Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
11 juni 2010 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
Een MissLipgloss artikel

FIFA World Cup Celebration Sneak Preview

Advertorial

Zaterdag 19 juni vind de Coca Cola Fifa World Cup Celebration plaats in de ArenA, iets waar ik jullie al eerder over vertelde. Tijdens deze avond ervaren bezoekers de mix van Afrikaanse en Nederlandse invloeden. De grootste sterren aanwezig zijn natuurlijk de voetballers, de voetbalwedstrijd tussen Nederland en Japan is op een megagroot scherm te volgen. Andere sterren zijn onder andere Waylon (I looove him, je kan hem ook zien in het filmpje hierboven), Alain Clark en VanVelzen. Ook komt K’NAAN optreden met het nummer Wavin’ Flag, dat we allemaal inmiddels wel kennen. Je kan hier nog kaarten bestellen. Klik verder voor een sneak preview van een aantal optredens en een kijkje achter de schermen!Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.