Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
13 mei 2010 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • bioscoop
  • Boeken, televisie & tijdschriften
  • winnen
Een MissLipgloss artikel

Film: A Nightmare On Elm Street

Op 20 mei gaat de film ‘A Nightmare On Elm Street’ opnieuw in premiere. Deze horrorfilm is gebaseerd op personages die in 1984 door Wes Craven zijn gecreeerd zijn voor zijn horrorkaskraker. 25 jaar later wordt het originele verhaal van de seriemoordenaar Freddy Krueger in een compleet nieuw jasje gestoken. De horrorfilm draait helemaal om deze griezel. Een groep tieners wordt door hem achtervolgd in hun dromen. Zolang ze wakker blijven kunnen ze elkaar beschermen, maar wanneer ze in slaap vallen… Brrrrr.

Ik ben zelf eigenlijk niet echt een fan van horrorfilms, maar net keek ik samen met m’n broer de trailer en allebei waren we het er over eens dat we deze film echt wel in de bios willen zien. Ik schrok al een aantal keer tijdens het kijken naar die korte trailer, moet je nagaan hoe vaak mij de stuipen op het lijf worden gejaagd wanneer ik de film in de bios ga kijken!

Jij kan trouwens vijf kaarten winnen! Je moet dan in de nacht van 14 op 15 mei (dat is morgennacht) op de Nightmare on Elm Street Facebook pagina tussen 12 uur ’s nachts en 8 uur ’s ochtends tenminste een keer in de twee uur een bericht achterlaten. Maak er een lekkere horrornacht van met je vrienden en win die kaarten!

Warner heeft trouwens voor alle fans een Fankit pagina gemaakt, met foto’s, video’s en informatie.

AdvertorialCynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.