28 juni 2014 door Cynthia Schultz 101 reacties
Een MissLipgloss artikel

Furry Friend Tag

Ik vind de Furry Friend Tag zó leuk en ik ben zó dol op ‘mijn’ Chubby dat ik vandaag deze leuke tag invul!

Wat is de naam van je huisdier?

Chubby!

Wat voor dier is het en wat voor ras?

Schermafbeelding 2014-04-09 om 16.45.03

Chubby is een hond, een King Charles Cavalier. Als ik tegen mensen zeg ‘Pim Fortuyn hondje’ dan weten ze vaak ook meteen wat ik bedoel.

Hoe lang heb je je huisdier al?

Chubby is stiekem niet van mij, maar van mijn ouders. Toch voelt hij ook als ‘mijn’ hond. We kregen Chubby in 2010, het jaar dat ik op mezelf ging. We hebben hem dus bijna vier jaar.

Hoe heb je je huisdier gekregen?

Mijn ouders hebben al zolang ik me kan herinneren huisdieren. Toen ik geboren werd, was Marley er, een hele lieve oude kat, een Europese Korthaar. Marley overleed toen hij 19 was, heel oud! Toen was ik een jaar of twaalf. Toen ik vijf was kregen wij Kwibus, een heel lief klein Maltezer Leeuwtje. Hij was zó klein toen we hem kregen! Ik weet het nog zo goed, het was met Sinterklaas en mijn broer zei ‘Ohhhh, een Cavia!’ toen hij Kwibus uit zijn doosje haalde. Zó klein was ‘ie!

In 2010 overleed die lieve kleine Kwibus. Hij was heel oud en zielig en we hebben hem toen thuis in laten slapen. We waren er allemaal kapot van, Kwibus was echt ons kindje, echt een deel van de familie. We hadden er allemaal zoveel verdriet van, als ik er nu aan denk krijg ik een brok in mijn keel. Mijn moeder zei toen ‘ik neem nooit weer een hond’ omdat ze er zo verdrietig door was.

En een jaar later kwam ik thuis… en toen was Chubby er ineens! Mijn ouders zaten er stiekem al maanden over na te denken en ze hadden dus toch een klein hondje in huis gehaald! Ze misten het hebben van een huisdier en wij zijn allemaal echt hondenmensen, dus het werd een King Charles Cavalier. Mijn vader verzon zijn naam, trouwens.

OHH ik smelt echt helemaal als ik dit zie, hoe schattig?!

Hoe oud is je huisdier?

Schermafbeelding 2014-04-09 om 16.45.32

Chubby is nu vier.

Wat zijn een paar gekke dingetjes over de persoonlijkheid van je huisdier?

Chubby is áltijd opgewekt. Chubby zal nooit grommen of boos worden, hij is gewoon altijd lief. King Charles Cavaliers staan er om bekend dat het enorm lieve zachtaardige dieren zijn, en dat is Chubby ook zeker. Hij houdt heel erg van knuffelen en hij wil graag dicht bij mensen zijn.

Als ik met Chubby wil gaan wandelen, en hij ziet de riem, dan wordt hij helemaal gek. Als ik dan de riem om zijn nek wil doen, staat hij zó hard te kwispelen dat hij bijna rondjes draait.

Laatst was Chubby ‘op dieet’ en mijn moeder voerde hem veel groente. Sperziebonen vindt hij heerlijk. Laatst probeerde mama het met verse spinazie. Dat had ze kort gekookt en met wat brokjes in zijn bakje gedaan. Even later lagen er groene kwakjes overal door de keuken. Dat vond hij dus niet zo lekker.

Wat betekent de relatie met je huisdier voor je?

Ik houd zoveel van Chubby dat het pijn doet! Ik wil hem altijd zo hard knuffelen als ik hem zie. Hij logeert regelmatig bij ons en ik zie hem zo vaak mogelijk. We willen heel graag zelf een hond die altijd bij ons is, dat komt echt door Chubby.

Wat zijn je favoriete herinneringen met je huisdier?

De momenten dat hij echt nog heel klein en jong was. Zo’n kleine puppy is zo ontzettend schattig, ik weet nog zo goed hoe hij door de tuin heen rende en hoe grappig en lief dat er uit zag. En de eerste keren dat ik hem uit ging laten, toen wilde hij de riem niet om. Dat was echt onmogelijk, hij kon niet eens normaal lopen!

En de momenten op Terschelling! Op Terschelling gaat Chubby echt helemaal los. Rennen, door het zand rollen, met andere honden spelen, in het water rennen, lekker vies worden… Dat is zo leuk om te zien!

Wat zijn de koosnaampjes die je hebt voor je huisdier?Ik noem hem meestal Chub of Chubs.

 

Als je zelf deze tag ook wil doen, hier de vragen onder elkaar:

 

Wat is de naam van je huisdier?

Wat voor dier is het en wat voor ras?

Hoe lang heb je je huisdier al?

Hoe heb je je huisdier gekregen?

Hoe oud is je huisdier?

Wat zijn een paar gekke dingetjes over de persoonlijkheid van je huisdier?

Wat betekent de relatie met je huisdier voor je?

Wat zijn je favoriete herinneringen met je huisdier?

Wat zijn de koosnaampjes die je hebt voor je huisdier?

I love Chubby!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.

101 reacties
 1. Michelle Kaiser

  Chubby vind ik gewoon een beetje de “Miss Lipgloss mascotte”
  Hij is zo lief, zo schattig en telkens als ik hem zie op je site of op Instagram dan smelt ik weg.

 2. J. / de spiegelreflex

  Wat een super tag! Vond het zelfs wat ontroerend om je zo liefdevol over Chubby te zien praten. Ik wil namelijk zelf ook graag een hond, maar dat gaat helaas niet op een appartement, dus dat zal pas lukken wanneer ik een huisje koop. Het liefst zou ik een labrador nemen dan 🙂 Can’t wait!

 3. Danielle

  Wat een super leuke tag! En het is zo herkenbaar.

  Toen de hond waar ik mee opgegroeid ben overleed ging ik kapot van verdriet en binnen een week tijd overleed ook mijn paard. Ik wilde nooit meer een hond. 6 weken later kreeg ik een puppy van mijn ouders. De beste remedie tegen verdriet kan ik je zeggen. Ik heb me 100% op hem gefoccused (zindelijk maken, puppycursus, lekker wandelen/knuffelen/spelen) waardoor ik de rest een beetje vergat. Inmiddels is hij alweer bijna 5, mijn topper!

 4. Marleen

  Wat is de naam van je huisdier?
  Lilly en James

  Wat voor dier is het en wat voor ras?
  Poes en Kater, europese korthaar

  Hoe lang heb je je huisdier al?
  8 maand

  Hoe heb je je huisdier gekregen?
  Bij het asiel gehaald, uit twee verschillende kamers, ze kenden elkaar dus nog niet

  Hoe oud is je huisdier?
  alle 2 bijna 1 jaar

  Wat zijn een paar gekke dingetjes over de persoonlijkheid van je huisdier?
  James houdt van kletsen
  Lilly kun je naar binnen lokken door te rammelen met laserlampje
  Ze spelen soms tikkertje’
  James kan je echt aanstaren en is een beetje schizofreen
  Ze zien als we weer thuiskomen, ze wachten dan op de vensterbank.

  Wat betekent de relatie met je huisdier voor je?
  Met katten opgevoed. Miste echt een kattenbeest in huis toen ik ging samenwonen en heel snel dus 2 beessies in huis genomen. Super gezellig. Mn vriend had niets met katten, maar was meteen verliefd op de kater!! zo lief!

  Wat zijn je favoriete herinneringen met je huisdier?
  Gezellig met zn 4tjes op de bank.

  Wat zijn de koosnaampjes die je hebt voor je huisdier?
  Jammie & Lillebil

 5. Redgismo

  Wat is de naam van je huisdier?
  Cosmo

  Wat voor dier is het en wat voor ras?
  Welsh corgi pembroke

  Hoe lang heb je je huisdier al?
  vanaf 8 weken en nu is die alweer 5 1/2 jr.wat vliegt de tijd.

  Wat zijn een paar gekke dingetjes over de persoonlijkheid van je huisdier?
  heb je effe?
  heeft een hekel aan telefoons, het klikje van een aansteker, de deurbel, kleine witte hondjes.
  hobby’s: graven, op de rug liggen snurken, voetballen, knuffelen.
  maar is altijd vrolijk.

  Wat betekent de relatie met je huisdier voor je?
  veel, is mn surrogaat-baby,hihi.

  Wat zijn je favoriete herinneringen met je huisdier?
  samen op de bank. en met zn allen wandelen.
  zijn koppie in de kerst en carnaval-pakjes.
  hem in smoking op onze trouwdag.

  Wat zijn de koosnaampjes die je hebt voor je huisdier?
  mormel als die stout is ,pluisje in de momenten dat zn vacht verwisselt.
  poepie als die schattig doet.

 6. Michelle

  Oooh wat onwijs leuk! Deze neem ik misschien wel over. Ik ben komend weekend weer even bij mijn ouders, dus dan zal ik eens een fotoshoot doen hihi.

 7. Priscilla

  zooo schattig! zeker de foto’s waarop ie gewoon lekker ergens totaal ongepast gaat liggen slapen, haha. 😀

 8. Annelien

  Helaas heb ik geen huisdier. Chubby is heel schattig x

 9. Sofie

  Heel leuk deze tag! Als ik ooit een hond neem, dan is het ook een king charles 🙂
  Voorlopig neem ik genoegen met een ‘Kiwi’, een kat die mijn vriend en ik vorige week in huis namen 🙂

 10. petra

  wat een leuke tag!
  tags wat voor dieren gaat vind ik altijd super!
  en dan ook nog die super schattige foto’s erbij! ik smelt helemaal weg! <3

  ik heb 2 maanden geleden helaas mijn lieve hond Molly in moeten laten slapen.. ze was ook al bijna 14 jaar oud.. en heel erg ziek.. ik mis haar nog elke dag, dat lieve snoetje, heerlijk spelen en knuffelen.. ik was er ook bij toen ze werd ingeslapen.. m'n hart brak.. 🙁

  ik hoop dat bij ons binnenkort weer een lief puppy rond dwarrelt <3 🙂
  alleen nog kijken wat voor soort ras het beste past bij ons 🙂

 11. Jennifer

  Misschien zie ik het verkeerd. Maar volgens mij is chubby een cavalier king charles spaniël ;). De king charles ziet er kwa bouw anders uit en daar zijn er maar een paar van in Nederland.

  Dat neemt niet weg dat chubby een leukerd is om naar te kijken en weer verhalen over te lezen 😀

 12. Glamourista

  Awww, leuk om te lezen dat je zo gek bent op je hondje 😀

 13. Anoeska

  Ah ik vind Chubby echt een schatje. Hele leuke tag!

 14. Eline

  Je houdt zoveel van hem dat het pijn doet? Wacht maar tot je kinderen hebt (als je ze mag krijgen)… 😉 Know the feeling…

 15. vnnb

  Deze tag neem ik mee 🙂 zo leuk ♥

 16. Joni

  Ooooh, die foto’s van kleine Chubby <3

 17. Nikki

  Wat een schatje! Zelf heb ik ook een Cavalier King Charles Spaniel en het zijn zulke lieve hondjes 🙂

 18. Vera

  Ahhh Chubby is zoo schattig!!! Als mijn vriend en ik groter gaan worden wil ik ook hetzelfde ras.

 19. Kirsten

  Ahhh wat een lieverd!!

 20. Cynthia

  Ahhh wat een leuke tag. Dat verdient Chubby zeker om een eigen blogpost te hebben haha

 21. Suzanne

  Ah, super leuk! Ik vind Chubby zo lief! Ik ga de tag denk ik overnemen voor onze katten Mus en Mees 🙂

 22. Meike

  Leuke tag is dit!

 23. Marianne

  Ah wat is ziet Chubby er lief uit zeg! En dat zegt iemand die helemaal niet van honden houdt, haha! 😉

  Mooie foto’s uitgekozen ook!

 24. Silvy

  Chubby is zo lief! Ik heb zelf ook een Cavalier King Charles Spaniel.. 🙂

 25. emma

  Ik wil ook een chubby!! Aah hij ziet er zo lief uit. Als ik verhuis van mijn appartementje naar een ‘echt’ huis neem ik meteen een hondje!

 26. Suus

  Wat een schattig artikel! Die foto’s van toen het nog een kleintje was, oh my god, zo lief…

 27. Monique

  Wat een leuke tag! Ik denk dat ik deze binnenkort overneem!

 28. nenacecilia

  Ik vind hem zo heerlijk schattig. Ik zou voor ons ook graag eentje willen! Ze zijn super!

 29. Kiss & Make-up

  Aw, die babyfoto van Chubby is echt zo lief 😀 En ik snap wat je bedoelt met dat je hem zo graag ziet dat ’t pijn doet. Dat had ik ook bij mijn hond. Ik mis haar na al die jaren nog steeds.

 30. Chantal

  Wat is de naam van je huisdier?
  Mooni, Ayla & Fay

  Wat voor dier is het en wat voor ras?
  Mooni,(Poes/Turkse Angora) Ayla & Fay(Honden, Chihuahua gekruist met Yorkshire)

  Hoe lang heb je je huisdier al?
  Mooni 4 jaar, Ayla 3 jaar en Fay 2 jaar.

  Hoe heb je je huisdier gekregen?
  Ik heb alle dieren samen met mijn vriend gekocht.
  Mooni komt van een fokker in Zwolle en Ayla&Fay van een fokker in de buurt van Zwolle.

  Hoe oud is je huisdier?
  Mooni is 4, Ayla is 3 en Fay 2.

  Wat zijn een paar gekke dingetjes over de persoonlijkheid van je huisdier?
  Mooni kan apporteren, best bijzonder voor een poes.
  Ayla en Fay zijn altijd vrolijk, willen altijd knuffelen en bij je liggen.

  Wat betekent de relatie met je huisdier voor je?
  Mijn dieren zijn alles voor me, zou echt niet zonder ze kunnen.

  Wat zijn je favoriete herinneringen met je huisdier?
  Elke herinnering is fijn. Van terugkomen van vakantie en de diertjes ophalen bij de ”oppas” en zien hoe blij ze zijn tot samen met elkaar op vakantie naar de waddeneilanden.

  Wat zijn de koosnaampjes die je hebt voor je huisdier?
  Mooni = moon moon, ploentje, moonipoes.
  Ayla = Otmans, otje, otteke.
  Fay = Lilly fee, lilly.

 31. Sandra

  Aahhh, wat is het toch een schatje! Een plaatje! Prachtige foto’s en geweldig leuk erbij geschreven 🙂 Krijg er zelfs een beetje kippenvel van, alle moois wat je erover geschreven hebt.
  Bij mijn ouders thuis hebben we nooit een hond gehad, wel hebben we nu al ’n jaar of 7 een kat. Die ligt, net als jouw Chubby, vaak op de gekste plekjes 🙂
  In mijn weekendtas, tussen de lakens/dekens, op de kussens in de woonkamer, op de keukenstoelen… geweldig!
  Bij vriendlief thuis hebben ze wel (bijna) altijd honden gehad. De laatste, een kruising tussen een Groenendaler en een Herder hebben ze deze maand helaas in moeten laten slapen 🙁 Bora (zo heette ze) was al oud en kon nog maar moeilijk eten en lopen 🙁 Ben er wel blij om dat ik een week voor haar overlijden nog een mooie foto van ‘r heb gemaakt en dat ik haar nog ruim 3 jaar heb mee mogen maken 🙂 Ze hebben hier nog wel ’n andere hond, een Jack Russel, waarvoor gezorgd wordt. En de Engelse Bulldog van mijn schoonzusje (zus van m’n vriend) komt hier, bij vriendlief dus, nu ook met enige regelmaat logeren.

  Hoewel ikzelf dus niet veel ervaring heb met honden zou het mij wel ontzettend leuk lijken, dat ALS ik ooit nog op mezelf of samen ga wonen, om dan wel ’n hond erbij te hebben. Er zijn heel veel leuke, mooie, lieve rassen, maar ikzelf smelt altijd weg bij het zien van Franse Bulldogs of Mopsjes. Such adorable dogs! 🙂

 32. Anna

  Wat leuk om te lezen! Chubby lijkt me ook echt een schatje. Ik heb helaas geen hond meer, vorig jaar is ze overleden op 17,5 jarige leeftijd. Ik mis haar elke dag! En snap ook heel goed dat jullie er kapot van waren, ’t is toch een familielid. Weet ook niet of ik er ooit weer één neem, voelt als vervanging van m’n vorige dotje.. ze is natuurlijk niet te vervangen. 🙂 Ben zelf ook echt een hondenmens, ik hou gewoon van die beestjes… alleen al hoe ze je aankijken met die lieve oogjes..

 33. Ceetje

  Wat een super lief artikel! Zoveel van je huisdier houden dat het pijn doet. Heel herkenbaar. Ik heb twee katten en eentje daarvan is oud aan het worden (lees nierziekte) en dit doet zoveel pijn. Het zijn voor mij echt mijn kinderen <3

 34. cheyenne

  n’aww wat lief! nu wil ik ook mijn huisdiertje in de buurt om te knuffelen.
  xo, cheyenne

 35. Tessa

  Ohhhhh kijk die foto’s nou, ik smelt helemaal! <3 Wat een cutie!

 36. Kymberley

  Door alle foto’s en de lieve woorden die je altijd over chubby plaatst wil ik zelf nog meer een hond!
  Ik wilde altijd graag een Podenco, maar door Chubby ben ik toch echt helemaal om en wordt het ooit echt een CKC <3
  Nu ben ik nog bezig met mijn studie en ben ik weinig thuis, dus een pupje is dan niet te doen. Maar zodra ik afgestudeerd ben en voor mezelf kan gaan beginnen komt er absoluut zsm een ckc puppy! 😀
  Hele leuke tag Cynthia. Ik vind het zo leuk om te lezen hoe gek je op Chubby bent. Ik heb dat ook met mijn katje. 🙂

  • Kymberley

   how, ik bedoel kcc, niet ckc, stomme autocorrectie 🙁

 37. Hettie

  Wat een heerlijk fotogeniek koppie heeft Chubby. Ik ben zelf ook een echt hondenmens. Ik heb 2 chihuahua’s en hou ook zo onbeschrijfelijk veel van ze.

  Misschien is het leuk om eens een schoonheidsbehandeling voor Chubby te doen? Neem gerust contact op, ik heb een leuk trimsalonnetje.

 38. Kaatje

  Chubby verdient idd een eigen artikel. Ik vind het leuk dat je hem erbij betrekt!
  Ik hou ook zoveel van mijn katten en nog steeds van de laatste hond van mijn ouders. Alhoewel ze al een aantal jaren niet meer leeft. We waren er helemaal kapot van toen ze overleed. Ze was gewoon op. 14 1/5 jaar is ze geworden. we praten nog steeds over haar.
  Ze ging vaak mee naar mijn oma en dat was ook echt haar oma! Ze was een Airdale terrier en heel slim!

  Mijn katten (europese korthaar) zijn mijn kindjes. Elke ochtend word ik wakker gekust en als ik thuis kom groeten ze me.

  i love animals!!!

 39. Alba

  Awwww wat lief!! Lieve foto’s en een lief verhaal, ik ben gewoon een beetje ontroerd. Heel mooi hoe veel je van Chubby houdt. En herkenbaar, ik ben ook helemaal gek van mijn kat! <3

 40. Daily Cup of BlaBlaBla | Take a sip

  I’m definitly a catperson… Eerlijk gezegd heb ik niks met honden, eerder wat tegen ze 😉 Maar kleine Chubby als pup is te schattig…volgens mij is dit een lief en rustig beestje. Leuke tag!

 41. Hester

  OMG hij was zo klein! Té schattig! Wij hadden ook bijna zo’n hondje, uiteindelijk is het een pluizige kat geworden. Ook te lief. Ik vind dat een huisdier je leven echt enorm verrijkt, hoe raar het ook klinkt, je krijgt zoveel liefde van zo’n beest en kan echt wel een soort van ‘band’ opbouwen!

 42. Melissa

  Ah, de liefde voor Chubby spat van het scherm af! Wat een leuke tag. Ik las trouwens eerst ‘Funny Friend tag’ haha. Ach ja 😉 Misschien vul ik ‘m ook wel in, alleen heb ik geen hond maar twee katten!

 43. Laurien

  Ik hou ook van de furry friend tag! Ben ook een echte dierenvriend.
  Chubby is echt zo schattig! Het lijkt me echt een hele lieve knuffel.

  Ik snap hoe het is om honden bij je ouders achter te laten als je op jezelf gaat wonen. Ik mis onze 2 jack russells ook heel erg! Elk weekend gaan ze ook helemaal wild als ze mij weer zien!

 44. Amy

  Wat een enorm schattig beestje.. Zeker de puppy foto’s. Kan me voorstellen dat je zoveel van dat beestje houdt. Heb het ook bij mijn eigen beestjes en de hond van mijn moeder. Heb de tag laatst zelf ook ingevuld, leuk om te doen he?

 45. Chinouk

  aww chubby! Ik kan me heel goed voorstellen dat je helemaal gek van ’t beestje ben, hij ziet er ook zo onwijs lief uit. Mijn broer heeft een mopshondje die nu 2 weken bij ons logeert, ik ga hem echt missen als ‘ie weer weg is. Maar ik heb nog twee lieve konijntjes en twee lieve cavia’s, dus ik kom niks tekort qua dierenvrienden!

 46. Kim

  Wat een schattig hondje! Leuke tag 😀

 47. Fleur

  Ik mis onze hond Paddy nog regelmatig, dat was zo’n lieverd! We hadden hem vanaf mijn 14e en hebben ‘m in laten slapen bij mijn ouders thuis toen hij 8 was. Hij was helaas ziek en snel oud geworden door een ongelukje met grote andere hond. Ik kan ook niet wachten tot we een eigen hond hebben. Nu hebben we de kat van mijn vriend (al 18 jaar) 🙂

 48. Sheela

  Mohh, je ziet echt dat je dol bent op Chubby, de foto met de zee is heel mooi. Zelf ben ik niet zo’n hondenmens, eigenlijk heb ik gewoon niet zo veel met dieren, ik ben wel dol op baby’s :p

 49. D

  Leuke tag! Ik heb sinds een jaar een kitten/kat. Ik herken wel een aantal dingen, vind het altijd alleen wel heel jammer dat katten niet zo aan je hechten als honden. Daarnaast vind ik het soms wel jammer dat je een kat niet kan uitlaten (als het mooi weer is ofzo) Daar kom ik altijd alleen wel weer heel snel op terug zodra het gaat regenen haha, ik houd het maar bij een kat 😉

  • Kaatje

   katten hechten zich wel degelijk aan hun baasje, zeker mijn oudste. Ik zie het ook bij vrienden en familie.

 50. Linda

  Aaaaaah ja Chubby verdiend gewoon een eigen artikel <3 wat is het toch een heerlijk dier! Een huishouden met dieren is pas echt een thuis!

 51. Shifra – A Cup of life

  Ik heb precies hetzelfde; mijn ouders hebben er ook eentje, maar hij is zoveel bij mij, dat hij eigenlijk ook heel erg van mij is! Trouwens! Jij zegt: “King Charles Cavalier”. Maar het is : ” Cavalier King Charles Spaniel.” 🙂 Nu lijkt het alsof Cavalier een soort ras op zich is, alsof er nog meer ‘cavaliers’ rassen zijn. Maar die zijn er niet. Daarom is het Cavalier King Charles Spaniel. Spaniël is het soort ras. 🙂

  • Charlotte

   Ja klopt inderdaad, een Cavalier King Charles Spaniel. Heb zelf ook een tricolour, de liefste hondjes ever!! <3 Je hebt ook de King Charles Spaniel, die lijken er op maar hebben een platter snuitje 🙂

  • Tamara

   Dat wilde ik ook zeggen haha.. Het is inderdaad een Cavalier King Charles Spaniel..
   Ook ik had er twee, inmiddels nog maar 1! Ze zijn zo lief, een gevoelig ras en altijd trouw. Je kan niet lang boos blijven op ze!
   Ohja en Pim Fortuin hondje zeggen nog steeds veel mensen ja 😉

 52. Nora

  Ach, wat ontzettend lief! Ik lees dit stiekem met een brok in m’n keel omdat één van onze honden ziek is en het eigenlijk veel meer met me doet dan ik toe wil geven. Huisdieren zijn belangrijk. <3

 53. lousaa

  Ik wist niet dat je dieren thuis kan laten inslapen joh. Wat ze tegenwoordig niet allemaal mogelijk maken! Wij hebben altijd honden gehad thuis, een werd ziek, de ander gek en de derde liep onder een auto. Zelf ben ik meer een kattenmens. Heerlijk zo’n eigenwijs mormel. Maar dan noet van die suffe showkatten met lang haar enzo. Liever gewoon een vuilnisbak. Ik ben geen voorstander van rasfokkerij. Is toch een soort rassensegregatie voor honden 🙂

 54. Anna

  Ah wat leuk om te lezen dat je zoveel van Chubby houdt <3 Hij is ook echt heel schattig! En wat grappig dat hij Terschelling helemaal geweldig vindt, haha!

 55. Marieke

  Altijd als ik jou met Chubby zie, wil ik dat ook! Wij hebben zelf geen huisdieren helaas. Ik vind King Charles Cavaliers echt een mooi ras en ze zijn ook nog eens lief als ik jou moet geloven! Als ik een hond zou nemen, zou het deze worden denk ik zo. Ik vind het echt heel mooi om te zien hoeveel je van dat dier houdt, hartverwarmend! 🙂

 56. Shannon

  Die babyfoto’s van Chubby zijn zooo schattig!

 57. Mariska

  Wat is het toch een schatje!
  Ik heb zelf geen huisdieren omdat ik gewoon te weinig thuis ben, maar ooit… 🙂

 58. Celia

  Leuke tag! Chubby is echt heel schattig en ik vind het ook altijd zo leuk als honden speels zijn. Zelf ben ik ook echt een hondenmens, al vind ik katten ook heel lief!

 59. Hoi

  Hondjes zijn altijd leuk om te zien, hihi. Je ziet dat je een band met hem hebt.

 60. Miranda

  Ah die lieve chubby! Ik vind de naam ook zo leuk:) en heel grappig om te zien hoe ‘bekend’ chubby wordt door jouw blog. Als ik ergens zo’n hondje zie denk ik direct aan chubby haha. Terwijl ik jou of chubby niet eens ken:)

  Wij hebben een Engelse bulldog, Puck. Ik herken heel erg wat je zegt over helemaal fijn willen knuffelen enzo. Ik denk dat ik deze tag ook maar eens in ga vullen:)

 61. Oumfeerozah

  Super leuke tag, maar hij is ook zo mooi! Lijkt mij een fijne vriend

 62. Svenja

  Aaaaah wat ziet Chubby er toch uit als een schatje. Die foto’s van zijn puppy tijd waren al helemaal cuteness overload <3

 63. Saskia

  De foto’s zijn echt om bij weg te smelten. Zo lief!

 64. Sonja

  De opmerking “ik hou zoveel van hem dat het pijn doet”, dat zei ik ook altijd over onze CKC Scooby. Het is zo’n leuk ras! Scooby is 12,5 geworden en ik mis hem elke dag!!! Dikke kus voor Chubby!

 65. Britney

  Aaaahw super lief! Chubby is echt een schatje <3

  Wat is de naam van je huisdier?
  – Pebbles, Rebbel, Heks, Lucky
  Wat voor dier is het en wat voor ras?
  – Hond (Engelse bulldogen), Rebbel, Heks & Lucky zijn katten (Europees korthaar)
  Hoe lang heb je je huisdier al?
  – Pebbles 11 jaar, Rebbel & Heks 12 jaar en Lucky een maand of twee
  Hoe heb je je huisdier gekregen?
  – M'n ouders hebben Pebbles opgehaald bij een fokker, Rebbel & Heks komen uit Friesland en Lucky bij de dierenwinkel in Amsterdam.
  Hoe oud is je huisdier?
  – Pebbles is 11, Rebbel & Heks zijn 12 en Lucky is nu een maand of 4.
  Wat zijn een paar gekke dingetjes over de persoonlijkheid van je huisdier?
  – Als Pebbles geen aandacht krijgt gaat ze heel lief piepen, Rebbel is een rare en heel erg op zichzelf, Heks is echt een Heks, ze staart soms heel lang naar de muur en ziet echt spoken, Lucky is een kitten dus nog lekker druk en speels en hij is nergens bang voor.
  Wat betekent de relatie met je huisdier voor je?
  – Alles!
  Wat zijn je favoriete herinneringen met je huisdier?
  – Bij Pebbles de grappige dingen als puppy, met der kontje omhoog en blaffen haha, en nu dat ze gewoon een liefje is. Bij Rebbel als die ooit eens bij me komt, want hij houdt echt niet van knuffelen. Heks als ze 's avonds lekker naast me komt liggen en Lucky om lekker mee te spelen en toen m'n ouders een paar dagen weg waren dat die 's nachts heerlijk bij mij sliep.
  Wat zijn de koosnaampjes die je hebt voor je huisdier?
  – Pebbles: Peb, Pebbie. Rebbel: soms Reb, sukkeltje, Piraat (hij is blind aan één oog) Heks: Heksie, stinkie, dikkie, prinsesje. Lucky: Luck, ukkie, stinkie, doerak

 66. Kelly

  Oooh, hij is echt schattig! Ik heb sinds een paar maand ook een Cavalier en hij is ook altijd zo vrolijk en lief en constant aan het kwispelen! Mijn hondje is ook gewoon altijd mee, overal waar ik kom kennen ze mijn hond ook. Ze zijn zo fantastisch. Zou je zelf ook een cavalier nemen of een ander ras?

 67. Cindy

  Wat een lieve tag! Mijn maatje is maandag overleden, het gemis is echt niet te doen 🙁 Geniet lekker van Chubby als hij bij jullie is 🙂

  • Kaatje

   Heel veel sterkte! Ik weet hoe t voelt. De liefde blijft.

  • cindy

   Dank je wel

  • Anna

   Heel veel sterkte! Ik weet hoe moeilijk het is!

  • cindy

   Dank je wel

 68. Carien

  Aaah war een leuke foto’s! Vooral die ene naast de magnetron haha! Ik heb de tag een tijdje geleden ook gedaan over m’n kitten Mittens en ik herken zo wat je zegt over het houden van! Soms zie ik haar zitten en dan zit ze heel schattig rond de te kijken.. Then my heart just skips a beat!

 69. Natasja

  Wat een lieve foto’s van mini-Chubby! Hopelijk hebben jullie snel tijd en ruimte voor een eigen hond, ze geven zoveel liefde en gezelligheid in huis… <3

 70. Melissa

  Wat een ontzettend leuke en schattige foto’s van Chubby zijn het! 🙂

 71. Marnolda | marnolda.com

  Aaah wat een lieve tag.m! Ik smelt ook gewoon weg bij de foto’s.. Binnenkort ga ik hem ook invullen 🙂

 72. Anniek

  Ah, Chubby was echt nóg schattiger toen hij een puppy was, voor zover Chubby nog schattiger kon zijn dan nu 🙂 Leuk om deze tag te lezen, je merkt dat je echt helemaal gek op hem bent. En oh echt, bij al die foto’s smelt ik zelf ook!

 73. Kelly Caresse

  Ah wat leuk dat je deze tag doet! De derde foto van jullie samen is zo cute, Chubby is echt ook een begrip op misslipgloss

 74. Kim

  Super schattige foto’s!

  • lonneke

   Ahh wat is Chubby toch een schatje!
   Leuke tag cynthia!
   Liefs lonneke

  • lonneke

   Wat is het toch een schat!
   Leuke tag cynthia!
   Liefs

 75. Claire

  Chubby for president! Wat een lief diertje!

 76. Mandy

  Ach wat lief!! Het is ook zo’n leuk hondje, zou er stiekem zelf ook wel een willen 🙂

 77. Olga

  Je kan niet anders dan van deze schat te houden…xxx

 78. Griet

  awww die foto’s van chubby als puppy!! <3
  Hij ziet er echt een superlieve hond uit. Ik vind het geweldig om te zien hoeveel je om hem geeft.

 79. Beautydagboek

  Erg leuk om te lezen hoeveel je van Chubby houdt! Hij betekent veel voor je en kan me voorstellen dat je daardoor extra graag zelf een hond zou willen hebben :).