Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
29 december 2010 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
Een MissLipgloss artikel

Favorieten van 2010

Wat heb ik veel producten gebruikt en getest in 2010. Voor de site natuurlijk, maar ook gewoon voor mezelf, dingen die ik kocht in de winkel. Heel veel dingen heb ik weer weggegeven, maar ook een hoop is mijn eigen kasten beland. Ik heb een selectie gemaakt van mijn favoriete producten, op make-up-, haar- en lichaamsgebied. Echt makkelijk was het niet – er zijn zoveel fijne dingen! – maar ik heb mijn best gedaan… Welke producten zijn helemaal Miss Lipgloss-proof? Lees snel verder om het te ontdekken!

Alles bij elkaar… Veel!

Make-up. Dit was wel het moeilijkst en ik ben heel selectief gebleven, heb alleen de producten gekozen die ik écht heel veel gebruik en waar ik supertevreden over ben.

 • Bourjois Healthy Mix Serum. Ook al is dit product nog niet te koop in 2010, het is voor dagelijks gebruik op mezelf een absolute favoriet geworden! Klik hier voor de review.
 • Kryolan losse poeder. Supergoedkoop en superveel. Ik betaalde voor deze enorme pot zo’n dertien euro en het werkt ook gewoon hartstikke goed. Op mezelf gebruik ik dit niet altijd, maar wel altijd voor shoots en shows.
 • Klorane oogreiniger. De beste, de snelste, en de meest milde die ik ooit heb gebruikt. Klik hier voor de review.
 • MAC Face & Body foundation. Ik heb deze in mijn visagiekoffer zitten en voor shoots en shows vind ik deze echt onwijs fijn. Het effect is natuurlijk, er zit een mooie glans op en het is enorm makkelijk in gebruik. Echt zuinig is het niet, mijn eerste fles C1 is al bijna op… Het is alleen niet echt geschikt voor mensen met bultjes/oneffenheden, want dat accentueert ‘ie, maar modellen hebben dat over het algemeen nou eenmaal niet. Klik hier voor de review.
 • OCC Lip Tars. Geweldige kleuren, prachtige pigmentatie, superzuinig en makkelijk in gebruik. Voor mijn tussen- en eindshoot heb ik Lip Tars gebruikt. Klik hier voor de review, klik hier voor de swatches.
 • Rosebud Lip Balm Minted Rose. Gewoon mijn favoriete lippenbalsem, deze heb ik altijd bij me.
 • De Beautyblender! Ik heb mijn hele klas dit aangeraden en iedereen is nu aan de beautyblender. Superfijn product, zeker in combinatie met de blendercleanser! Werkt als een trein, hiermee heb ik een basis in nog geen vijf minuten opgezet, met een kwast of mijn handen duurt dat echt veel langer. Klik hier voor de review.
 • Bovenaan rechts: MAC Blanc Type oogschaduw. Deze wil ik echt in elke look verwerken.
 • Bobbi Brown Corrector. Best dekkende en creamy concealer van dit jaar. Klik hier voor de review.
 • MAC Lip Erase: perfect om mijn rode lippen mooi nude te maken en perfect als basis onder een lipgloss of lipstick. En zo zuinig! Klik hier voor de review.
 • Chanel Levres Scintillantes. Voor mij de fijnste lipgloss die er bestaat, de kleuren zijn prachtig en hij is niet plakkerig maar blijft wél heel lang zitten.
 • Estee Lauder Sumptuous Extreme Volume Mascara. Beste volume mascara die ik tot nu toe heb aangeraakt! Review volgt.
 • Make Up Store blush in Lust en MAC Mineralize Blush in Gentle. Gewoon pure liefde!
 • Hema Eyebrow Gel in Dark Brown. Fijne wenkbrauwgel met een kleurtje die geen restjes achterlaat tijdens het uitkammen van de wenkbrauwen.

Nagel- en handproducten.

 • Aveda Hand Relief. Fijne voedende handcreme die ik maar twee keer per dag hoef in te smeren voor non-stop zachte handen.
 • Chanel Le Vernis in Rouge Noir en Paradoxal. Gewoon prachtige kleuren die ik keer op keer wil dragen.
 • Lush Lemony Flutter voor superzachte en gezonde nagelriemen. Klik hier voor de review.
 • Herome Nagelverharder Extra Strong, dit product geeft me mooie harde nagels die eindelijk eens gewoon lang groeien.
 • MAC nagellak in Light Affair, deze pak ik zo vaak!
 • Catrice Nail Lacquer in Sold Out Forever en Absolute Chinchilly.
 • Trind Top Coat. Glanzend en sneldrogend.

Lichaams- en verzorgingsproducten…

 • Chanel No5 parfum en Dior Pure Poison. De laatste is inmiddels op, en heb ik serieus in een paar maanden opgemaakt, ik gebruikte hem elke dag. Chanel No5 kan ik ook wel elke dag dragen, ik vind hem zo chic en heerlijk! Klik hier voor het artikel over Chanel No5 en klik hier voor het artikel over Dior Pure Poison.
 • Nivea Dry Comfort deo, deze blijf ik kopen. Hij beschermt me gewoon het beste tegen zweetluchtjes (iew!). Klik hier voor de review.
 • The Body Shop body butter. All time favorite. Lekker zacht, voedend, lekker ruikend en qua prijs best oké. Klik hier voor de review.
 • Alle reinigings- en verzorgingsproducten van Dermalogica. Hier heb ik een gezonde, zachte, schone huid van gekregen. Een review komt er aan!

En als laatste mijn favoriete haarproducten…

 • Elnett haarspray. Gewoon de beste ooit. Geeft enorme fixatie en volume, plakt niet, ruikt lekker, is makkelijk uit te kammen en niet belachelijk duur.
 • Schwarzkopf droogshampoo. Beste uitvinding ever! ‘Schone’ haren zonder water. Klik hier voor het artikel over droogshampoo.
 • CHI Shine Infusion voor een prachtige glans op mijn haar.
 • CHI Nourish Intense shampoo, deze reinigt mijn haar heel mild en voedt het. Een van de weinige shampoos die mijn haar niet pluizig maakt.
 • CHI Twisted Fabric, een soort klei-achtig haarproduct dat wél een glans geeft. Ideaal voor mijn lok.
 • CHI stijltang. Dit is denk ik mijn meest favoriete product van heel 2010. Hier ben ik zo blij mee! Steile, glanzende, mooie lokken in een mum van tijd. En ook nog een mooi ding om te zien. Klik hier voor het artikel erover, een review komt binnenkort.

Waar willen jullie het liefst eerst een review van zien? Ik doe mijn best 😀

Reviews die er aan komen (op willekeurige volgorde) op jullie verzoek:

 • Dermalogica producten (video is al opgenomen, komt als eerste)
 • CHI stijltang
 • Estee Lauder Sumptuous Extreme mascara
 • Kryolan transparante losse poeder
 • HEMA Eyebrow Gel (Dark Brown)
 • Elnett haarspray

Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.