Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
15 juni 2010 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • budget
  • florence
  • nagellak
  • Review
Een MissLipgloss artikel

Florence Nails in F3


Op de Vakbeurs Uiterlijke Verzorging die vorige week plaatsvond kocht ik dit lakje van Florence Nails. Ik had nog nooit van dit merk gehoord en de lakjes waren maar €2,50, dus ik vond het wel de moeite waard om te proberen. Ik vond ook deze website over Florence mét webshop, helaas kan je alleen bestellen met KvK nummer of een certificaat voor nagelstyling. Je kan hier wel zien waar je de producten in de winkels kan kopen. Dit zijn salons vooral in het oosten van het land, lastig verkrijgbaar dus voor ‘gewone’ klanten. Dit is trouwens de lak die ik droeg in mijn eerste shoplog filmpje, kreeg er zoveel vragen over! Als je ‘m ‘live’ wilt zien kan je dus even dat filmpje bekijken.

Deze kleur is een licht nude kleurtje, die net een stukje lichter is dan mijn eigen huidskleur. Ik houd erg van nude lakken, het ziet er lekker verzorgd en zomers uit. De regel voor het uitkiezen van dit soort lakjes is dat je oplet dat de kleur niet donkerder is dan je huidskleur. Ik heb zelf een lakje van Essie (Au Naturel) en die ziet er nogal ‘viezig’ uit bij me omdat ‘ie net een tint donkerder is dan de kleur van mijn handen.

De kleur vind ik prachtig, de lak zelf is ietsje minder. Hij dekt goed, maar doordat ‘ie nogal streperig aanbrengt heb je drie laagjes nodig om dit mooie egale effect te krijgen. De verpakking vind ik ook wat goedkoop ogen met die vierkante plastic ‘zilveren’ dop. Maar omdat ‘ie zo goedkoop was (€2,50!) en omdat de kleur zo mooi is, is het zeker wel een lakje dat ik vaak ga gebruiken. Ik heb nog een nagellak van Florence gekocht, daarvan komen binnenkort nog foto’s.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.