Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
14 februari 2010 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • douche
  • fresh
  • Review
  • Test
Een MissLipgloss artikel

Fresh Oval Soap

Fresh is een winkel die je echt moet bezoeken als je in de Verenigde Staten of Engeland bent. Ik liep er heel toevallig tegenaan toen ik Uggs had gekocht op de Colombus Ave in New York en mijn hart maakte een sprongetje. Fresh! Daar heb ik al veel over gelezen en gezien op internet. De winkel is heel erg wit en fris – past natuurlijk precies bij de naam van het merk – en dat zijn de producten ook. Ze hebben een complete collectie cosmetica: lichaamsverzorging, gezichtsverzorging en make-up. Helaas wel wat prijzig, en daarom kocht ik alleen een Oval Soap in Mangosteen.

Wanneer je een Fresh winkel binnenloopt vallen deze zepen meteen op: ze liggen in schattige verpakkingen bij elkaar in heel veel verschillende soorten. En ze ruiken god-de-lijk! Ze kosten $14 voor 250 gram, dat is €10. En geloof me, een zeep van 250 gram is een flinke!


De verpakking is dus al geweldig. Ik heb de Mangosteen versie. Ik dacht eerst dat het iets mango-achtigs was, maar blijkbaar is mangosteen een vrucht. Toch vind ik het erg naar mango ruiken, in ieder geval heel erg zoet en fruitig. Het papiertje is heel schattig en stijlvol, met koraalrood en bruin, ijzerdraad en een schattig steentje.

Wanneer je het papiertje er af haalt zit er een mooie witte, gladde zeep onder met aan de ene kant ‘Fresh’ er in gedrukt en aan de andere kant ‘Mangosteen’. Onder de douche is de zeep echt huge, veel groter dan zepen die ik normaal gebruik, die zijn vaak zo’n honderd gram. Fijn is de ovale vorm, geen last van irritante hoeken.

De geur is geweldig en die ruik je erg goed onder de douche. Er komt lekker veel schuim vanaf wat je in een puff kan doen, maar wat je ook zo op je lichaam kan aanbrengen. Ik merk dat het schuim zachter is als je de zeep ‘zo’ op je lichaam aanbrengt. Op die manier kan je het ook meteen als scheerschuim gebruiken, wanneer je het in een puff doet werkt dat niet zo fijn.

De Oval Soap is een prima zeep met een heerlijke geur en een geweldige verpakking. Echt wonderen verricht ‘ie niet, maar hij is het geld wel absoluut waard.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.