Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
15 augustus 2011 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • foto's
  • fotoshoot
  • Persoonlijk
  • petra van vliet
Een MissLipgloss artikel

Fotoshoot in het Vondelpark

Oh, ik heb gisteren echt iets superleuks gedaan! Ik had een fotoshootje in het Vondelpark met Petra van Vliet, en zij is the best! Voor bij een interview dat binnenkort in het Vrouw&Passie magazine staat maakte zij foto’s van mij. We gingen in het Vondelpark wat foto’s schieten en dat was onwijs leuk. Ik kreeg van Petra alle foto’s opgestuurd en omdat ik ze zo mooi vind wil ik ze even laten zien. Ik had niet verwacht dat er uit een halfuurtje foto’s maken zulke mooie plaatjes zouden komen!

 

Ik heb mezelf trouwens niet ‘speciaal’ voor de foto’s opgemaakt en de foto’s zijn niet gephotoshopt. Voor bij het interview wilde de journalist (Josje) graag foto’s van mij zoals ik ben, en ik vind dat Petra dat echt supergoed gedaan heeft. Ben heel erg blij met de foto’s, ik denk dat ik er één ga laten afdrukken om te bewaren.


Oké, uit deze drie kon ik niet kiezen, dus ik heb ze allemaal maar even neergezet. In totaal heb ik ongeveer honderd foto’s en het was best wel lastig om daar de leuksten uit te kiezen.

Ik sta nooit ‘helemaal’ op foto’s, dus ik vind het leuk dat Petra ook een paar goeie complete foto’s heeft gemaakt. Ik draag trouwens een jurkje van Vero Moda en schonen die ik Kopenhagen heb gekocht vorig jaar, ik weet het merk niet en ze zijn volgens mij ook niet in Nederland te koop…


Ik vind het licht super mooi! Dat groene kleurt mooi bij mijn haar 🙂 Ik ga het binnenkort weer wat feller oranje doen, denk ik.


Iets aardiger… Hihi.


Check de nagellak! Nieuwe van Chanel met ook matte topcoat van Chanel. De kleur heet 08 Pirate.


Blij 🙂


‘Kijk maar even ergens boven mij…’ zei Petra.

Ik ben zó blij met de foto’s! Ik denk niet dat iemand eerder zulke mooie foto’s heeft gemaakt – in zo’n korte tijd. Ik heb wel vaker voor camera’s gestaan maar dit was echt de leukste keer. Petra is heel leuk en makkelijk in de omgang en zorgde dat ik me helemaal relaxed en op mijn gemak voelde. Het was ook leuk in het Vondelpark, je hebt overal wel een boom of hekje om tegenaan te hangen. Ik vind dat ik op de foto’s wel een soort van geluk uitstraal. Ik had die ochtend nogal een spannend moment omdat mijn moeder naar het ziekenhuis ging voor uitslag van borstkankeronderzoek (voor de tweede keer, ze moet voor controle terug blijven komen). In de trein kreeg ik te horen dat het allemaal goed was, 100% gezond. Wat een opluchting, mijn dag kon echt niet meer stuk, ik was zo ontzettend blij. Het zette me ook zo aan het denken: wat nou als het niet goed is? Alles leek even onbelangrijk. Door die momentjes leer je alles weer even enorm waarderen, en je moet echt niks voor lief nemen want het kan morgen over zijn. En dat nieuws kreeg ik dus een uur voor deze foto’s en ik denk dat ik dat wel uitstraal. Petra, bedankt voor de mooie foto’s!

Trouwens, het is echt een aanrader om een keer mooie foto’s van jezelf te laten maken. Het is leuk voor later, maar ook goed om te gebruiken op sociale netwerken (Facebook, Twitter, LinkedIn), en natuurlijk leuk om aan je opa, oma of ouders te geven. Daarnaast is het gewoon leuk om voor de camera te staan 🙂 – Ik lees nu mijn stukje terug en het lijkt net een reclamepraatje voor Petra, haha! Dat is niet zo hoor, ik vond het gewoon oprecht onwijs leuk en ik ben blij met de foto’s. Yay!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.