Garderobe Check-Up Met Styled by Romy + win

1Je kent het vast: een propvolle kast, maar geen idee hebben wat je vandaag nou weer aan moet. Telkens dingen kwijt zijn, niet eens weten dat je bepaalde kledingstukken hebt en een heleboel frustratie wanneer je je elke dag weer in een outfit moet hijsen. Laatst kwam Romy van Styled By Romy bij me langs voor een garderobe check-up. Ik laat je zien hoe dat gaat en samen geven we zo’n check-up ter waarde van €180 weg!

foto3

Romy

Een garderobe check-up is ideaal als je net als ik wat problemen hebt met je kleding. Als je teveel kleding hebt maar geen idee hebt waar je ’s ochtends moet beginnen met het samenstellen van een outfit. Als je niet (meer) weet hoe je je kleren kan combineren. Als je telkens maar nieuwe items blijft shoppen en je door de bomen steeds minder het bos gaat zien. Als je garderobe gewoon even flink uitgemest moet worden.

Het is als shoppen in je eigen kledingwinkeltje, want je gaat ontdekken dat je echt genóeg kleren hebt waar je eindeloos veel outfits mee kan maken. Romy kwam bij mij langs omdat ik echt wel wat hulp kon gebruiken. Propvolle kast, maar geen idee wat ik nu weer aan moest.

Bij een garderobe check-up komt Romy bij jou thuis langs. Eerst heb je een intake gesprek, waarbij Romy met je bespreekt wat je problemen zijn, of je wel of niet dingen weg wilt doen en wat je stijl is.
Dan haal je samen je hele kast leeg. Alles loopt Romy met je door. Wat kan weg? Wat draag je nooit? Wat is versleten?
Wanneer dat gebeurt is, maakt Romy sets voor je, om inspiratie op te doen. Als je wilt en als je daar ruimte voor hebt, kan je die ‘zo’ in je kast hangen. En anders ga je samen weer logisch je kast indelen.

Op het einde krijg je ook nog advies voor kledingstukken die eventueel ontbreken in je kast. Wat moet je nog hebben voor een complete garderobe?

Goed… Kijk mee naar de voor situatie.

P1350175

Heel veel jasjes die ik eigenlijk nooit meer pakte omdat er zoveel hing wat ik niet draag.

P1350176

Bomvol.

P1350177

Te vol. Te veel.

P1350178

En dit rek stond ook nog helemaal vol met kleding. Pfoeh…

P1350179

Eerst alles er uit halen en sorteren. En dit zijn alleen nog maar mijn jasjes… Zo erg, terwijl we dit deden kwam ik allemaal dingen tegen die ik nog nooit aan heb gehad, of waarvan ik niet eens wist dat ik ze had. Het is letterlijk winkelen in je eigen kledingkast, ik kwam zoveel leuke dingen tegen!

P1350180

Langzaam vulden we vuilniszakken met spullen die weg konden en sorteerden we alles. Broeken bij broeken, basic shirts bij basic shirts, jurken bij jurken…

P1350181

Jurken, jasjes en kettingen.

P1350182

Tja, het wordt altijd eerst erger voor het beter wordt! Maar het is wel héél lekker als je hier hulp bij hebt, hoor! Zo fijn om er een professional bij te hebben die er weer heel anders naar kijkt dan ik.

Dan begint het leukste deel: Romy gaat sets maken. Door het hele huis legt ze outfits neer. Ik maakte overal foto’s van om het te onthouden, zo kan je inspiratie opdoen als je even niet weet wat je aan moet trekken.

1

Deze vier zijn mijn favorieten!

2

Rood en roze

3

Ik vind die rechtsboven met de pasteltinten heel erg mooi.

4

Jurkjes

5

En nog meer jurkjes – die heb ik nogal veel. Uiteindelijk maakte Romy 24 sets die ik zo aan zou trekken – en dan had ze echt nog niet alle kleding uit mijn kast gebruikt. Wow. Ik zou gewoon drie weken elke dag iets totaal anders kunnen dragen uit mijn eigen garderobe. Er zitten onwijs leuke outfits bij en natuurlijk kan je hier zelf nog mee mixen en matchen. Dit was zó leuk om te zien, dit maakt het zoveel makkelijker voor me om straks zelf alles te combineren.

Ik heb niet zoveel kastruimte dat ik dit allemaal bij elkaar kon hangen, dus ik moet het doen met de foto’s, maar nu was het tijd om alles weer in te delen. En nu logisch. Ik kan niet wachten tot we een huis hebben gekocht en ik lekker de ruimte heb om alles mooi op te hangen en neer te zetten, maar ja, dat is gewoon nog even geduld hebben.

P1350211

Go, Romy!

P1350213

Dit ging allemaal weg. Tien vuilniszakken, bizar… Allemaal naar het goede doel!

En het eindresultaat…

P1350218

Dit hing vol met jasjes. Nu hangen er jurkjes, dat is overzichtelijker en deze draag ik allemaal vaak.

P1350219

Truien en lange jurken.

P1350220

Jasjes, shirtjes en broeken. En bovenaan wat truien en vesten.

P1350221

Jasjes die niet in de kast pasten, hangen nu aan het kledingrek waar eerst allerlei dingen door elkaar heen hingen die ik helemaal niet meer droeg.

Dit was geweldig! Wat heb ik veel leuke kleren, haha!

Wat moet je doen om kans te maken op een garderobe check-up t.w.v €180 met Styled By Romy:

 1. Like de Facebook pagina van Styled By Romy
 2. Like de Facebook pagina van MissLipgloss.nl
 3. Laat een reactie achter onder deze blogpost met uitleg waarom jij zo’n garderobe check-up nu écht nodig hebt.

Over twee weken kiezen we een winnares! Wanneer je wint prik je samen met Romy een datum en tijd waarop ze bij jou langs komt.

Voor als je niet wint: als je bij Romy een garderobe check-up boekt en vermeld dat je via Miss Lipgloss komt, krijg je 25% korting!

 


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.

257 reacties
 1. Anne

  Ik wil graag winnen zodat ik te veel kleren heb die ik nooit meer aandoe, en in plaats van nieuwe setjes te bedenken koop ik steeds iets nieuws…

 2. Charlotte

  wauw wat tof en inspirerend! Leuk om te zien 🙂 Romy is zelf een heel stijlvol en leuk meisje volgensmij. Ben benieuwd wat voor combi’s ze bij mij zou maken hihi

 3. Isett

  Wow dat ziet er echt goed uit!!

  Ik hoop dat Romy mij ook zou kunnen helpen.:) Ik heb het altijd al wel lastig gevonden om te combineren en ook om een style te vinden dat bij mij past. Na de geboorte van mijn zoontje nu inmiddels 2 jaar, raakte ik helemaal de weg kwijt. Ik heb een heel ander lichaam gekregen en ben daar best onzeker over en andere kleren kopen vond ik verschrikkelijk. Nu voel ik mij inmiddels wel weer wat beter in mijn vel zitten en lijkt mij zo’n gadarobe check up echt gaaf. Wie weer ga ik nog wel lekkerder in mijn lijf zitten met goede mooie combi setjes.:)

 4. Naomi

  Hi!

  Ik heb echt een volle kast en ik heb al veel dingen weggedaan. Maar als ik voor de kast sta, voordat ik naar school ga, heb ik totaal geen inspiratie. En daardoor ga ik vaak te laat weg, haha. Het zou echt leuk zijn om nieuwe ideeën te krijgen en hulp bij het maken van nieuwe setjes! 🙂

 5. Nicole

  Oh mijn hemel, dit is précies wat ik nodig heb!
  Ik sta elke dag weer zuchtend voor de kast omdat ik gewoon geen idee heb wat ik er mee moet. Mijn kast is een chaos van de spullen waarin álles op elkaar lijkt. Ik heb bijna alleen maar effen shirtjes die ik dan afwissel. Ook heb ik een hele berg broeken waar ik er eigenlijk maar een paar van draag. Ik heb écht iemand nodig die kritisch kijkt naar mijn kast en me op weg helpt, mijn modeknobbel is samen met mijn wiskundeknobbel nooit ontwikkeld vrees ik :P. Ik wil er heel graag volwassener uit zien (ik ben laatst al weer 23 geworden, de tijd voor alleen maar t-shirts en spijkerbroeken is echt wel over) en kan daar wel wat hulp en tips bij gebruiken! Ik heb alles geliked trouwens :)! Ik vind deze win actie helemaal te gek en doe heel graag mee!

 6. Sanne

  Hoi ik heb beide pagina’s geliked!
  Nu ik een studente op kamers ben heb ik geen geld meer voor een nieuwe garderobe. Helaas is mijn inspiratie voor kledingsetjes wel op aan het raken. Ook vind ik het moeilijk om te bepalen wat voor printjes mij zouden staan, ik speel heel vaak op safe door alleen maar effen kleren te kopen, vooral in de winter. In de zomer heb ik dan wel weer heel veel print, dus mijn kledingkast is niet in balans. Het is bovendien altijd al een wens geweest om eens gestyled te worden! Ik ben dan ook meer een beauty meisje dan een fashion meisje, dus hulp is welkom. Ik kijk altijd naar andere meiden en denk dan: poeh, ik zou ook wel zo geweldig eruit willen zien!

  Groetjes Sanne

 7. Lieke

  Wat een ontzettend leuke kans om dit te winnen! En zo ontzettend nodig!!

  Jarenlang heb ik gekocht, verzameld, nog meer gekocht, bijgehangen, nog veel meer verzameld en nooit heb ik weggegooid.. Alleen maar bijgehangen. Ik heb zoveel leuke kleding, maar ook heel veel kleding waar ik eigenlijk niets mee kan.

  Een aantal jaar geleden heb ik gevochten tegen anorexia, een ziekte die mijn lichaamsbeeld veranderde, mijn lichaam veranderd heeft, maar daarmee ook mijn kledingkeuze en -stijl. In mijn kast heb ik hier nooit wat mee gedaan/kunnen doen, omdat bepaalde kleding me teveel herinnerd aan deze vervelende periode. Een extra paar handen, een creatieve blik en een goed oog voor leuke combinaties kan ik dan ook goed gebruiken! Ik zou heel dankbaar zijn en een vervelende periode (eindelijk) kunnen afsluiten!

  Liefs!
  Lieke

 8. Kim

  Ik heb een tijdje zitten twijfelen of ik zou meedoen of niet, omdat ik het meiden die veel zijn afgevallen of ziek zijn geweest van harte gun om zo’n fijne ervaring te winnen, maar na afgelopen weekend een poging te hebben gedaan om mijn kast uit te mesten besluit ik toch maar om ook een kansje te wagen. Man, wat vind ik het toch een uitdaging om me leuk te kleden voor mijn maat. Ik draag daarnaast graag jurkjes in fifties stijl, maar naar kantoor zijn die toch wat minder praktisch en vind ik het moeilijk om genoeg combinaties samen te stellen die geschikt zijn voor naar werk. Gevolg? vele momenten van stress in de ochtend om toch iets gepasts bij elkaar te rapen, een frisse blik op mijn garderobe is dus van harte welkom! 🙂

 9. zoe

  ik doe mee!
  ik zou heel graag willen winnen lijkt me echt super tof!
  facebook: zoelouwerse

 10. Lysanne

  Eerst wil ik kwijt dat je echt superleuke kledingstukken hebt. De combinaties die zijn gemaakt, zijn echt heel leuk en mooi. Ik zou zelf deze actie wel willen winnen, omdat ik alles koop wat los en vast zit. Mijn kledingkast heeft drie deuren (is dus aardig groot) en puilt echt helemaal uit. Ik kan de deur soms amper dicht krijgen. Heel veel kleding draag ik amper, omdat het helemaal achterin of onderop ligt. Eigenlijk is dit zonde, want het zijn zulke leuke dingen. Ik draag veel dezelfde setjes, maar volgens mij kan ik nog veel meer uit de kledingkast halen die ik nu al heb. Door deze actie kan ik er weer stijlvol uit komen te zien en elke dag een nieuwe combinatie maken, zonder nieuwe dingen te kopen. Afgelopen jaar heb ik amper mij eigen kleding kunnen dragen door fulltime stage, dus ik wil graag weer mijn eigen stijl (her)ontdekken en aan iedereen laten zien!

 11. Annick

  Wat een leuke actie! Ik zou dit graag winnen omdat ik veel leuke kledingstukken heb maar niet goed weet hoe ik het moet combineren waardoor ik vaak dezelfde outfits draag! Ik heb ontzettend veel kleding, maar door het feit dat ik fulltime studeer en een bijbaantje heb weinig tijd en inzicht in het organizen van mijn kast!

 12. Marjolijn

  Na de zwangerschap van mijn mooie zoontje heeft het even geduurd voordat ik (Marjolijn, 27 jaar, leerkracht in basisonderwijs en gedragsspecialist) mijn lichaam weer “terug” had. Alle hormonen hadden er voor gezorgd dat mijn schildklier niet meer optimaal functioneerde. Door gezond eten, veel sporten, structuur en regelmaat heb ik mijn doel kunnen bereiken. En om heel eerlijk te zijn zit ik lekkerder in mijn vel dan ooit. Echter komt dit niet door mijn kleding: het ene is te groot, het andere te oud, het volgende niet leuk. Ik zou mijn positieve “feeling” willen uiten én versterken door middel van mijn kleding. De hulp van Romy zou ik daar heel goed bij willen en kunnen gebruiken.
  Middels deze weg wil ik je in ieder geval alvast bedanken voor het artikel met Romy. Door jou ben ik haar gaan volgen op facebook en daar haal ik veel inspiratie en energie uit. Heel fijn!
  Lieve groetjes, Marjolijn

 13. Hanneke

  Wat een ontzettend leuk initiatief, dit! Ik verhuis in september van mijn moeder naar mijn eigen kleine studiootje in Amsterdam, het zou fantastisch zijn om met een opgeruimde kast daar die ruimte te betrekken. Nieuw begin, nieuwe studio, nieuwe woonplek, ‘nieuwe’ kledingkast!

 14. Nienke

  Hoi Cynthia,

  Deze garderobe check up wil ik echt heel graag winnen.
  Ik heb best wel moeite met het vinden van kleren die bij mijn figuur passen.
  Ik heb een zware periode achter de rug. Er waren een heleboel mensen bij mij op school die mij voor lelijk en dik uitmaakten en hier heb ik zo erg mee gezeten dat ik daarvoor helemaal in therapie moest omdat ik niet meer wist hoe ik uit dat dal moest komen.
  Door deze therapie heb ik weer wat zelfvertrouwen opgebouwd alleen ik weet niet goed hoe ik mij op een leuke manier kan kleden.
  Mijn kledingkast is erg kleurloos. Ik heb een paar gekleurde dingen maar omdat ik denk dat zwart afslankt heb ik eigenlijk heel veel zwart aan.
  ik heb laatst mijn kast helemaal uitgemest en heb een heleboel spullen weggedaan.
  Mijn kast hangt nog wel redelijk vol met kleding.
  Eigenlijk heb ik altijd dezelfde setjes aan en weet echt niet goed hoe ik mijn kleding anders kan combineren.
  Veel sieraden heb ik ook en ben er ook dol op maar weet ook niet hoe ik deze goed bij een setje kleding kan combineren.
  ik hoop heel erg dat ik deze check up kan krijgen zodat ik weet hoe ik mijn kleding met kleur en leuke sieraden kan combineren!

 15. lindsaykouwenberg

  heel herkenbaar, ik heb precies hetzelfde een BOMVOLLE kast en weet nooit wat ik aan moet doen, kleren met kaartjes die na paar jaar ook zo de vuilniszakken ingaan omdat ik niet eens wist dat ik ze had en inmiddels niet meer leuk vind ook.

 16. Madebyuna

  Ooh ik zou dit zó graag willen winnen! Een tijdje geleden mijn kast helemaal opgeruimd, er lag al jaren van alles in en bleef het maar bewaren voor die ene keer dat ik het net nodig zou hebben. Maar als student heb je toch geld nodig, dus alles in zakken gedaan en verkocht op de Ijhallen. Ik wil zo graag echt een vrouwelijke stijl, maar weet niet goed hoe ik dat ook comfi en niet overdressed kan doen. Het liefst koop ik natuurlijk allemaal leuke nieuwe kleren, maar dat gaat met het studenten budget niet lukken. Ik vind dit een onwijs goed idee! Je gebruikt wat je al hebt, het laat je ogen openen en het is ook nog eens super leuk! Dit is oprecht de leukste en origineelste winactie ooit. Ik hoop zo dat ik het win!

 17. diane

  Wauw wat een leuke actie! Ik doe graag mee, omdat dit me helemaal geweldig lijkt! Ik zou graag willen weten wat bij me past, omdat ik erg lang ben en het heel lastig vind. Als ik niet win hoop ik op mn verjaardag genoeg geld te hebben om alsnog een afspraak te maken 🙂

 18. Olivia-Anna

  Ik heb ook een reusachtige kledingkast!!
  Maar dat komt omdat ik heeeel goedkoop aan 2e hands kleding/schoenen kom
  en dan mag het he.
  Ik heb er een logeerkamer voor ingericht met rekken, echte inloopkast..
  Ik heb dan ook geen comfortzone, denk dat ik elke stijl heb hangen.
  En dit doe ik 2 maal in het jaar vlak voor de winter en ook nu voor de zomer.
  Soms is het frustrerend want ik ben er dagen mee bezig.
  Ik kom ook vaak dingen tegen dat ik denk He?? Waar heb ik die vandaan?
  Maar als alles dan weer netjes is denk ik, goh ben ik toch een verwent nest.
  Haha!

 19. Robin

  Ik ben dol op kleding en accessoires. Maar vooral in de zomer heb ik moeite met combineren. Dit komt door alle kleurtjes. Ik ben dan bang dat het snel te veel wordt. Ik heb veel leuke kleding en accessoires maar krijg ze niet goed gecombineerd. Daardoor zijn mijn outfits nu erg saai.
  Ik kan je hulp er goed gebruiken zeker nu met het lekkere weer. Dan kun je je niet verbergen onder een jas haha.
  En nu maar duimen!
  Ik volg jullie;)
  Xx

 20. Ellen

  Wauw! Dit is wel echt voor als je waanzinnig veel kleding hebt, want niet weten dat je iets hebt, komt echt alleen onder de elite voor. Al mijn kleding neemt nog minder dan vijf vuilniszakken in..

 21. Joyce

  Na twee jaar door een emotionele rollercoaster te zijn gegaan ben ik mijn eigen kledingstijl een beetje kwijt geraakt in die rit.
  Ik weet niet meer wat ik met wat kan dragen en vind niks meer mooi staan. Waardoor ik ongeveer 3 keer ’s ochtends iets anders aantrek voor ik weg ga. En vaak is het dan nog een ‘saaie’ outfit ook.
  Hulp zou fijn zijn! 🙂

 22. Christien

  Ik zou deze garderobe check-up super graag willen omdat ik de laatste tijd echt in een kledingcrisis zit! Al maanden heb ik geen idee wat ik moet kopen en weet helaas niet echt meer wat m’n stijl is. Daardoor ben ik best onzeker geworden terwijl ik dat vroeger totaal niet was. Ik heb toch wel gemerkt dat je met de juiste kleding lekker in je vel zit, en zodra dat niet het geval is, mijn zelfbeeld omlaag gaat… De gardarobe check-up zou dus een super begin zijn voor het herontdekken van mijn stijl.
  Een paar weken geleden kwam ik op de site van Romy terecht toen ik ”personal shopper” intikte bij google, helaas ben ik een student en gaat mijn geld vooral uit naar school :(. Daarom ben ik blij dat Romy via jouw site meedoet met deze prachtige winactie. Ook als ik niet win ben ik in staat een afspraak te maken bij Romy!

 23. Gerda

  Ik zit zelf een beetje in kledingcrisis qua stijl.
  Ik ben bijna 21 jaar en nogal klein van stuk.
  Ik wordt dus altijd jonger geschat dan ik ben.
  Met behulp van Romy kan ik leren hoe ik me ‘volwassener’ kan kleden.
  Lijkt me ontzettend gaaf om dit te winnen!

 24. Stephanie

  Supervet 😀
  Ik ga niet mee doen, want ik heb maar weinig kleding helaasch..!

 25. Tessa

  Ik zou deze garderobe check-up echt super graag willen winnen!
  Ik wel allerlei kleding in mijn kast, maar vind het vooral lastig om het te combineren.
  Ook wordt ik vaak jonger geschat dan ik ben. Wellicht dat mijn kledingstijl hier ook iets mee te maken heeft.
  Daarom zou ik het heel leuk vinden om advies van Romy te krijgen.

 26. Chantal

  Hoi Cinthia en Romy,
  Graag zou ik mee willen doen.
  Ik ben vaak onzeker over mijn lichaam en daardoor vind het lastig om te winkelen naar kleding die ik daardwerlijk ook mooi vind.
  Meestal ga ik voor safe namelijk.
  Mijn vriend vind juist leuke outfits voor mij maar deze draag ik dan juist weer nooit omdat ik me dan onzeker voel.
  Ben niet de dikste ook niet de dunste maat 38 soms maar 40.
  Zeker met de kijk op de zomer is het wel fijn.
  Draag dan namelijk nooit jurkjes of rokjes ivm dat dan mijn benen pijn doen (gaan tegen elkaar aan) die tip om dat op te lossen waardoor ik me toch comfortabel voel maar wel 24.
  Vond het in iedergeval al interessant om te zien wat erbij jou is uitgekomen Cinthia.

  Groetjes Chantal

 27. Nicole Offermans

  Oooh dit zou ik heel goed kunnen gebruiken!
  Ik koop zo vaak losse jasjes en vestjes en uiteindelijk hangen ze maar wat te hangen in mijn kast. Fijn dat je nu zoveel combinaties hebt dat zou mij ook zeker helpen! (minder kleding stress in de ochtend haha)

 28. mamoesjka

  Wat ontzettend leuk! Ik doe niet mee aan deze ‘winactie’ want ik zie er altijd perfect uit! hahah, NOT! Nee hoor….schaam me kapot met dit rommel kast van mij ( de helft ligt op de grond voor de kast) Ik gun een beautymeisje deze leuke kans! 🙂

 29. Iris

  Wat een leuke actie, hier wil ik wel aan meedoen! Ik denk dat ik zo’n check up goed zou kunnen gebruiken, omdat ik me totaal geen raad meer weet met mijn kledingkast. Ik heb niet de natuurlijke feeling die veel meisjes hebben als het gaat om mode, ik vind het moeilijk om te zien wat waarbij past en welke items echt nog ontbreken om een kettingreactie van awesome outfits uit te lokken. Bovendien woon ik op kamers en heb ik dus weinig ruimte voor kleding, wat het extra moeilijk maakt, omdat ik dan met weinig heeeeel veel moet kunnen. Ik vind mijn figuur sowieso rot om te kleden, en in combinatie met weinig verstand van mode, maakt dat dat ik al heel snel grijp naar een strak zwart basic jurkje, met een wijde top/trui/wat dan ook eroverheen, terwijl ik zoveel (internet)plaatjes in mijn hoofd heb van hoe ik het zou willen! Ik zou er eindelijk wel eens willen uitzien zoals ik er in mijn hoofd uitzie. 🙂

 30. Carlijn

  Leuk zeg! Dat kan ik zeker gebruiken. Ik kom bijna terug na een half jaar Barcelona en kan echt wel hulp gebruiken met het uitmesten van mijn kledingkast thuis. Ik heb met veel minder kleding moeten leren combineren en weet dat je veel meer kan. Alleen toch blijf ik het lastig vinden en kan ik zeker hulp gebruiken!

 31. Elsemieke

  Wauw, wat een gave setjes en dat met je eigen kleding!
  Mijn “probleem”.. Een kast vol kleding, waarvan zeker de helft niet gedragen word, zonde!
  Romy en de nieuwe setjes zijn van harte welkom!!

 32. Marije

  Dit is wat ik nodig heb! Ik heb een tijd lang alleen maar zwarte, grijze en donkerblauwe effen kleding gekocht waardoor ik er altijd hetzelfde uit zie. Daarnaast heb ik al jaren het goede voornemen om wat kilo’s te verliezen en heb ik als motivatie (of iets dergelijks) nieuwe kleding gekocht in een te kleine maat (waar ik dus net niet echt lekker in pas). Op dit moment koop ik me een breuk aan kleding met verschillende kleuren en printjes om de boel een beetje op te fleuren. Dit alles heeft geresulteerd in een gigantische onsamenhangende puinzooi in de kast en ik trek elke dag praktisch hetzelfde uit de kast: een spijkerbroek met een zwart shirt en een simpel vestje. Terwijl ik zoveel leuke dingen in de kast heb hangen! Maar ik zie écht door het bomen het bos niet meer en ik weet niet hoe ik dingen met elkaar kan combineren.
  Oftewel, een garderobe check zou mij enorm helpen!

 33. Nicole

  Ik heb vrij veel kleding, maar sta toch weet iedere morgen voor de kast omdat ik niet weet wat ik aanmoet. Ook ivm mijn figuur (“ren maatje meer”) vind ik dot heel erg lastig. Staag dat wel? Toont dit niet breder? Dat soort dingen. Waardoor al gauw m’n hele kamer onder de kleding beladen ligt. Help!

  Ook al zou ik niet winnen; leuke blogpost om te lezen ;/)

  X nicole

 34. Rianna

  Wow dit is echt perfect! Vooral voor mensen met een budget, en naja oor iedereen eigenlijk wel want zo zie je hele nieuwe kanten van je kleding. Hoe ze dingen combineert kan zo uit een tijdschrift komen! En dat met je eigen kleding. Het kost helemaal niks om te matchen en mixen en laat ik nou net struggles hebben met het combineren van mijn kleding. Het is altijd dezelfde jeans die ik aantrek omdat de rest me te lastig is. Wat past nou bij wat?! Je kast is opgeruimd én je het lijkt gewoon alsof je een hele nieuwe gardarobe hebt omdat je je kleding een hele nieuwe dimensie geeft. Win-win! Deze ervaring lijkt me echt heel gaaf!
  En kei leuk dat je Romy liken op facebook bij de voorwaardes hebt geplaatst, nu krijg ik weer wat inspiratie langs op mijn tijdlijn van facebook.

 35. Anne

  Ik zou deze graag willen winnen als verrassing voor mijn oudere zus. Ze heeft nog veel oude kleding, van jaren geleden, en ze is vrij klein, waardoor ze er vaak erg jong uitziet. Dit terwijl ze de afgelopen twee jaar enorm veel heeft bereikt (met name op werkgebied) en ik zou het leuk vinden als ze dat ook uit zou stralen!

 36. Mery-José

  Ik werk bij Rijkswaterstaat op de patrouille vaartuigen en loop dus eigenlijk elke dag in mijn uniform. Doordat ik veel verschillende stijlen leuk vind heb ik van alles wat in mijn kast hangen. Ik koop nooit complete sets waardoor nu mijn kledingkast een grote chaos is. Vaak als ik thuis kom hou ik mijn uniform aan omdat ik simpel weg niet goed weet wat ik moet pakken.

  HELP

 37. Fabienne

  Leuke actie Cynthia! Romy heeft erg mooie stijlvolle sets voor je gemaakt!

 38. Janice

  Ik heb allebei de facebookpagina’s geliked (oké, eerlijk alleen die van Romy omdat ik die van jou natuurlijk allang tussen mijn ‘vind ik leuks’ had staan). Ik vind het heel leuk dat ik nu door jou ook bij haar blog terecht ben gekomen. Ik verdoen zo’n check-up omdat ik iedere ochtend voor de kast sta zonder enig idee wat ik eigenlijk aan kan trekken. Ik heb letterlijk een kast vol kleren (letterlijk, het puilt uit) maar ik heb toch áltijd het idee dat ik niks heb om aan te trekken of dat iedere combi die ik probeer te maken toch van alles mist, het is gewoon niet mooi en het ziet er onafgemaakt uit. Daar houd ik niet van. Daarnaast is mijn plan om na zo’n uitruimdag (die ik sowieso wil gaan inplannen, met of zonder Romy) goed te gaan shoppen zodat ik weer gelukkig ben met wat er in mijn kast hangt 🙂 X

 39. priscilla

  Ik heb echt een hèlèbeol kleding maar ik ben te onzeker om het te dragen! Het lijkt me leuk dat er setjes worden gemaakt en me verteld word dat het wel leuk staat! Goed voor mijn zelf vertrouwen!

 40. Yasmin

  Super leuk dit! Ik kan zo’n check-up ook gebruiken omdat ik wel leuke items in mijn kast heb. Ik zie iets dan in de winkel hangen en dan heb ik iets van jááá ik wil dat hebben… Eenmaal thuis weet ik niet hoe ik de kleding stukken (of schoenen) moet combineren en of ik de items wel durf te dragen. Als Romy mij hierbij zou willen helpen zou dat super zijn!

 41. Martine

  Waarom ik zo’n checkup nodig heb?
  Omdat ik mijn vriend al bijna uit onze giga kledingkast verdreven heb, en dan elke ochtend in paniek om me heen kijk: wat moet ik nu weer aan!

 42. Milou

  Hoi!
  Ik ben 25 en over een paar weken uitgerekend van ons eerste kindje.
  Ook ik heb al jaren een té volle kledingkast(ook geen ruimte voor een enorme kast helaas) en moet noodgedwongen delen op zolder hangen (nu de winterkleding).

  Ik hoop te winnen omdat ik nu met mijn zwangere buik natuurlijk een heel beperkte kledingkeuze heb elke dag en straks weer lekker mijn gewone maat 36/38 aan kan. Iets waar ik erg naar uit kijk want al die maanden positiekleding ben ik meer dan zat 😉
  Maar hulp met setjes maken kan ik erg goed gebruiken want ik zie door de bomen het bos niet meer maar weet dat ik genoeg leuke kleding heb.

  Groetjes, Milou.

 43. Anja

  Hoihoi! Wat een leuke actie!
  Nou ik zal eens even vertellen waarom ik vind dat ik dit echt nodig heb!
  Ik heb eigenlijk 3 kasten, waarvan 2 inloopkasten, vol met kleding staan… Ik ben niet goed in weggooien en daarom is er 1 kast waar nog goede kleding inzit en waarvan ik denk dat ik het ooit nog wel aankan. Ik weet alleen niet waar ik het allemaal bij moet doen en de ruimte in mijn kast is ver te zoeken.. Ik heb laatst ook al een kastopruiming gehouden, maar ik heb in totaal net 5 dingetjes officieel weggedaan? waarvan de andere 5 kledingstukken nog liggen te wachten op een officieel vonnis zegmaar.. Ik heb Romy dus heel hard nodig, want straks breken die rekken waar mijn kleding ophangt nog…. Ik zou zo graag wat meer plek hebben, zodat ik mijn kleding tenminste weer wat kan verschuiven en er weer frisse nieuwe kleding bij kan… ze mag me ook wel helpen bij mijn schoenen en tassen.. graag zelfs..

  Nu ga ik heeel hard duimen en hopen en iedereen succes wensen!

  Liefs, Anja

 44. tamara van wageningen

  Jeetje wat een super actie weer.
  Ook ik doe graag mee om kans te maken.

  De reden dat ik me opgeef?!
  Ik heb veel kleding, vanalles en nog wat maar weet totaal niet wat bij me past, staat etc.
  Ik koop veel los en kan het dan uiteindelijk (naar mijn idee) nergens mee combineren.
  Elke ochtend sta ik veel te lang voor de kasten om te kijken wat dan maar bij elkaar MOET matchen al heb ik het idee dat als ik dan de deur uit ben het eigenlijk echt niet kan.
  Ook is het denk ik de onzekerheid die meespeelt. Ik ben sinds januari bijna 10 kilo afgevallen maar zo voel ik me niet. Ben altijd bang dat ik ergens te dik in uit zie en dat ze me dan nakijken (maar dat kan natuurlijk ook zijn omdat het niet matcht.
  Ik heb weinig tijd om me er erg in te verdiepen ivm met me werk, en gezin.
  Dus zou dit helemaal grandioos zijn om mee te maken. Als ik dit zou winnen kan ik wat meer tijd aan andere dingen gaan besteden ipv me frustratie tegen de kledingkasten die ik smorgens altijd met tegenzin optrek.
  Nou dit is dus mijn rede 😉

  Gr Tamara

 45. K.L.

  Omdat mijn kamer bijna een inloopkast is en steeds hetzelfde aan heb. Vooral veel zwart want dat is ‘veilig’. Ik word gek van mijn zwarte legging en wil nu uit een ander oogpunt graag eens te horen krijgen dat ik ook andere dingen aan kan. Ik ben van boven heel smal en grote voorgevel. En de onderkant heb ik hele brede heupen en volle benen. Dus ik heb daar ECHT hulp bij nodig!

 46. Anita

  Wat ontzettend leuk! Ik zou dit heeeeeel graag willen winnen! Ik heb op dit moment een nogal onoverzichtelijke kledingkamer waarin alles op stapels ligt en aan kledingrekken hangt. Ik heb vrij veel kleding, maar vind het lastig leuke setjes te bedenken. Mede om die reden koop ik elke keer maar weer iets nieuws, omdat ik anders het gevoel heb dat ik altijd hetzelfde draag. Veel van mijn kleding heb ik daarom nog nooit aangehad of slechts een enkele keer. Kortom.. ik heb hulp nodig!! 😉

 47. Emma

  Leuke kleding, en die witte blazer van de mango heb ik ook haha! Ik heb er zelf geen behoefte aan maar het is zeker een leuke winactie!

 48. Jolanda

  Wat een leuke actie!
  Ik heb eigenlijk geen idee welke stijl kleding goed bij mijn lichaam past. Ook wat assecoires betreft zou ik wel wat hulp kunnen gebruiken. Ik heb veel mooie losse stukken, maar niet echt een idee hoe ik ze kan combineren, of ervoor kan zorgen dat ze niet wegvallen.

 49. Tamara

  Hoi Cynthia,
  Het lijkt me super leuk en ideaal om mijn kleding weer te herontdekken.
  Daarbij ga ik binnenkort samenwonen en een garderobe check-up met Romy zou dan heel goed uitkomen.

  Ik wacht in spanning af:)

  Liefs Tamara

 50. Marloes

  Wat een gaaf idee! Ik zou advies willen krijgen!
  Sinds een jaar heb ik een vriendin leren kennen die altijd bezig is met make-up/spontane acties/sauna. Voordat ik haar leerde kennen was ik absoluut hier niet mee bezig, maar wou dit wel.
  Sinds een aantal maanden zit ik nu lekkerder in m’n vel en ben ik volop aan het uitproberen met van alles en nog wat in de wereld van make-up (met advies van mijn vriendin en de blog van Misslipgloss). Als ik complimentjes krijg dan is mijn antwoord nu: Marloes 2.0 versie. Met mijn kleding probeer ik ook te experimenteren en te kijken wat mij goed staat (ook in combinatie met make-up). Dit vind ik altijd erg moeilijk! Mijn kledingkast is vol, oude en nieuwe kleding en vooral naar mijn idee niet te combineren. Ik zou zeker advies kunnen gebruiken.

 51. Martine

  Leuk idee!

 52. natasjam

  Hoi Cynthia!
  Dit lijkt me wederom een te gekke winactie. Ik heb door geldproblemen al 2 jaar weinig nieuwe kleding kunnen shoppen en dus moet ik het doen met wat ik heb. Alleen zou ik zou graag mijn eigen stijl ontwikkelen, maar ik weet niet waar ik moet beginnen! Op dit moment draag ik elke dag een simpel shirtje met jeans, maar ik zou hier zo graag meer uit willen halen! Ik ben hopeloos met combineren. Tevens heb ik net mijn scriptie periode achter de rug na een lange studievertraging, waardoor het heel lang ook niet uitmaakte wat ik aantrok, ik zat toch achter de laptop. Maar nu wil ik weer gaan solliciteren en me van mijn beste kant laten zien! Iemand zoals Romy die daarbij setjes maakt van mijn kleding en me hierbij helpt, lijkt me echt te gek! Ik hoop dat je me hierbij kunt helpen.. 🙂

  Groetjes Natasja

 53. Merel

  Hele gave winactie! En precies wat je schrijft te veel kleren en geen idee meer wat nog leuk staat, mijn style is, of misschien gewoon weg kan. Lijkt me heerlijk om iemand te hebben die je hiermee kan helpen en advies kan geven over wat leuk staat en wat weg kan!

 54. Anouk

  Ik wil het zelf niet winnen, maar voor mijn moeder! Ze heeft heeel veel kleren en ik zou graag willen dat zij in gaat zien dat ze ècht niet nog iets erbij hoeft te kopen, maar dat ze echt genoeg in de kast heeft liggen.

 55. Erika

  Ik zou dit heeeeel graag willen. Ik ben sinds een tijdje alleenstaande moeder en heb niet zoveel te besteden aan kleding, gelukkig krijg ik regelmatig wat als iemand in m’n omgeving z’n kast heeft opgeruimd. Superlief natuurlijk, maar ik heb nu van alles en nog wat in m’n kast hangen, verschillende stijlen door elkaar enzo en ik vind het heel moeilijk om de juiste combinaties te vinden. Ik zou het dus superleuk vinden om dit te winnen en er ook nog eens goed geholpen mee zijn!

 56. Maaike

  Wauw wat lijkt me dit ideaal zeg!! Ik zit momenteel in een quarter life crisis 😉 Ik ben net 26 geworden maar iedereen schat me nog rond de 20tig. Op zich niet erg, over tien jaar ben ik er vast blij mee! Maar ik zou zo graag met mijn huidige garderobe ook een wat ” oudere ” look creëren waarmee ik wel mijn leeftijd uitstraal. Het zou geweldig zijn als Romy me daar mee kan helpen!

  X

 57. Annelien

  Heel leuk artikel!

 58. cheyenne

  wat goed zeg! motiveert me om ook weer eens mijn kast uit te gaan ruimen, die puilt uit en ik grijp telkens naar de zelfde kledingstukken, terwijl ik toch echt veel meer daar verstopt heb liggen…
  xo, cheyenne

 59. Romy

  Wauwie , naja ik zou wel willen winnen heb 3 kleding kaste vol kleding en elke ochtend sta ik 1,5 outfits aan te trekken terug te gooien en dan beslis ik dat me joggingbroek het beste is , achja lifesproblem

 60. carmen

  Leuk om te doen zo samen! Ik zelf zit een beetje tussen de volwassenen en jeugdige stijlen in en ben helemaal dol op printjes. Ik koop dit dan ook graag maar weet het vaak maar moeilijk te combineren, ik zit een beetje in de knoop met mijn style. Daarom zou ik dol graag advies willen krijgen en samen door mijn kledingkast gaan.

  Liefs Carmen

 61. me

  Zoveel kleding heb ik niet eens.

 62. Roos

  Elke dag is mijn kamer weer zo’n rommel. Ik weet gewoon niet wat ik ’s ochtends aan wil trekken. Elke keer wil ik weer voor een nieuwe combinatie gaan maar ik vind de goede combinatie nooit helemaal. Dus ik ga m’n hele kast langs en alles beland dan op de grond. En na een tijdje kom ik gewoon weer bij m’n standaard outfit uit. Elke dag gewoon een tikje anders. Niks spannend en geen gedoe. En dat terwijl ik vind dat er zulke leuke kleren in m’n kast hangen. Ik ben gek dat ik er niks mee doe. Mijn moeder zou er ook blij mee zijn omdat mijn kamer dan waarschijnlijk wat netter blijft en zij zich daar niet elke dag over druk hoeft te maken :p Ik heb ook net een nieuwe kledingkast, dat maakt het extra leuk!

 63. Megan Jansen

  Waaaauw wat een te gekke winactie.

  Vorig jaar had ik nog knalrood (geverft) haar , ik droeg toen heel de zomer alleen zwart en grijs omdat ik vond dat er niks combineerde bij rood.
  Nu heb ik mijn haren donkerblond en wil ik weer kleur in mijn leven alleen weet ik echt niet meer Hoe en wat.. geen Een kleur staat me fatsoenlijk, vind ik zelf dam hihi.

  Wie weet kunnen jullie me helpen!

  Xxxx

 64. Leonie

  Ik zou dit heeeeeeeel heel heeeeeel graag willen winnen!!!!!!!

  Al weken sta ik voor mijn kast en weet ik niet wat ik aan moet. Bij alles voel ik me niet op mijn gemak.
  Ik probeer inspiratie op te doen via internet, maar als ik ga shoppen dan kan ik gewoon helemaal niets vinden!
  Je kent het vast wel, het zit wel leuk maar nee het is toch niet helemaal wat je zoekt. Of je vind het niet bij je passen.
  En dit heb ik dan bij ALLES!!!! (Hoezo frustrerend :P)

  Ik weet momenteel gewoon even niet meer wat bij me past..
  Ik ben een beetje mijn stijl kwijtgeraakt, denk ik.

  Dus…… het zou echt GE-WEL-DIG zijn als Romy mijn kledingkast eens een flink check-up geeft en me helpt om “mijn stijl” weer terug te vinden 😀

  Ik ga heeeel hard duimen

 65. manon witkamp

  Met twee kledingrekken en een bomvolle kast zie ook ik door de bomen het bos niet meer. Need your help Romy!!

 66. Melissa

  Hey Cynthia ik wil graag zo check up omdat mijn moeder zegt dat ik teveel kleding koop en dat ik best met m’n oude dingetjes meer kan combineren ipv elke x nieuw shirtje voor op iets te kopen. Dus ik hoop hierop te besparen! X Melissa

 67. Lindsey

  Ik ben een beginnend fashion blogger die gek is op mode. Helaas vind ik zo veel uiteenlopende stijltjes leuk dat ik vaak geen idee heb hoe ik alles moet combineren. Dingen binnen één bepaalde stijl lukt dat wel, maar juist datgene wat mijn eigen stijl crëeert is het combineren van die verschillendje stijltjes en dat is nou precies wat ik zo lastig vind. Ik wil graag meer experimenteren en een klein beetje uit mijn comfort zone kunnen stappen door verschillende stijltjes te combineren!

 68. Debbie

  Oh wat tof, dit zou ik echt goed kunnen gebruiken. Heb afgelopen weekend ook al eens opruiming gehouden en weggedaan (kledingcontainer) wat niet meer paste en wat ik allang niet meer had aangehad. Maar nu nieuwe combi’s maken met de dingen die ik nog heb. Ik kan weken ‘on a roll’ zijn en inspiratie opdoen bij blogs en zo. Maar nu vind ik het weer erg lastig. Het weer is weer warmer, wat trek ik aan??

  Kortom, zo’n garderobecheck zou ik supertof vinden en heel goed kunnen gebruiken. (Mijn vriend zal er ook blij mee zijn haha)

 69. Anna D.

  Super gaaf! De outfits zijn heel vrolijk allemaal. Maakt me zo blij!

  Weet je al wat je met je oude kleding gaat doen? Momenteel is het hard nodig voor de slachtoffers in Bosnie en Servie! Zou erg van pas komen! X

 70. Amanda

  Wat heeft Romy super leuke setjes gemaakt! Ik kan me voorstellen dat je ’s ochtends niet meer zo lang voor de kledingkast hoeft te staan…. Ideaal!

 71. Angelique

  Ik wist niet dat iemand zo veel kleding kon bezitten. Vind het echt erg!

 72. Rani Permentier

  Same problem… Ik heb een dressing en dus heel veel kleding maar toch heb ik het gevoel dat ik gewoon niets heb. Dat niets bij me past en dus grijp ik steeds weer naar hetzelfde… Mensen denken vast: aj aj, zij heeft niet veel kleding hangen want ze draagt steeds dezelfde dingen terwijl ik shop-verslaafd ben. Dit zou zo onwijs handig voor mij zijn en ik hoop dit dan ook zeer graag te winnen!

  Ik like Romy’s pagina, de jouwe like ik trouwens al een hele tijd hoor ;D

 73. Roos

  Wauuuw wist echt niet dat dit bestond! Maar echt super leuk en handig. Ik heb dit echt nodig, ik maak elke keer dezelfde setjes en dat vind ik echt jammer. Zou het zo graag eens anders combineren maar geen idee hoe. Ook doe ik er ‘ ’s ochtends superlang over om iets uit te zoeken 😉 tips zijn welkomm!

  Xxx

 74. Layla

  Ik zou heel graag een garderobe check-up willen omdat ik wel wat nieuwe inspiratie wil en de expertise van Romy zeker kan gebruiken. Daarnaast mag ik geen geld meer uitgeven aan kleding en dit biedt dan zeker een uitkomst. *fingerscrossed*

 75. Marleen

  Jaaaahhh!! Nu ik samenwoon merk ik echt dat ik juist meer tijd kwijt ben aan wat trek ik aan! Mn mams heeft soms zulke leuke setjes aan en dan denk ik waaahhh.. waarom doe/kan ik dat niet.
  Ik heb twee verschillende baantjes een kantoorbaan, maar daar kan ik alles dragen wat ik wil.. en ik ben invaljuf en dat is iets wat netjes zit, niet te kort/bloot/strak etc. wel handig…
  Tips zouden zoooo handig zijn!!

 76. Frederieke Dunki Jacobs-Peeters

  Ooh wat zou dit super zijn voor mij. Als werkende moeder heb ik soms geen tijd om stijlvolle combi’s te maken en ik heb ook geen idee wat mijn stijl is. Hahahaha, en ook mijn kast puilt uit met kleren….

 77. Warsha

  Toen ik die setjes zag, Waauuuww!! Zo leuk gecombineerd zelf zou ik het niet kunnen en vaak
  ga ik voor simpel. Ik kan op zich wel simpel combineren, maar als ik dan voor de spiegel dan “kan dit wel, staat dit?” “Past dit bij elkaar”. En dan sta ik weer te lang voor mijn klerenkast.
  En dat het ergste wat er dan gebeurt is dat mijn kledingkast ONTPLOFT!!

  Zelf heb ik nog nieuwe kleding maar wat alleen hangt en wat ik dan denk “”ga ik dit wel dragen” en zo van hoe moet ik dit shirt of deze broek nou gaan combineren!

  Ik denk door de setjes ook inspiratie op te doen alleen denk ik dat ik wat meer van kan leren met me eigen kleding 😉
  1. Like de Facebook pagina van Styled By Romy ✓
  2. Like de Facebook pagina van MissLipgloss.nl ✓ (allang)
  3. Laat een reactie achter onder deze blogpost met uitleg waarom jij zo’n garderobe check-up nu écht nodig hebt. ✓

  xx
  Warsha

 78. Eline

  Wat handig en wat een geweldig mooie sets heeft ze voor je gemaakt! Heel erg leuk om zo te shoppen in je eigen garderobe, lijkt mij. Ik heb nog broeken in mijn kast liggen die ik al drie jaar niet meer draag, tijd om de boel eens even flink uit te mesten… Maar dat doe ik dan wel zelf 🙂

 79. Sterre

  leuk om te zien dat je zoveel setjes kunt maken!

  ik droeg vroeger echt alles, jurken met gympen rokjes met slobbertruien je kunt het zo gek niet bedenken, toen ik in de eerste klas kwam werd ik gepest en nu gat alles weer goed hoor alleen nu ben ik bang om ”foute” setjes naar school te dragen, ik draag eigenlijk alleen maar basic outfits en sta elke dag minstens een half uur voor mn kast te bedenken wat ik nu weer is ga dragen, ik heb letterlijk geen flauw idee hoe ik mn stijl kan opfleuren en al ben al helemaal slecht in het maken van nieuwe setjes, genoeg in mn kast maarja, inspiratieloos noem ik het maar. zelfs mn moeder vind het geweldig hoe lang ik bezig ben met een outfit die precies hetzelfde is als een week geleden.. :’)

  ja, je hulp zou goed van pas komen, hahaha.

  liefs, Sterre xx

 80. Damanja

  Ik zou dit heeeeel goed kunnen gebruiken! Ik heb 2 kleine kinderen en daardoor niet zo heel veel tijd om kleding te kopen, vaak koop ik snel wat ‘losse’ kledingstukken maar nooit setjes. Ik vind het moeilijk om die ‘losse’ kledingstukken goed te combineren, waardoor ik 3/4 van mijn kleding eigenlijk bijna nooit draag en uit gemak vaak de kledingsetjes aantrek die ik vaker draag en waarvan ik weet dat het wel oke is. Dus ja, ik kan Romy’s hulp goed gebruiken 🙂

 81. Judith

  Ja! I like! Ik sta vaak voor mijn kledingkast met de vraag wat ik nu weer aan ga trekken. Heb niet mega-veel kleding in mijn kast hangen, maar ook niet superweinig. Toch kom ik altijd weer op een standaard ‘Judith-outfit’ uit: spijkerbroek-shirt-jasje. Zou hier graag wat hulp bij willen hebben om wat meer te varieren en te durven…..
  Please!!!

  • Marleen

   Indd. dat herken ik.. niet veel kleding, maar dan toch snel hetzelfde…

 82. lisanne

  Oh wat zou dit fijn zijn! Ik geef les op 2 middelbare scholen en wil niet elke keer in hetzelfde setje verschijnen, die kids letten zo erg op je kleding! Het zou super fijn zijn als ik wat meerdere combi’s kan maken! En natuurlijk zou het ook leuk zijn als je de hippe, jonge docent bent en qua kleding durf ik dat toch niet zo goed…

 83. Marissa

  Waaw wat een orgineel en leuk beroep! (Of hobby)
  Ik krijg meteen zin om mijn eigen kledingkast op z’n kop te zetten en alles over de grond te verspreiden. Een beetje hulp van Romy zou daarbij niet slecht zijn hihi.
  Ik vind het vooral leuk dat ze setjes voor je maakt, daar ben ik zelf ontzettend slecht in, terwijl ik eigenlijk heel graag wat hipper rond zou lopen.
  Als je net samenwoont ontbreken vaak de centjes om nieuwe kleren te kopen, dus shoppen in je eigen kast klinkt als muziek in mijn oren

  • Marissa

   Ps. Als ik zo vrij mag zijn: Romy, als je je site nog een tikkie proffesioneler zou laten maken ben je in mijn ogen een topstyliste die ik zo zou inhuren!

 84. Thalina

  Dit lijkt me echt ontzettend gaaf! Mijn kast zit ook flink vol. Over een paar maanden ga ik verhuizen want ik ga trouwen! Ontzettend leuk, maar dan moet ik dus ook m’n kast uitruimen. Hoe gaaf zou het zijn om dan gelijk allemaal leuke ‘nieuwe’ outfits te hebben en een opgeruimde kast 🙂 Daar zal mijn aanstaande vast ook blij van worden haha!

 85. Alegna

  Oooh dit zou echt geweldig zijn!!!

  Mijn kleding kast is compleet ontploft. Door de hoeveelheid blijft het ook echt niet lang opgevouwen wat vooral bij mijn tshirts een rotzooi heeft veroorzaakt :).
  Nu moet ik eerlijk opbiechten dat ik een hekel heb aan kleding opvouwen…. Meestal pak ik dus de net gewassen kleding uit de was mand om weer aan te trekken. Zo heb ik kleding stukken die nog nooit in mijn kast beland zijn. Wat ook betekend dat ik vaak de zelfde blazer aan heb. De zelfde broek en zeer weinig variatie draag. Ook draag ik niet zo vaak rokjes of jurkjes, omdat ik gewoon weg niet weet hoe deze leuk te combineren zijn.

  Daarbij ben ik ook behoorlijk praktisch ingesteld en pak ik dus snel iets wat confortabel zit.
  Met mijn 29 jaar denk ik dat ik me vrij saai kleed.

  Ik zou het echt geweldig vinden om hulp en advies te krijgen!

 86. N

  super leuk! wat heb je veel leuke kleding.. Ik zou het heel leuk vinden om zo’n checkup te doen:) Ik heb ontzettend veel kleding, maar grijp toch vaak terug naar het lekker makkelijk, spijkerbroek met een trui of vest, en zwart.. altijd zwart. ik zou zo graag een keer weten hoe ik kleuren kan combineren, wat staat leuk bij wat.. Ik heb een typisch appelfiguur waardoor ik het heel lastig vind om tops te dragen die wat strakker zitten, meestal heb ik een los flodder shirtje aan.. zodat je niks ziet. Sieraden draag ik zelden tot nooit, terwijl ik echt een HELEBOEL heb.. De helft van mn kleding ligt zelfs onder t bed.. draag ik NOOIT. ook inderdaad met de helft van de kaartjes er nog aan haha! om een lang verhaal kort te maken, ik wil heel heel graag een restyle!!!! lijkt me leuk!!!

 87. Robin

  Ik ruim twee keer per jaar m’n kast op: alles eruit, dingen passen, kijken hoe lang ik het al niet meer heb gedragen of hoevaak ik het vorig jaar heb gedragen, dingen weggooien, de ‘twijfelstapel’ die daarna bijna in z’n geheel ook weggaat. Héérlijk!

  Ik gun het iemand anders meer, ik heb niet het gevoel dat ik dit nodig heb. Succes!

 88. Kimberly

  Wat een leuke setjes zitten ertussen 😀 Misschien dat je nog een keer een outfit kan maken met je favoriete setje hieruit? Ik ben namelijk heel benieuwd 😀 Ik doe zelf niet mee aan de winactie, maar iedereen heel veel succes!

 89. Martine

  Oeh ik ben enthousiast! Ik heb dit wel nodig, ja. Mijn garderobe is vrij klein en ik draag vaak dezelfde setjes. Iets vernieuwends zou leuk zijn en het zou me ook helpen om in het algemeen beter te kunnen combineren.
  xo

 90. yalda

  Beste Cynttia,

  Ik heb vandaag de Guerlain lingerie de Peau geprobeerd in de douglas na aanraden van jou. Wauw wat is het een mooie bb cream. Ben net zo enthousiast als jij nu. Morgenavond ga ik ook eentje halen. Wilde je bedanken, want anders was ik nog lang bezig met het vinden van de juiste bb cream.

 91. Mandy

  Wow! Superleuk zeg!

  Ik denk dat iedereen vrouw zoiets wel kan gebruiken.
  Ik in ieder geval wel 🙂

  Liefs Mandy

 92. Lizzy

  Wauw echt mooi allemaal.
  Alleen ( ik bedoel dit echt niet als haat of belediging ), waarom zou je zoveel kleding willen hebben dat je niet eens meer weet dat je dat had? Is dat niet n beetje over the top? Ik weet niet hoe ik het moet noemen, maar misschien is het een beetje egoistisch. Ik weet niet of ik nu het juiste woord gebruik, maar ik hoop dat jullie het begrijpen. Ik bedoel dit echt niet als haat dus vat het asjeblieft niet zo op!

 93. Antoinet

  Leuk artikel! Je hebt best veel kleding, haha (en dat zeg ik, oeps ;D). Leuke setjes heeft Romy gemaakt, het lijkt nu ook meer alsof je echt een kleurenpalet hebt dat bij je past. Dat vind ik zelf heel handig, wanneer al je kleding bij elkaar past en onderling gecombineerd kan worden.

  Liefs
  Antoinet

 94. Michelle

  Wat zou dit leuk zijn om te winnen! Zoals ik al meerdere keren tegenkwam, ook ik ben gaan samenwonen en is mijn garderobekast gehalveerd voor mijn vriend. Daarnaast vind ik het erg moeilijk om mijn eigen sets samen te stellen. Daar komt het feit bij dat ik erg veel ben aangekomen en hierdoor meerdere dingen niet meer pas. Jammer, maar hard bezig om de kilo’s er weer af te krijgen, zodat ik alles weer aan kan. Dan zou het erg fijn zijn als iemand me zou helpen met combi’s maken!

 95. Marieke

  Wat een geweldige actie!

  Ik heb zeker hulp nodig. Ik ben iemand die alle stylen leuk vind en er dus van alles in mijn kast ligt. Het grootste probleem is dat ik volgend jaar bij een bank ga werken en elke dag zakelijk gekleed moet zijn. Ik heb hulp nodig hoe ik dit het beste kan doen door nieuwe en oude kleding te combineren. Zodat ik geen duizenden euro’s kwijt ben aan nieuwe kleding.

  Liefs, Marieke

 96. Eengoedleven

  wauww, jij hebt mooie kleren! Ben wel tevreden over mijn kleding en combinaties die ik er mee kan maken, maar succes aan de rest 🙂

 97. silke

  oh god…. Dit heb ik echt heel hard nodig! Ik sta altijd een half uur voor mijn kast en kies dan uiteindelijk altijd voor dezelfde combi’s. Of dan denk ik oooh! dat wil ik aandoen maar dan weet ik nooit hoe ik het moet combineren… heeeel vervelend! Ik wil ook altijd tijd maken om mijn kast op te ruimen maar uiteindelijk doe ik het dan toch niet omdat ik er niet zo veel zin in heb… Het leven is hard 😉 hahhaha Romy is bij mij meer dan welkom 🙂

 98. Lin

  Alweer een leuke winactie, jippie! Maar euh, op een of andere manier zie ik nooit wie de winnaar is van je vorige acties. Waar kunnen we die terugvinden?

 99. Ieke

  Gaaf! Ik zou dit graag willen winnen omdat ik een lastig figuur heb vind ik zelf (peer) met stevige benen. 🙂

  Liefs, Ieke

 100. Ellen

  Ik ben aangenomen bij een accountantskantoor waarvoor ik mijn diploma bijna op zak heb. Het probleem is alleen dat ik geen flauw idee heb wat ik aan kan doen en hoe ik leuke setjes kan maken. Ik heb al wat kleding geshopt wat wel geschikt is, maar dan komt het probleem om het leuk te stylen zonder te tuttig of oud over te komen. Ik ben 21 en ik wil je toch wel naar mijn leeftijd dragen dat ik fijn vindt zitten en wat geschikt.
  Daarnaast heb ik voor de vrije tijd ook aardig wat kleding waar ik me geen raad meer mee zou weten of items dat ik nooit gedragen heb omdat ik ze bij anderen heel leuk vindt maar niet weet hoe ik het bij mezelf zou dragen.

 101. Michelle Kaiser

  Wat is dit inspirerend lijkt mij.
  Je kan opeens 10 vuilniszakken met kleding weg doen en heb je onwijs veel leuke nieuwe sets, nog veel leuker dan je eigenlijk droeg.
  En dat is precies wat ik ook nodig heb. Altans, wat ik goed kan gebruiken.
  En de reden daarvan is:

  ik draag altijd, maar dan ook echt altijd hetzelfde bij elkaar.
  Nieuwe inspiratie heb ik niet en het geld om een hele nieuwe garderobe aan te schaffen al helemaal niet.
  Daarbij ben ik maar 1.50 meter en draag ik ook nog ontiegelijk veel gewicht met mij mee, waardoor ik een (giga) maat 48 heb.
  Dus allemaal problemen op elkaar waardoor ik nooit echt weet wat ik kan dragen, hoe ik het kan dragen en waardoor ik er slanker uitzie.

  Dus ja, tips van Romy zouden meer dan geweldig zijn.
  En dit is een leuke kans eens out of the small box te gaan.

 102. Esra

  Echt heel gaaf! Ik zie alleen weinig jurken en rokken combinaties. Is dat omdat je weinig jurken hebt? Of het niet graag draagt en ze allemaal in de tassen hebt gestopt. En ik geloof dat dit de eerste keer is dat ik reageer. Vroeger las ik ook en inmiddels ben ik mama. 🙂

 103. Petra

  wow dat ziet er goed uit! Ik heb op zich niet zoveel kleren, maar het zal me verbazen als het allemaal uit die kast komt! Nieuwe combinaties zijn altijd welkom 🙂

 104. Hilda

  Wel erg decadent, iemand inhuren om een overvloed aan kleding te ordenen. Je moet wel heel veel kleding hebben als je dit nodig hebt

  • Esra

   Ik denk niet dat het aan de hoeveelheid ligt. Sommige mensen zoals ik hebben wel behoefte aan advies over wat nu precies bij mij past. Een hoge rok of een korte rok? Een tregging of een harembroek om maar wat te noemen. Er zijn ook kleuren die niet iedereen kan hebben maar al vind je die kleur wel erg mooi dan kun je kiezen voor een accessoire in je outfit. Al ben ik wel van voorstander van weinig kleding. Sinds ik mama ben is dit wat gaan aanwaaien voorheen propte ik ook alles wat op mijn pad kwam aan kleding en schoenen. Ik zie nu spullen als een chaos in mijn leefruimte. Mooi speelgoed maar niet te veel aan speelgoed. Mooie schoenen maar hooguit vijf paar. Mooie jassen maar hooguit vier. Leuke spijkerbroeken maar hooguit tien. Leuke sieraden maar waar ik een band mee heb. Ik hoef trouwens niet mee te doen al zou ik graag nog willen weten wat mij geadviseerd zou worden over kleding. Ik lees vanuit Turkije dus een beetje lastig is het dan om Romy op bezoek te krijgen. XX

 105. Dione

  Wat super leuk! Dit zou ik ook heel tof vinden, omdat ik heel veel soorten kleren in allemaal verschillende stijlen heb. Door outfits te delen op mijn blog, probeer ik gewaagde combinaties te maken, maar ik durf ze dan niet in het echt te dragen. Daarbij vind ik de combinaties in de winkels altijd erg leuk, maar als ik thuis ben kies ik altijd voor de safe. terwijl ik graag meer wil experimenteren..

 106. floortje

  nog even een aanvulling van die andere:
  ik kan slecht combineren dus daar heb ik ook hulp bij nodig

 107. Marije

  Ik zou het superleuk vinden om deze checkup te winnen omdat ik het al een poosje lastig vind mijn garderobe samen te stellen. Ik ben nu 28 en vind het lastig om er volwassen maar niet ouwelijk uit te zien. Ook niet te jong omdat ik met jongeren werk en wel de volwassene wil blijven zonder oud te zijn. Klinkt ingewikkeld zo en dat vind ik het ook… Zou dus wel een helpende hand kunnen gebruiken!
  X Marije

 108. floortje

  ik heb hem hard nodig, en het klinkt misschien raar maar ik heb kei weinig kleren! vooral spijkerbroeken, rokjes en jasjes. en verder t-shirts met korte mouwen, het past allemaal in één zo’n smal houten kastje. en ik ben radeloos, want ik wil echt een keer iets anders dan standaard spijkerbroek shirt.
  xoxo floortje

 109. Jessica

  Wow dit lijkt me zo gaaf! Ik heb echt mega veel kleren maar door de bomen zie ik het bos niet meer. Ik trek vaak dezelfde outfits aan omdat ik dat makkelijk vind. Eigenlijk wil ik juist een unieke stijl creeëren en aparte dingen met elkaar combineren. Iets meer durven dus! Zou ik echt wel hulp bij kunnen gebruiken! Liefs

 110. Tuyet

  Wauw wat handig een garderobe check! Ik doe graag mee aan de winactie want dit zou zooooo ontzettend handig zijn voor mij! Ik heb ook zoveeeel kleding thuis en ik blijf ook maar kleding kopen zonder dat ik weet hoe ik het precies zou kunnen combineren. Daardoor ga ik eigenlijk liever iets nieuws kopen dan dat ik in mijn kledingkast moet duiken en combinaties moet gaan bedenken met mijn ‘oude’ kleding. Dat is natuurlijk ongelofelijk zonde van mijn geld. En ALS ik win, dan laat ik gelijk mijn zusje meekijken want zij heeft hetzelfde probleem haha runs in the family! xxx

 111. Jitske

  Wauw, wat ontzettend gaaf dat je dit kan laten doen! En wat lijkt het me ook een leuk beroep, haha! Ik zou heel graag een check-up willen winnen, aangezien ik stik in de kleding (en wat inmiddels allemaal heel lelijk uit mijn kast puilt) maar toch altijd het gevoel heb dat ik voor ieder seizoen of iedere gelegenheid nieuwe kleding moet kopen. I need help!

 112. Manou

  Dit is nog eens een verrassende winactie en ik doe graag mee ^^!
  Ik zou graag de garderobe check-up willen winnen, omdat ik vrijwel elke dag moeite heb met iets uit mijn kledingkast te kiezen.
  Vaak kies ik wat dingen bij elkaar waar ik van weet dat ze leuk staan, maar de rest van mijn kledingkast blijft onaangeraakt.
  Wanneer ik wat andere outfits uitkies en uitprobeer dan lukt het meestal niet en doe ik uiteindelijk weer hetzelfde aan wat ik altijd draag.
  Dit vind ik erg jammer, omdat ik wel een aantal leuke items in de kast heb hangen, alleen weet ik niet hoe ik het moet combineren. Daarom zou ik het ontzettend leuk vinden om de garderobe check-up te winnen en meer te leren over mij kledingkast haha 🙂

  Liefs Manou

 113. Sarah

  Wauw als eerst wat super dat je al die kleding gewoon aan het goede doel geeft! En het resultaat mag er wezen super leuk!
  Ik zou dit ook heel erg graag willen winnen omdat ik heel serieus bezig ben met gezonder leven en daardoor ben ik nu al 8 kilo afgevallen! Hier ben ik natuurlijk heel blij mee en ik ben nog lang niet klaar maar ik merk dat ik mijn kleren niet meer goed kan combineren, sowieso vond ik dit al erg moeilijk en ben ik nog heel erg opzoek naar mijn eigen stijl. Ik weet wat ik leuk vind maar durfde dit nog niet zo goed omdat ik niet lekker in mijn vel zat. Dus ik zou wel een beetje hulp kunnen gebruiken bij het opnieuw ontdekken van mijn eigen kleding kast!

  Liefs!

 114. Marijola Troost

  WOW ! DAT HEB IK NODIG !
  Ik heb zo ontzettend veel kleding in mijn kast maar ik weet gewoon niet meer wat ik aan moet.
  Ik heb een probleem gebied bij mijn buik wat ik gewoon graag wil bedekken.
  Als we naar een verjaardag moeten of uit gaan sta ik 2 uur voor de spiegel en trek ik alles uit en aan en ben ik nooit te vreden. Net zo lang tot ik nog maar 5 minuten heb en ik weer aantrek wat ik als eerste aan had .. en dan nog in de auto zitten van PFF had ik toch maar wat anders aan gedaan..
  IK ZOU DIT HEEL GRAAG WILLEN WINNEN & NODIG HEBBEN!

 115. Birte Holtrop

  “een propvolle kast, maar geen idee hebben wat je vandaag nou weer aan moet. Telkens dingen kwijt zijn, niet eens weten dat je bepaalde kledingstukken hebt en een heleboel frustratie wanneer je je elke dag weer in een outfit moet hijsen.”

  Dit is precies waar ik elke dag last van heb, 2 kledingrekken en een kast vol met kleding en nooit de leuke combinaties kunnen vinden en dan uiteindelijk toch maar elke keer voor “veilig” gaan.. Zo jammer en zo zonde!
  Ik zou het super leuk vinden om deze check-up te winnen want ik kan echt wel wat advies gebruiken!

  Liefs!

 116. Tara (Zeeuws modemeisje)

  Wat een leuke outfits! En altijd fijn zo’n opgeruimde kledingkast.
  Ik zou graag zo’n garderobe check-up winnen! Ik heb een volle kledingkast, maar zie door ‘de bomen het bos niet meer’. Ik kan wel wat hulp gebruiken met een aantal leuke outfits 🙂
  Liefs,
  Tara

 117. Suuz

  Precies zo stond ik vanmorgen ook voor m’n kast. Teveel door elkaar, geen overzicht, geen idee van combi’s. Ik ga het ook zo aanpakken. Alles eruit. Sorteren. Combineren en foto’s maken. Goed idee!

 118. mieke

  Jaaaa, ik kan wat hulp goed gebruiken! Ben nu zwanger dus nu is het helemaal een drama elke morgen maar straks weer leuke hippe mama zijn met de huidige inhoud van mijn kast wordt ook een uitdaging! Help mij!

 119. sanne

  Dat wit met blauwe vestje, van de foto met de oranje ketting. Mag ik vragen waar je die hebt gekocht? Vind hem ontzettend leuk!

 120. Alma

  Hoi,

  Ik zag date je je kleren gaat doneren voor een goede doel. Balkan landen zijn getroffen door overstromingen en mensen hebben kleren echt haard nodig. Als je dat wil doneren en andere meiden ook is ook mooi meegenomen. Voor informatie kunnen jullie mij contacteren
  via e-mail alma_centreding@homail.nl

 121. rachellegriep

  Ik zou deze garderobe check-up graag willen winnen. De afgelopen jaren ben ik behoorlijk wat kilo’s aangekomen. In het begin heb ik geprobeerd zo veel mogelijk weer kwijt te komen, maar ik heb me nu inmiddels bij neergelegd dat maatje 38 er voor mij echt niet meer inzit. Ik heb echter nog steeds een berg kleren in mijn kast liggen die ik dus niet meer pas, maar waarvan ik moeite heb om het weg te gooien omdat ik hoop er ooit nog een keer in te passen. Daarnaast vind ik het erg lastig om kleren te combineren en outfits te zoeken die bij mijn huidige figuur passen. Ik bevind me echt in een soortgelijke situatie als Cynthia beschrijft, ik blijf maar nieuw kopen omdat dingen die in mijn kast hangen niet meer passen of ik het niet meer leuk vind waardoor mijn kast langzamerhand een enorme puinzooi is en ik door de bomen het bos niet meer zie. HELP!

 122. Madeleine

  Wow wat handig! Dit is precies wat ik zoek! Al jaren heb ik dezelfde maat en koop ik kleding bij! Dit zorgt er nu uiteindelijk voor dat ik een overvolle kast heb en veel teveel schoenen! Ik draag lang niet alles of ik loop volgens me moeder steeds in t zelfde..dat is jammer want zij kan zo goed combineren 🙁 het lijkt me leuk om eens helemaal gere- styled te worden in je eigen kleding! Binnenkort ben ik klaar met studeren en dan wil ik ook wel eens een wat volwassenere look..weg studentenlook! Hallo leuke gezellige meid! Please Romy help me!! 😀

 123. Jessica

  Ik zou dit heel graag willen winnen. Ik heb vier jaar een relatie gehad. In die tijd heb ik mijn kledingstijl nogal laten verslonsen. Mijn vriend heeft het vorige week uitgemaakt en ik wil nu weer m’n eigen stijl terug. Ik vind dit best lastig want ik sta als stagiaire voor de klas en ik moet dus netjes gekleed. Tegelijkertijd ben ik nog maar 19 en wil ik er wel jong, fris en een beetje sexy eruitzien. Ook zou ik het fijn vinden om tips te krijgen over hoe ik mij het beste moet kleden met mijn figuur.

  Ik zou het super vinden om een beetje hulp te krijgen! Ik heb zoveel kleding. Ik zie door de bomen het bos niet meer. Romy heeft in ieder geval al top werk geleverd bij Cynthia. Het ziet er top uit!!!

 124. Moniek

  Wow, dit is gaaf! Ik wachtte al een tijdje op dit artikel!

  Ik heb een grote kast, bomvol kleding.. Ik doe de laatste tijd al wat weg omdat ik mijn stijl ongeveer heb gevonden. Maar ik ben er nog niet helemaal. Ik kan maar moeilijk afscheid nemen van kleding.

  Ik heb advies nodig voor:

  Een paar goede basics
  Werk en privé kleding. (Ik ben secretaresse)
  Sierader combineren.
  Jurkjes met korte mauw, combineren met de juiste jasjes en schoenen.
  En vooral om mijn kast eens lekker op te frissen en me te kleding naar mijn leeftijd! Ik ben 24, maar ik vind dat je dan ook moet weten wat je draagt.

  Ow my! Ik heb er zin in!

 125. Silvana

  Na elf lange maanden op zoek te zijn naar een leuke startersbaan en schrijven van mijn HBO scriptie is het nu zo ver dat ik grote stap zet naar een nieuw deel in mijn leven.

  Per juni begin ik aan mijn eerste echte baan waardoor ik nu echt hulp nodig heb met het combineren van kleding. Ik ben op zoek naar een leuke professionele, maar ook stoere stijl die ik kan gebruiken op de werkvloer, maar ook in mijn privé leven.

  De hulp van Romy is van harte welkom!

 126. Tjuly

  Ziet er erg goed uit zeg!!

  Hmm had best even bij je willen winkelen 😉

 127. Joyce

  Wow wat moet dat een opgeruimd gevoel geven! Ik zou zo graag een garderobe check-up willen van Romy omdat soms door de bomen het bos niet meer zie. Ik heb heel veel kleren, maar van de meeste weet ik niet hoe ik ze goed kan combineren met mijn andere kleding, soms trek ik wat aan het ziet het er totaal niet uit. Omdat ik ook veel ben afgevallen heb ik een ander lichaam gekregen dat ook anders aangekleed moet worden. Dus ik zou het ontzettend waarderen als ik van Romy zou kunnen leren hoe ik mijn huidige kleding mooi kan combineren, zodat ik er netjes en verzorgd uit zie naar het werk en ook fijne tips zou kunnen krijgen wat voor soort kleding ik in de toekomst zou kunnen shoppen om mijn garderobe mee aan te vullen. Ik duim dus heel hard om deze winactie te mogen winnen en daarnaast Romy te mogen ontmoeten, want ze lijkt me een onwijs leuke meid!

 128. els wemmers

  Wat een leuke combinaties, goed idee om foto’s te maken, ook ik heb een probleem met te veel
  kleding, en setjes maken vind ik lastig, wat ik ook een lastig vind is wat past bij je, hoe vertaal je dat in kleding

 129. Maaike

  Ik heb een enorme PAX kast vol met kleding en dan nog een kledingrek vol met jurkjes. Ik zie door de bomen het bos niet meer en merk dat ik maar kleding blijf kopen. Aan de ene kant vind ik shoppen veel te leuk, maar het komt ook doordat mijn stijl veranderd en ik dus uiteindelijk heel veel dingen in de kast heb hangen die niet of nauwelijks aan bod komen. Ik zou het zo fijn vinden om eens de mening van een ander te hebben en zo ook de mogelijkheden te zien met de stukken die ik al heb ipv telkens maar nieuwe dingen te kopen.

 130. Esmay

  Wat superhandig dit! Gelijk nieuwe inspiratie voor outfitjes heb je dan gelijk 😀 Ik heb laatst ook heel veel weggedaan, dus nu kan er weer geshopt worden 😀 Al moet ik natuurlijk wel gelijk nadenken hoe ik alles wil combineren anders word het ook niet gedragen bij mij haha.

 131. Sharonna

  Wat een uitkomst! Niet meer iedere week de ‘saaie-heb-ik-altijd-aan-setjes’, maar een frisse wind door je kledingkast. Aangezien ik net ben gaan samenwonen en helaas niet veel meer over heb voor nieuwe kleding is dit de uitkomst om mijn garderobe weer eens op te pimpen en te ontdekken wat ik allemaal wel niet had! Ideaal!

 132. Guusje

  Oooooooh! Dit wil ik ook haha, ik heb net een nieuwe kamer in Nijmegen (ben student) en heb alles eindelijk ingericht, dus kleren fijn in kasten, maar ik heb zoveel spullen die weg kunnen en zoveel dingen die ik wel tof vind maar waarvan ik totaal niet weet hoe ik het moet stylen 🙁 Heb al geprobeerd dingen weg te doen (maar ik krijg het niet voor elkaar) en wie weet kan Romy ervoor zorgen dat ik eindelijk kleding weggeef EN dat ik nieuwe setjes kan gaan maken 🙂 Zou echt zo leuk zijn!
  Heb natuurlijk haar FB geliked 🙂

 133. Kirsty

  Wat een verschil zeg! Echt knap dat iemand je zo kan helpen met je kleding!

 134. Heidi

  Hoi,
  Ik zou deze wedstrijd graag winnen omdat ik net zoals jij een bomvolle kast heb, en altijd het gevoel heb dat ik “niets heb om te dragen”… Met een kersverse baby (en dus weinig tijd over) zou het ook handig zijn setjes te hebben die ik gewoon uit de kast kan nemen, ipv mezelf tien keer aan- en uit te kleden omdat ik niet zeker ben over de combinatie die ik gemaakt heb 🙂

 135. Maud

  Oh, geweldig! Dit is echt precies wat ik nodig heb!! Ik verhuis over drie maanden naar Rusland, omdat ik daar ga studeren. In Rusland zijn de seizoenen natuurlijk nogal extreem (hete zomers, heeele koude winters!), waardoor ik in mijn koffer kleding moet proppen voor alle seizoenen! Een hels karwei, waar ik zeker wel wat advies zou kunnen gebruiken (zeker gezien het feit dat ik niet zo’n fashionvictim ben haha)

 136. Daantje loves to read

  Mijn god! Wat een kleding heb jij. Niet te geloven. Wel heerlijk dat het nu gesorteerd is en dat je weet wat waar ligt. Dat vind ik altijd het lastigste… niet weten wat bij wat kan. Ik heb niet zo heel veel kleding. Vroeger wel. Nu koop ik liever in een keer een setje wat ook nog met mijn eigen kleding is te combineren in plaats van allemaal losse items die ik bij thuis komst toch niet zo makkelijk combineer. Phoe zo knap van de styliste. Goed gedaan. En slim dat je foto’s hebt gemaakt.

 137. Anniek

  Jaaa dit wil ik wel! Ik ben niet echt een modemeisje, heb er totaal geen verstand van en ben dan ook niet heel goed in leuke of orginele combinaties maken. Begin dit jaar ben ik weer begonnen met het dragen van rokjes/jurkjes. Erg leuk, maar hoe en waarmee ik ze moet dragen, dat vind ik nog erg lastig. Daarnaast zit ik op het moment op kamers en ligt dus de helft van mijn kleding thuis en de andere helft op mijn kamer. Soms ben ik dus gedwongen een andere combi te maken dan ik normaal gewend ben. Wat advies zou dus erg handig zijn!

 138. Mara

  Wat trouwens misschien wel handig kan zijn: elke keer dat je een nieuw kledingstuk hebt, doe je een andere weg. Zo hou je controle over de hoeveelheid.
  Kijk ook eens bij De Groene Meisjes, zij hebben de laatste tijd veel artikelen over kleding. Misschien kun je daar nog meer tips uithalen!

 139. Liza

  Ik ben echt jaloers op jouw collectie blazers haha

 140. Mara

  Oh wat handig!
  Zelf heb ik het niet nodig. Al mijn kleding past in één paxkast van ikea. Dus een hanggedeelte, en een plank. Dan heb ik daaronder nog twee planken over, onderin staan 2 wat schoenen en op de tweede plank alleen pantys en sokken. De rest is gewone opbergruimte. Hangedeelte heb ik ook nog best een stukje ruimte over. Nu ben ik echter wel dol op kleding, maar ik maak eigenlijk iedere keer andere combinatie. Heb pas wel mijn kast uitgeruimd. Eenvierde eruit. Een volle vuilniszak haha.

 141. Dagmar

  Afgelopen week eens flink mijn kledingkast opgeruimd. Helaas is er maar heel weinig kleding overgebleven :-(. Mijn probleem is dat ik kritisch ben, niet durf en niet weet wat me goed staat.
  Soms weet ik gewoon niet meer wat ik moet aantrekken. Al jaren roepen mensen ‘kom eens uit je comfortzone’. Alleen weet ik niet hoe! Een garderobecheck zou voor mij dus als geroepen komen!

 142. Suzanne

  Nou toeval bestaat niet zeggen ze dan! Ik had gister een vriendin op visite die zei gek te worden van haar kledingkast. Bij deze wil ik haar graag (stiekem)opgeven voor de win actie. (Eline heet ze). Ze vertelde me gister dat ze zo’n moeite heeft met het combineren van verschillende stijlen kleding. Ze heeft een hele kast vol, houdt van stoer, maar ook van chiq, en heeft het gevoel de plank volledig mis te slaan als ze dit met elkaar combineert. Maar ja, als ik voor 1 look kies voelt het niet als ‘mijn stijl” en dus blijf ik maar nieuwe kleding kopen. Wat zou het toch handig zijn als iemand die daar verstand van heeft eens wat opties aan me kan geven en wat kleding mixt, zodat ik dit gewoon aan kan. Ik zou het super leuk vinden als ik Eline hier blij mee kan maken! Groetjes Suzanne

 143. karin vermeer

  Heb je zelf geen kleding fantasie? Ja sorry hoor

 144. Monique

  Wow, wat een verschil! En wat veel wat weg gaat.
  Ik doe zelf niet mee, want ik heb op het moment een bescheiden kleding verzameling.

 145. xAmber

  Wat gaaf zeg! Mijn kledingkast is op zich niet zo heel vol, ik heb niet super veel kleding. Wel handig dat Romy al die setjes heeft gemaakt!

  Ik blijf dat jurkje met dat neon roze/oranje echt super tof vinden

 146. Melisa

  Wat gaaf zeg! Ze heeft echt leuke outfits gemaakt! Ik ben benieuwd hoe ze je staan.

 147. Iris van Erven

  Mijn probleem is dat ik veel te veel kleren heb en te weinig ruimte, meer dat de helft van mijn kleding draag ik niet omdat ik niet weet hoe ik het moet combineren. Ook heb ik nogal dikke billen en bovenbenen en ik weet niet goed hoe ik die kan verbergen. Ik draag veel zwart en wijde oversized tops, met een skinny jeans er onder. Ik hoop dat je me kan helpen want ik sta elke ochtend weer in een dilemma met wat ik aan moet 🙁

 148. Marnolda | marnolda.com

  Ik heb ook laatst heel mijn kast uitgezocht en veel aan het goede doel gegeven. Zelf heb ik het dus niet meer nodig, maar je zal er vast iemand heel erg blij mee maken!

 149. Manon

  Ik heb pas geleden mijn kast helemaal uitgeruimd en oude dingen weggedaan, wat een fijn gevoel is dat. Nu kan ik alles weer overzien 😀

 150. soumia

  Ik heb dit echt nodig omdat ik de laatste tijd alleen hetzelfde draag terwijl ik veel kleren heb. Voor mij is het ook lastig, want ik draag alleen lange jurken/rokken omdat ik moslima ben. Het is dan nog lastiger om er toch leuk uit te zien en alleen lange dingen te dragen. Vandaar dat ik vaak de basic dingen draag, maar ja dan zit ik weer met het probleem dat ik alleen hetzelfde draag haha dilemma!

 151. Britt

  Oh wauw wat zijn het prachtige setjes!! Ik ben al zo aan het staren geweest om te kijken van waar de kleding stuks komen om ze ook te kunnen komen, maar helaas de foto’s zijn te klein haha :).
  Ik zou dolgraag een garderobe check up winnen omdat ik een jaar geleden bevallen ben en dus tijdens mijn zwangerschap niks nieuws gekocht heb, maar nu terug voor mezelf wat nieuwe kledingstukken aan het kopen ben, het enige nadeel is mijn (ja nog steeds na een jaar 😉 ) dikkere buik… nu heb ik al zoveel nieuwe stukken gekocht, maar nog steeds sta ik elke avond voor mijn kast te piekeren wat ik de volgende ochtend moet aantrekken want niks lijkt me goed te staan en ik krijg ook niks gecombineerd 🙁 … Dus … help?!? 🙂

 152. Miranda

  Woow wat veel kleren:) zoveel heb ik echt niet haha! Ik zoek 2 keer per jaar m’n kast uit, doe heel veel dingen weg en koop dan nieuwe dingen.

  Wel fijn dat je kast nu zo fijn is uitgezocht en wat veel leuke setjes zeg!

 153. Anouk

  Wat leuk, ik wist helemaal niet dat zoiets bestond! Ik zou graag een garderobe check-up winnen, omdat ik door de bomen het bos niet meer zie. Ik heb een kledingkast op mijn studentenkamer en een bij mijn moeder. Ze zitten bomvol en alles zit door elkaar; zomer-, herfst-, winter-, lentekleren… Het overzicht is weg. De dagen worden warmer en ik vraag me af; moet ik zomerkleding gaan shoppen, of zitten er eigenlijk wel leuke setjes in mijn kast verstopt? En hoe kan ik me netjes, maar toch niet te warm kleden? Ik mag voor mijn studie niet te bloot op de uni komen, maar hoe los je dat op als het buiten warm is? Kortom: Romy, neem alsjeblieft een kijkje in mijn kledingkast!

 154. Bregje

  Wat heeft Romy super leuke setjes gemaakt. Ik zou graag winnen, omdat ik graag geld zou willen besparen op het kopen van kleding. Ik heb al een fototoestel vol met setjes die aantrek, en die in de smaak vielen. Ik maak er dan een foto van om het te onthouden. Toch komt het vaak neer op hetzelfde en zit er niet veel afwisseling in. Ik zou graag meer variatie willen, en van Romy leren hoe ik met dezelfde kleding er toch afwisselend uit kan zien. En aangezien ik komende jaar met mijn vriend wil gaan samenwonen (we hebben nu nog een LAT relatie), zou het wel fijn zijn als mijn kleding ook daadwerkelijk in zijn kledingkast gaat passen ;-).

 155. Ratna

  Je geeft me inspiratie om zelf mn kast op te ruimen. Alleen heb ik niet zoveel kleding. :p Ik weet precies wat ik allemaal in m’n kast heb hangen.

 156. Iris

  Wat ontzettend tof en handig dat ze je helpt opruimen, sorteren en vooral setjes maakt. Zo weet je altijd wel iets leuks wat je aan kunt doen op dagen dat je er niet over na wil denken.
  Ik wil zelf graag meedoen omdat ik net zoals zoveel meiden denk ik, telkens alleen maar mn bovenste kleding pak en die dan veel draag. Zonde want onderop ligt ook nog zoveel leuks! Ook vind ik het gewoon lastig om verschillende kledingstukken met elkaar te matchen en ga ik te vaak voor een veilige keuze terwijl er vaak meer kleur in mag. Ik denk dat Romy me hier heel goed bij zou kunnen helpen. Zo kan ik meer verschillende kleding dragen en met meer plezier.

 157. Ilse

  Wow wat gaaf! Ik zou een check up ook goed kunnen gebruiken. Ik ben nogal terughoudend in mijn kledingstijl terwijl ik altijd een heel leuk plaatje in mijn hoofd heb, pak ik altijd terug op ‘safe’. Door middel van kleding kun je laten zien wie je bent en ik ben bang dat ik daar heel wat kansen laat liggen! HELP! 😉

 158. Laura*

  Ik zou graag willen dat ik die kleding check-up nodig heb! Mijn kast puilt uit, maar dat is omdat ik op een hele kleine kamer woon 😉 Veel kleding heb ik niet en het laatste jaar heb ik bijna niets meer gekocht, dus met de mode doe ik ook niet meer mee gok ik. Hoewel ‘de mode’ voor mij niet echt zo duidelijk meer is, het is tegenwoordig steeds meer dat je gewoon lekker je eigen gang mag gaan. En dat scheelt voor mij, want nu hoef ik niets leuks te kopen om er leuk uit te zien! En inderdaad hetzelfde item 10x met iets anders combineren is echt een uitdaging, maar het lukt me wel, zo leuk! Ik mis het shoppen wel eens, maar het is met een reden dus ik hou het vol. Ik moet tenslotte ook eten ^^
  Oh, en voor meiden die ook niet zo vaak kunnen shoppen: pin gewoon eens 20 euro en ga naar een kringloopwinkel! Zo kan je niet teveel uitgeven, maar er zijn tegenwoordig echt leuke kringloopwinkels waar ze leuke kleding hebben hangen. Per dag kan het assortiment wisselen, dus als er niets leuks tussen zit: geef het niet op en ga een week later nog eens! Ik heb zo al leuke items weten te scoren, en ook een zelf samengestelde outfit voor een themafeest bijvoorbeeld 🙂

 159. Julie

  Superleuk artikel! Geeft me helemaal zin om ook aan de slag te gaan ^^

 160. saskia

  ik vind het een heel gaaf artikel… moet eerlijk bekennen dat ik het altijd heel moeilijk vind om dingen weg te doen! bang dat ik er spijt van ga krijgen…

 161. Clio

  Ik zou het wel kunnen gebruiken omdat ik vaak teruggrijp naar mijn vertrouwde setjes en daardoor veel kledingstukken niet draag terwijl ik ze wel mooi vind. Ook al maak ik zelf setjes, de volgende ochtend twijfel ik toch heel erg of het wel leuk staat. Dan pas ik tientallen andere kledingstukken, moet ik me gaan haasten en pak ik toch weer een oud en vertrouwd setje.

  Ik baal hier erg van en zou wel wat meer lef willen tonen in mijn outfits.

 162. Suus

  Wat gaaf, ik zou die check wel kunnen gebruiken. Mijn vriend en ik zijn net gaan samenwonen en delen nu een kast en daar mag best wat uit zodat hij wat meer plek heeft. Daarbij heb ik heel veel mooie en leuke kleding die ik bijna niet draag omdat ik stiekem bestbonzeker ben over mijn uiterlijk. De mooiste items blijven dus altijd in de kast hangen wat eigenlijk super zonde is!

 163. Naomi van Putten

  Hoi Cynthia,

  Ik zou heeeeel graag deze check-up willen winnen! Ik ben namelijk in november gaan samenwonen met mijn vriend en sindsdien is mijn garderoberuimte ongeveer gehalveerd; de ruimte die ik eerst voor mijzelf had, delen we nu samen. Dit heeft ertoe geleid dat al vanaf november kleding in mijn koffer zit, omdat ik niet weet waar ik het kwijt moet. Ook staat er nog een vuilniszak met kleding, die ik nog moet uitzoeken, maar daar kom ik niet naartoe. Ik weet dat ik nodig eens naar mijn collectie moet (laten? 🙂 ) kijken, zodat die uitdunt en de kleding die het waard is een mooi plekje krijgt in mijn kledingkast. Want ook ik vergeet dat ik dingen heb, of draag dingen niet, omdat ik ze gewoonweg niet zie.

  Jullie zouden me dus erg blij maken! In ieder geval succes met het kiezen van een winnaar :-).

  Groetjes,
  Naomi

  • Naomi van Putten

   En hoi Romy natuurlijk ook!

 164. An-Sofie

  Wat leuk! Ik ga binnenkort een nieuwe voorraad kleding inslaan omdat mijn kast echt leeg is. Anders dan bij jou dus 🙂

 165. Lilian

  Wauw wat leuk Cynthia en Romy!
  Het lijkt me geweldig om een garderobe check-up te winnen.
  Mijn kasten zitten propvol en meer dan de helft draag ik niet (meer) omdat ik niet weet hoe ik het moet combineren of omdat het niet goed zit.
  Ik wordt over twee weken 25 en heb een zoontje van 6 maar er ligt nog kleding van mijn basisschoolperiode in mijn kast, dat kan natuurlijk écht niet meer maar ik zie door de bomen het bos niet meer. Met setjes maken ben ik een drama, dus hulp zou zeer welkom zijn!
  Liefs, Lilian

 166. Jasmijn

  Jeetje, wat een hoop leuke setjes heeft Romy gemaakt zeg! Echt ontzettend leuk 🙂 Zelf ben ik ook geen ster in het maken van leuke fashionable combinaties, dus ga altijd voor de veilige look. Misschien hou ik Romy wel in gedachten, leuk om een keer echt goed advies te krijgen 🙂

 167. Marjet

  Leuke setjes heeft Romy gemaakt!! Volwassen, jong & leuk! Just what i need! Wordt dit jaar 28 maar heb volgens mij nog topjes liggen van toen ik 16 was.. Weggooi moeite hier! Help me haha! Zou het leuk vinden als ik hulp zou krijgen!

 168. Lilian

  super handig! ik moet m’n kast ook maar is helemaal uit gaan zoeken.
  als je nou al die foto’s uitprint en in een boekje doet kun je ’s ochtends gewoon iets kiezen en dat bij elkaar pakken!

  • Lousaa

   Dat vind ik eigenlijk best wel een goede tip!

   Maar wat doe je als je nieuwe dingen koopt. voor je het draagt kijken of je nieuwe combi’s kunt maken?

   En wat als je van basic kleding houdt? Gewoon een jurk met een vestje bijvoorbeeld? Ik hou zelf niet zo van én een broek met een bepaalde wassing, én een top met een print, én een jasje met stiksel en ritsen, én sieraden, én dan ook nog schoenen met studs ofzo. Het is bij mij meestal:

   jurk (al dan niet met legging of panty), sneakers of pumps en soms laarzen maar daar hou ik eigenlijk niet van, vestje, jasje, sjaal. En dan kijken of mijn haar vast of los moet. Maar de mogelijkheden zijn beperkter.

 169. suus

  Super leuke sets! Zo leuk om dingen uit je kast opnieuw te ontdekken! Ben benieuwd welke combi’s je al gedragen hebt (liefst zou ik wat aan foto’s zien maar begrijp dat je n beautyblogger bent enz en dat t je eigen keus is nat wat je wel en niet laat zien). Leuke garderobe heb je, lekker veel jasjes en jurkjes daar hou ik ook van 🙂

 170. Rosanne

  Haha oh ja hier herken ik me zeker in… Mijn kast zit zelfs zo vol dat mijn bank ook vol ligt met kleding, oeps! Ik heb ook heel veel kledingstukken in mijn kast liggen die ik niet meer draag, maar weg doen lukt me toch niet! Ik heb iemand nodig die mij helpt bij het rigoureus weg doen van mijn kleding. En wat heeft ze een mooie sets gemaakt! Ik denk dat ik heel veel nieuwe inspiratie op doe als Romy langskomt 🙂

 171. Kimberly

  Super leuke setjes! Lijkt me leuk om dit een keer te doen.. ik heb nog genoeg kleren 🙂

 172. kim

  Leuke setjes! kt me leuk om een keer dit te laten doen.. ik heb nog genoeg kleren!

 173. Helen

  Leuke setjes zijn het geworden.Dit zou eigenlijk bij mij ook moeten gebeuren. Zoveel kleren en ik kies het meest voor de hand liggende spullen en opruimen en weggooien kan ik al helemaal niet. Dus Romy als je zin hebt om bij een wat oudere vrouw maar jong van hart te komen je bent welkom.

 174. martina

  wauw gaaf!! J e hebt echt hele mooie kleding Cynthia! Ik heb zelf gisteren mijn kast opgeruimd en ik kom echt om in de basics…Ik wil me wat meer richten op mooie jasjes/tops en leuke printjes 🙂 En in de basics moet ik echt gaan snoeien maar dan denk ik handig, dit draag ik thuis wel… schiet natuurlijk niet op 😉

 175. Kirsten

  Ik wist helemaal niet dat zoiets bestond! Heb het juist helemaal andersom met mijn kledingkast. De luxe om vaak te shoppen heb ik niet echt (arme student :P) dus ik heb elke ochtend het gevoel dat ik helemaal geen leuke kleren meer heb waardoor ik niet weet wat ik aan moet. 😛

 176. Yasmina

  Ik zou dit heel graag willen winnen, aangezien ik een fashion probleem heb.
  Ik wil heel graag een nieuwe kleding style ontwikkelen die bij me past. Ook wil ik mijn outfits meer uitbreiden met accesoires ect. Probleem is nu ik shop erg veel “leuke items” die ik vervolgens in de kast hang omdat ik niet weet met wat ik het moet combineren. Of soms is mn outfit niet compleet voor mijn gevoel. Als het combineren me te lang duurt dan val ik automatisch terug in mijn oude kleding style.
  Om te beginnen heb ik al mijn hele kast uitgemest, al het oude is er uit. toch weet ik elke ochtend niet wat ik aanmoet.

  • Yasmina

   Ps. ik heb zelf geen fb. Ik heb beide FB pagina’s geliked op de fb van mijn vriendin Bibi Berry omdat ik dit zo graag wil winnen.

 177. maartje

  Ik zou dit heel graag willen winnen! Alleen niet voor mezelf, maar voor mijn jongste zusje. Zij heeft een kast vol kleren en trekt altijd hetzelfde aan, aangezien ze niet weet hoe ze kan combineren met alle kleren die ze heeft. En bovendien gun ik haar dit heel erg!

 178. Jessica

  Wat een super leuke winactie! Ik wist zelfs niet dat er zo iets bestond als een garde robe check-up! Zou bij mij wel eens heel hard nodig zijn! Ik heb een heleboel kleren en weet ook nooit wat aandoen! Ik krijg soms commentaar van vriendinnen dat ik mijn ‘stijl’ moet veranderen en koop daardoor vaak kleren zonder dat ik weet wat ik ermee moet combineren! Ik heb ondertussen ook drie zakken kledij staan die ik eigenlijk niet echt meer draag maar ik kan het niet over mn hart krijgen om ze weg te doen omdat er echt wel nog mooie stukken tussen zitten. Ik weet alleen niet hoe en met wat ik ze moet dragen!

 179. pamela

  wat een verschil zeg! je heb echt super veel weggedaan.

 180. Korinda

  Al mijn kleding bij elkaar past in één vuilniszak! Wat heb jij veel kleding!!

 181. Milou

  Oeehh dit zou ik echt graag willen winnen! Ik heb ook echt een kledingkast die bomvol zit en mijn huisgenootjes kijken al niet meer raar op als ik ’s ochtends weer eens voor mijn kast zit omdat ik gewoon niet weet wat ik aan moet doen. Nu ga ik over anderhalve maand samenwonen met mijn vriend en ik heb geen idee hoe ik al mijn kleding in onze nieuwe kast ga krijgen… Een keertje rigoureus opruimen en nieuwe ideeën voor setjes opdoen zou dus zeker goed van pas komen!

 182. Mandy

  Super leuke de setjes heeft Romy gemaakt! Je hebt uiteindelijk echt veel kleren weggedaan, ik ben altijd heel slecht in kleren weggooien.

 183. Amy

  Supergaaf om eens mee te maken en wat veel kleding doen je weg! Was dat niet even slikken? Zie mooie comments hierboven verschijnen, veel succes dames!! Ik ben het uitzonderlijke geval dat mijn vriend meer kleding heeft dan ik. Wat ik heb is vaak donker en wat ik heb aan kleur vind ik lastig te combineren omdat het vaak flets staat voor mijn gevoel. Als iemand dáár een tip voor heeft.. Graag!

 184. Roos

  Hahaha, dat was een goed besteedde dag! Ik moet eerst eens verhuizen naar een woning waar ik fatsoenlijke kledingkasten kan plaatsen en op dat moment ga ik ook eens de boel uitmesten. Kan ik in de tussentijd nog wat afvallen 😉

 185. Debby

  Wauw gave actie!! Ik ben heel erg geordend en heb m’n kledingkast al vaker uitgemest maar setjes maken ho maar.. Ik kies vaak hetzelfde oude vertrouwde en wil daar vanaf! Zeker omdat ik nu midden in een periode zit dat ik een carriereswitch maak en echt een privé deel en werk deel in mijn kast heb zou ik het echt tof vinden er hulp bij te krijgen om setjes te maken en zo mijn kastinhoud optimaal te gaan benutten 🙂

 186. Cherrylyn

  Woouwww, wat een leuke setjes zo zeg!
  En jeetje, wat had jij veeel kleren! Nu nog steeds overigens.
  Wou dat ik genoeg kleding had voor deze winactie!
  Maar ik heb alles al zo goed als “sets” in mijn kast hangen.
  Degene die wint heeel veeel plezier met het “winkelen” in je kast!!

 187. simone

  Ik zou het heel erg gaaf vinden om deze check up te winnen. Ik draag heel vaak hetzelfde en ook erg vaak val ik terug op zwart en wit. Terwijl ik wel genoeg leuke kleren in mijn kast heb hangen. Maar ik vind het erg moeilijk om te combineren.

 188. Esther

  Dit vind ik echt een hele leuke winactie!
  Ik sta echt bijna iedere morgen 10 minuten voor mijn kast en dan nog weet ik niet wat ik die dag nou weer eens aantrek, met als resultaat dat ik iets aantrek wat ik al honderd keer in diezelfde combinatie gedragen heb, of iets aantrek waar ik me niet echt fijn in voel, terwijl ik juist denk dat ook deels kleding je zelfverzekerd moet maken.. M’n outfitinspiratie is gewoon een beetje op en zeker nu met de komst van een nieuw seizoen lijkt het me erg leuk om een frisse start te maken en heel m’n kast eens even heel goed uit te zoeken.
  Groetjes Esther

 189. Lorett

  Wat een super leuke outfits zeg! Ik heb zelf ongeveer een jaar geleden een kleurenanalyse gedaan, waarbij ze kijken welke kleurenpatroon het mooiste bij jou is. Dit is lekker gemakkelijk winkelen, omdat je precies weet welke kleuren je goed staan. Hierdoor weet ik ook dat (bijna) alles in mijn kast bij elkaar past. Toch vind ik het super moeilijk om leuke setjes bij elkaar te zoeken, waardoor ik vaak dezelfde outfits aan heb die ik over het meestal eigenlijk te saai en te standaard vind. Daarom zou ik het heel goed kunnen gebruiken dat ik samen met een professional leuke outfits kan samenstellen, zodat ik inspiratie op kan doen. Echt een kei leuke winactie!!

 190. Marijke

  Ik ken dit eigenlijk helemaal niet. Heb heel weinig kleding, en na de komst van mijn tweede zoontje pas ik daar ook niet zoveel meer van… Ik heb dus meer iemand nodig die me helpt met shoppen voor leuke kleding!

 191. Eva

  Wat leuk zeg! 🙂 Ik heb laatst met verhuizen ook heel veel weggegooid, maar eigenlijk zou er nog veel meer weg kunnen. Zo ernstig eigenlijk hoeveel kleren een mens kan hebben, helemaal in vergelijking met wat we daadwerkelijk dragen…

 192. Anne-Loes

  Wat is dit artikel herkenbaar. Ik heb genoeg kleren om uit te kiezen, maar toch ga ik vaak op safe. Dan pak ik de bovenste lading kleren, hiervan weet ik zeker dat het leuk staat. Hierdoor heb ik wel vaak hetzelfde aan..

  Oh, en wat lijkt mij dit leuk om te winnen! Ik heb het afgelopen half jaar op kamers in Zwolle gewoond en toen is mijn shopverslaving een tikje erger geworden. Nu is het zo dat ik met de zomervakantie weer terug verhuis naar mijn ouders, waar de rest van mijn kleding is, met als gevolg: twee garderobes die weer één geheel moeten worden. Ik zie nu door de bomen het bos al niet meer..

 193. Kyona

  Wat een leuke sets zeg! En zo veel overzichtelijker!
  Ik zou graag een checkup willen winnen omdat ik een moeder ben van 24, van een dochter van 2,5 jaar. Ik vind het belangerijk dat ik een bepaalde volwassen uitstraling heb maar ik vind het ook leuk om toch een beetje de trends te volgen. Het lastige vind ik alleen soms: hoe combineer ik dat het beste? Hoe kan ik trends op een volwassen manier combineren. Zou daar graag hulp bij willen :-).

  Liefs Kyona

 194. Britney

  Wauw, wat een kleding zeg, was jij geen beautyblogger? Haha, nee maar heel erg leuk, vind de sets ook onwijs leuk, ben heel erg benieuwd, zou leuk zijn als je het ook laat zien als je zo’n outfit aan hebt!

 195. Charita

  Jaa dit is precies wat ik nodig heb !! Ik wil al maanden m’n kast opruimen, want die is ongeveer zo bomvol dat er geen hanger meer tussen past ! M’n vriend gaat binnenkort een open kast er van maken, maar dan moet het natuurlijk wel mooi opgeruimd en geordend zijn ! Alleen het probleem is, ik heb een hele ernstige ziekte waardoor ik sinds oktober al 3 keer in het ziekenhuis heb gelegen, volgende week krijg ik te horen of ik weer een ingreep moet ondergaan waardoor ik weken niks mag doen, en ik ben dus zo doodziek en kapot geweest dat ik al blij was als ik s’avonds alleen kon koken. Ik ben gek op shoppen, en zodra ik me even weer goed voel ga ik dan ook graag de stad in en kom ik weer met van alles thuis hihi. Dus ja het lijkt me super als ik dit win !

 196. Karly

  Wat een verschil, en wat een toffe kledingstijl heb je!

  Ik ben nu 13 kilo afgevallen en daar ben ik echt heel erg blij mee. Maar dat betekent ook dat een groot gedeelte van m´n kledingkast weg moet, en vervangen moet worden door nieuwe dingen (yay verplicht shoppen!). Inmiddels is het grootste gedeelte van de te grote spullen weg maar ik moet nu dus nieuwe sets en outfits gaan ontdekken in m’n kast. Ik grijp nu dus vaak naar dezelfde outfits. Hulp van iemand ‘van buitenaf’ zou dus echt een uitkomst zijn, ook zodat ik zo kan horen wat ik nog echt mis nu!

 197. Marjolein – Beautylein.nl

  Wow bizar he, om te zien dat je meer dan de helft van je kleren gewoon niet aantrekt. Wat fijn dat jullie samen je kast hebben opgeruimd, ziet er goed uit nu!

 198. Georgette

  Wat een gave winactie! Ik zou heel erg graag winnen omdat ik op het moment druk aan het solliciteren ben voor een eerste ‘echte’ baan en ik vind het echt heel moeilijk om mijn kleding goed te kiezen, ik hang erg tussen student en zakelijk in qua stijl en ik kan wel wat hulp gebruiken. Mijn kast hangt op dit moment zo vol dat ik door de bomen het bos haast niet meer zie, het lijkt me echt heerlijk om ’s morgens zo een setje uit de kast te kunnen pakken.

 199. Francine

  Dit zou ik een geweldige kans vinden om mijn garderobe eens aan te pakken!!
  Ik heb drie dochters in 1 jaar tijd gekregen, hierdoor weinig tijd besteedt aan mijn kleding. Dit lijkt mij een super mooie kans om weer eens mezelf te worden en niet alleen maar mama.

 200. Natascha

  Ik had al op Twitter voorbij zien komen dat je een garderobe check had gehad en zat al te wachten tot het artikel hiervan online kwam. Wat ontzettend leuk is dit! Ik doe dan ook graag mee:) Waarom ik hier zo enthousiast van werd? Ik koop heel vaak losse stuks kleding die me erg aanspreken. Vervolgens weet ik dan vaak niet hoe ik het moet combineren met de rest van mijn immense kledingkast. Vriendinnen zeggen altijd dat ik zoveel kleding heb, maar ik vind dat een hoop me niet staat. Komt misschien ook een beetje door onzekerheid, ik vind dan dat ik het niet kan hebben. Het lijkt me gaaf als iemand eens met een frisse blik me vertelt op welke manier ik al die losse stuks bij elkaar kan brengen.

 201. Astrid

  Leuke zetjes heeft ze gemaakt. Wat een leuke win actie.

  Ik ben net verhuist en mijn kleding past niet in mijn nieuwe kast. Ik heb al een heleboel weggedaan ( Zeker al meer dan de helft) maar nogsteeds past het er niet in. Ik vind het zo moeilijk om te beslissen wat ik moet houden en wat ik weg kan doen. Het zou fijn zijn als ik daar een keer hulp bij zou krijgen.

 202. Roos

  Ik heb vorige maand ook mijn kast opgeruimd en kwam ook vanalles tegen waarvan ik het bestaan niet meer af wist. Zo’n checkup is voor mij niet echt nuttig omdat ik niet heel veel varieer in kleding. Ben nogal saai met kleding 😉 zou dus eerder iemand kunnen gebruiken die een dag met mij gaat shoppen en me uit mijn comfort zone trekt. Haha.

 203. Karlijn

  Oh echt fantastisch hoe opgeruimd en opgelucht jij je moet voelen na deze check-up. Ik geef zelf weleens wat weg aan huisgenootjes of het goede doel, maar eigenlijk weet ik niet goed wat ik wil houden, wat niet en wat ik kan combineren. Hij lijkt me heel fijn om iemand zoals Romy vragen te kunnen stellen en combinaties op haar voorstel te krijgen. Gelukkig ben ik niet de enige die hier moeite mee heeft, ik trek vaak iets uit de kleerkast waarbij ik dan iets match wat heel ‘safe’ is, vaak weet ik het gewoon echt niet!

  Liefs!

 204. Jetske

  Ik ben het overzicht in mijn klerenkast gelukkig nog niet zo kwijt, haha. Maar voor anderen zou dit natuurlijk heel fijn kunnen zijn;) En wat leuk: door jou samengestelde kleding sets krijg ik ook weer inspiratie 🙂

 205. sharon

  Ik heb precies hetzelfde als jij! Genoeg kleding, maar weet nooit wat ik aan moet trekken. Lijkt me super leerzaam (en gezellig) als Romy langskomt voor hulp. En hele leuke setjes heeft ze gemaakt!

 206. Desirée

  Dat ziet er enorm handig en leuk uit, wat heb je veel leuke jasjes trouwens!!

 207. Annelinde

  Ik door de bomen het bos niet meer zie en er dus flink een bezem door mijn kast moet.

 208. Liesbeth

  Ik wist niet dat dit überhaupt bestond : ) wat leuk! Ze zou zeer welkom zijn bij mij. Ik ben recentelijk 20 kilo afgevallen en heb de kast vol met kleding in allerlei maten (ik jojo nogal). Maar nu wil ik blijven hoe ik ben! Mijn eigen style vinden en kleding die te groot is, wegdoen!
  En dus ideeën aangereikt krijgen voor setjes en combinaties…..

  • Nathalie

   Wauw! Wat goed van je. Respect!!!!

  • marie-j

   Zo wat knap! Ik heb al moeite met 4 kilo haha! Ik stem op jou 😉

 209. Annabel

  Wauw, zo’n verschil, en echt hele leuke setjes. Ik heb zelf niet mega veel kleding en ben best wel geordend, maar ik ben hopeloos met mode en combineren. Zou ik heel hard hulp bij kunnen gebruiken.

 210. Lisanne

  Oeeh zo’n check-up kan ik wel gebruiken! Ik heb namelijk het probleem dat ik heel veel leuke kleding heb, maar dat ik het erg lastig vind om leuke setjes te maken. Daardoor kan ik een half uur bezig zijn met het kiezen van mijn outfit, en dan kies ik uiteindelijk toch wel weer een standaard outfit. Ik kan dus zeker wel wat hulp gebruiken!

 211. Amelie

  Wauw, zoveel leuke kleren! En het moet fijn zijn dat het nu allemaal opgeruimd is!

 212. Chantall

  Omdat ik al meerdere malen mijn kledingkast heb opgeruimd dit jaar, in mijn ogen goed. (telkens paar vuilniszakken vol weg) en ik als nog niets heb om aan te trekken en steeds dezelfde items pak, en het lastig vind leuke setjes te maken.

 213. Laura

  Zo’n check-up is net wat ik nodig heb! Ik slaag erin best wel leuke stuks te vinden, maar ben niet zo goed in een outfit samenstellen en een ramp in accesoirizen. Binnenkort verjaar ik, op 9 juni, dus zou een super tof cadeau zijn;-) *hint, hint*

 214. Svenja

  Wauw, wat een onwijs leuk idee! Heerlijk om je kast eens zo uit te zoeken en iemand anders een setjes van je kleding te maken. Ze heeft mooie setjes van je kleding gemaakt. Wat heeft Romy trouwens een heerlijk zomerse outfit aan <3

 215. Marloes

  Oh wauw, wat tof zeg. Kijk daar heb je nog eens wat aan. Ik zie ook vaak door de bomen het bos niet meer. Mijn kast ligt propvol. En als ik setjes draag pak ik vaak continue hetzelfde. Het zou me ontzettend tof lijken om iemand die er verstand van heeft er eens naar te laten lijken. Leuke winactie!

 216. Lidewij

  Wow, wat een verschil! Ik ruim mijn kledingkasten twee keer per jaar grondig op, en dan gaat echt alles eruit, net als bij jou nu. Ik gooi dan ook veel dingen weg, maar doe het vooral om de kast klaar te maken voor het nieuwe seizoen en mijn kleding logisch neer te leggen. De truien gaan dan naar achteren en de jurkjes komen naar voren 😉 Dat vind ik altijd zo leuk om te doen! Ik doe niet mee met de winactie want ik gun het anderen meer, die daar echt moeite mee hebben. Succes iedereen!

 217. Suzanne

  Iemand anders kijkt toch heel anders naar je kleding dan jijzelf.

 218. saskia

  Heerlijk is het om weer en opgeruimde kast te hebben!

 219. kelly

  hahaha..nou snap dat je door ‘ de bomen het bos niet meer zag’ hahah. Ik heb ook veel, maar zoveel? Heerlijk nu alles weer netjes is!!

 220. Carien

  Heel leuk! Ik doe dit weleens bij m’n moeder haar kast. Vind het zo leuk om te doen en m’n moeder is dan weer helemaal blij:) leuk om te zien dat jij zo blij bent met al je “nieuwe” setjes!

 221. Sascha

  Ik kan het zelf heel goed 🙂

 222. Inge

  Alles geliked! Ik zie vaak kleding in de stad die ik leuk vind. Dat lijkt dan heel erg op ‘iets’ wat ik al heb, maar wat ik niet vaak aan heb omdat ik noet weet hoe ik het moet combineren. Ook ga ik vaak winkelen met de missie om nu toch echt eens wat anders te vinden dan wat ik normaal draag.. soms kom ik daar dan mee thuis, maar dan heb ik het nog noet aan omdat ik het niet weet te combineren met mijn kleding. Ik heb dus wat creatieve inspiratie en lef nodig! 🙂

 223. Anniek

  Wauw, wat een enorme ontploffing van kleding, haha! Lijkt me echt ideaal om zo’n checkup te krijgen, zo komt er eens iemand die weer hele andere combinaties ziet dan dat jijzelf zou bedenken. En wat een leuke setjes heeft ze er mee gemaakt zeg, jij hebt ook zulke leuke jurkjes en jasjes, i love it!

 224. MySimplySpecial

  Zo, er gaat inderdaad veel weg zeg! Maar wel lekker zo’n opgeruimde kast!

 225. Annemiekish

  Dat ziet er lekker opgeruimd uit, zeg! Ben benieuwd hoe de setjes er aan uit zien!

  Ik hoef zelf geen aanspraak te maken op de winactie, da’s leuker voor iemand anders! 🙂

 226. Natasja

  Ik zou romy nodig hebben om te stylen. Niet echt om op te ruimen want ik heb niet zo super veel. Ik ben echt een ramp incontinent en ben eigenlijk gewoon een saaie fashion muts. Dus Romy: yes please!

 227. Janneke

  Wow echt super gaaf.
  En wat een mooie combi’s zeg!
  Ik wil super graag mee doen want kleding combineren kan ik echt niet, meestal pak ik de standaard combinaties…. Daarnaast is mijn kledingsmaak erg veranderd, veel meer volwassen smaak, maar mn kledingkast is echt een zooi….. Dus ik hoop dat Romy mij kan helpen.
  Greetz

 228. heleen

  Jaaaaa ik ben enthousiast! Ik heb dit nodig! Bijna elke dag draag ik zo goed als hetzelfde. Ik heb twee favoriete broeken die ik altijd draag. Omdat ik heel klein en smal ben passen kledingstukken mij vaak niet goed. Te groot, te wijd, te lang.. Hier kan ik zo verdrietig van worden. Vandaar dat ik altijd dezelfde kledingstukken draag want die pas ik goed. En daar bovenop mis ik gewoon een heel deel modegevoel hahaha. Ik heb haar nodig!

  • Simo

   Kun je de kleding niet laten vermaken? Een tante van mij laat het vaak vermaken in de winkel of bij atelier en die zijn echt niet zo duur. Mijn eigen mama zit altijd met de lengte van broeken en maakt ze ook altijd zelf korter.
   Ik zelf laat ook weleens broeken wat innemen, omdat ik amper kont heb. 😛
   Bepaalde duurdere merken hebben extra smalle pasvorm met kleding, die je misschien kunt kopen in de uitverkoop als basics? 🙂

  • Charissa

   Wat lief dat he zo behulpzaam reageert

  • Chantal

   Laten vermaken is lang niet altijd de oplossing. Vaak past het hele model gewoon niet, en is er niet iets in te nemen…. Bovendien wordt vermaken vaak duurder dan het kledingstuk kost…. Ik draag tegenwoordig maar tricot jurken en leggings dat zit bij mij altijd goed 🙂 groeten van 28jarige met badpak maat 164 🙂

  • juul

   bershka heeft smalle broeken die niet zo aan de lange kant zijn! maatje 32. Ook niet duur 🙂

  • Anne

   Kijk ook eens bij de new look (o.a. in Rotterdam) daar hebben ze een speciale petite collectie die speciaal is voor kleinere en smallere vrouwen en het zijn vaak nog leuke dingen ook!

 229. RM

  Behalve dat ik nooit kan kiezen (twijfelkont!) krijg ik nooit de mogelijkheid om rustig mijn kast te ordenen. Ik werk en studeer fulltime, daarbij heb ik ook nog een eigen huisje. En ik ben pas 24 jaar. Help, houd me jong en hip! 😉 Ik zou graag wat hulp willen van Romy!

  • thessa

   Haha dit is zo herkenbaar! Heb er zelf ook nooit tijd voor 😮

 230. Kimberley

  Wat leuk dat ze zoveel nieuwe outfits voor je heeft gemaakt! Ik heb niet zo heel veel kleding, dus ik denk dat iemand anders blijer wordt met zo’n check up 🙂 Wel heel gaaf!

  • Monique

   Juist wel jij! Misschien dat je met zo’n check up juist kunt leren hoe je met weinig kleding veel outfits kunt maken!

 231. Laura

  Wat super leuk en handig! Zelf heb ik mijn kledingkast redelijk op orde, dus ik gun het liever andere mensen. 😉