Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
2 januari 2009 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
 • favorites
 • tip
Een MissLipgloss artikel

Favo producten van 2008

2008 is voorbij, het nieuwe jaar is aangebroken! Tijd om vooruit te kijken naar een fris, nieuw jaar vol met nieuwe kansen. Maar! Soms (heel soms) moeten we even terugkijken. Bij deze mijn 10 favoriete nieuwe producten van 2008.

 • 1. De Parucci producten. Ik snap niet dat ik ze nooit eerder gezien heb! Alles is goed aan ze en ik gebruik een aantal producten elke dag (Teaser, Tinseltown en Dirtworks) en de rest gebruik ik meerdere keren in de week. Mijn perfecte haarstylingmerk!
 • 2. Het Mint Julep Masque. Gebruik het elke week minimaal één keer (als ik veel onzuiverheden heb, vaker). Superfijn masker, love love love it.
 • 3. Lush Jelly in Snowshowers. Ik heb hier geen stuk over geschreven, maar ik ben er wel dol op. Gebruik het bijna elke dag onder de douche, die geur…
 • 4. Aussie Perk Me Up concealer. Gebruik hem op het moment in combinatie met Max Factor concealer.
 • 5. Pupa Ultraflex mascara. Heb hem al sinds juli 2008 en hij is gewoon nog steeds niet uitgedroogd! Geeft heel veel volume en is perfect voor mijn wimpers.
 • 6. Lush Dream Cream. Bodymilk die bij mij super werkt als gezichtscrème. Droge huid? Niet meer met Dream Cream. Ik heb een grote pot (normaal formaat, enige formaat ook) en je doet er zo ongelooflijk lang mee. Er is nog maar een laagje van 1 centimeter uit!!
 • 7. De etré buffer. Mijn nagels worden er zo mooi glad en glanzend van!
 • 8. OPI nagellak. Beste nagellak ever.
 • 9. Crystal Spring deo’s. Ze hebben me van mijn zweetgeur afgeholpen! Gebruik het elke dag en werkt super. Ben zo blij dat ik dat ontdekt heb!
 • 10. Essence holographic nagellakjes. Ja, een Essence product in het lijstje! Supermooie nagellakjes uit een limited edition lijn, nu niet meer te koop. Later meer over op de site 🙂

Wat zijn jullie favoriete producten van 2008?


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.