Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
24 december 2011 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
Een MissLipgloss artikel

Fijne kerstdagen

Gewoon even tussendoor wil ik jou een heel, heel fijne kerst wensen. Ja, jij ja, jij die nu op mijn site komt kijken. Ik wens je een fijne, liefdevolle, relaxte, bijzondere, gezellige, heerlijke kerst.

Voor mij is kerst de tijd van het jaar om samen te zijn met mijn familie. Ik zie ze niet heel erg vaak, en als ik ze zie is dat vaak maar kort. Dus met kerst geniet ik van hun aanwezigheid. Mijn lieve broer (Bas, je bent de beste) is morgen jarig, dus bij ons is kerst dubbel gezellig en dubbel feest. Ik kijk er elk jaar weer naar uit. Mijn familie en ik hebben een zwaar jaar achter de rug wat ik graag dit weekend wil afsluiten, omdat het kerst is, en omdat ik het wil. En met kerst is het toch altijd vrede op aarde? 😉 Wel bij ons in ieder geval, in ons wereldje in ons huis.

En dus wil ik je naast jou een heel fijne kerst wensen, vragen of je ook eens wil nadenken over je relaties. Je familie, je vriendinnen. Misschien mensen die je niet vaak meer ziet. Contact verwaterd. Mis je ze? Heb je misschien spijt van dingen die je gedaan hebt? Of wil je bepaalde personen in je leven gewoon vaker zien? Doe dan wat. Volgens mij is kerst hét moment om dat te doen. Of de dag na kerst. Doe in ieder geval iets. Stuur een berichtje, pak je telefoon of ga er gewoon naartoe. Het leven is te kort om spijt te hebben, of ruzie. Ook al wordt het niet goed opgepakt, dan heb jij in ieder geval iets gedaan waar je een goed gevoel bij had. Right?

Kerst draait niet om cadeautjes, maar om liefde. Liefde voor je familie, vrienden, collega’s, mensen om je heen, mensen dicht bij je, liefde voor jezelf, voor het leven, voor wat je doet.

In ieder geval: heb een fijne kerst. Doe waar je zin in hebt. Met familie. Of met vriend(inn)en. Engeniet er van. Het is kerst, tijd om te relaxen. En je mooi te maken.

Liefs! X Cynthia (enne… wat ga jij doen komende dagen?)


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.