Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
2 juni 2012 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
Een MissLipgloss artikel

Feeling a little blue!

Blauw blijft een te gekke kleur voor op je ogen. Was het een tijdje ordinair, nu is het juist hartstikke hip, vooral de donkerdere blauwtinten. Ik had weer eens zin in een blauwe ooglook!

 

Dit is de look! Hij ziet er een beetje heftig uit doordat je de glans hier heel goed ziet, je zal op de full face foto zien dat het niet echt zo heftig is. Ik heb de kleuren geblend zodat het één kleur wordt (onder mijn oog wel een andere tint, net als het lijntje langs mijn wimpers). Weer eens wat anders dan een donkere tint in de arcadeboog.

De full face look! De rest heb ik rustig gehouden, nude lippen, subtiele highlighter.

 Deze producten heb ik onder andere gebruikt!

Op mijn gezicht draag ik de superfijne Dior Hydra Life BB Creme met een heel kleine beetje MAC Prep + Prime Transparent Finshing Powder.

Op mijn oogleden gebruikte ik de Maybelline Eyestudio’s in 02 Navy Narcissist en 50 Tantalizing Teal. Voor het lijntje gebruikte ik de L’Oréal Color Infallible Midnight Blue, met een nat kwastje.

Op mijn wangen en jukbeenderen draag ik de supermooie GLO van Sleek in Peach Shimmer.

Op mijn lippen heb ik een beetje van de Dior BB Creme en voor de glans wat Hurraw Grapefruit Lip Balm.

De volledige look. Met een bruin tintje (van de L’Oreal Sublime Bronze Golden Mousse zelfbruiner). Lekker zomers! I love blue!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.