Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
1 juni 2011 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
Een MissLipgloss artikel

Festival look of the day


Festivals, ik houd er van! Lekker weer, fijne muziek, vriendinnen, drankjes, lekker eten, lekker dansen! Ik ging vorige week naar het Fusion of Dance festival in Zwolle en voor ik ging heb ik even wat foto’s gemaakt van mijn make-up en outfit. Ik kreeg laatst een aantal keer de vraag of ik weer eens wat looks wilde laten zien met outfitjes erbij, en ook al ben ik helemaal geen modemeisje of fashionblogger, natuurlijk vind ik het wel leuk om die aan jullie te laten zien. Verwacht bij mij geen high fashion outfits, ik ben gewoon een meisje dat ervan houdt zichzelf leuk aan te kleden, maar ik ben er niet 24/7 mee bezig. Dus don’t judge me op mijn fashion skills, het is gewoon iets wat ik leuk vind, mijn passie ligt echt bij beauty. Lees verder voor mijn festival look!

Met mijn make-up heb ik weinig bijzonders gedaan, eigenlijk is dit mijn standaard look. Wat ik op mijn gezicht en lippen draag:

 • MAC Prep + Prime Face Base
 • MUFE HD foundation
 • MAC Blot Powder
 • Dior Shimmer Powder in 004 Pop Diamond
 • MAC Dazzleglass in Local Colour

Ik draag op mijn ogen:

 • Catrice oogschaduwbasis
 • MAC Blanc Type oogschaduw
 • MAC ,,, oogschaduw
 • Urban Decay Zero oogpotlood (onder mijn oog)
 • MAC Fluidline in Blacktrack
 • Estee Lauder Sumptuous mascaraEn dit is de outfit. Ik draag bijna altijd zwart, met uitzondering draag ik een keer wit, of oranje. Het jurkje is van Hema (jep, echt, die zijn heel fijn! Deze is met korte mouw, maar ze zijn er ook met lange mouwtjes). De jeansblouse is van Mango, het horloge van Parrera, riempje van Esprit en sandaaltjes van Supertrash.


Supertrash sandaaltjes


Parrera horloge en Ciaté nagellak in Lemon Sherbert.


Zonnebril is van Ray Ban. Het is weer tijd om naar de kapper te gaan, mijn ‘matje’ wordt te lang, haha!

Ik heb een enorm leuke dag gehad bij Fusion, wat is dat toch elk jaar een prachtig feest! Ik ga trouwens mijn best doen vaker outfitjes te plaatsen in combinatie met een beauty look, al kleed ik me niet heel bijzonder, hoor! 🙂 Ik krijg vaak de vraag de laatste tijd. Ik draag geen dure of heel exclusieve kleding, dus misschien is dat juist leuk om te zien zodat jullie er zelf wat mee kunnen! Ik hoor het graag. Natuurlijk blijft beauty hier op de site het belangrijkst en ik zal het dan in combinatie met een beauty look doen, want het draait natuurlijk altijd om make-up hier op MissLipgloss.nl! 🙂

 


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.