98, de scrub €7,98, Lotion €9,98 en Anti-spot creme €12,50), en zijn bij alle drogisterijen te koop
  • is je ExfoBrusher leeg? Dan kan je een nieuwe kopen maar ook je eigen favoriete reiniger in de flacon doen

Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.