Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
27 januari 2012 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • eotd
  • eye of the day
  • face of the day
  • flare
Een MissLipgloss artikel

Face of the day met Illamasqua Flare

De laatste tijd ben ik meer into de clean ooglooks. Weinig oogschaduw, eventueel een lijntje en een beetje mascara. Naast dat het weinig tijd kost, vind ik het ook wel wat moois hebben, zo weinig oogmake-up. Ik heb echt van die periodes! Ik combineerde het laatste met knal oranje lippen.

Dit is de ooglook. Ik heb wel oogschaduw gebruikt, om te highlighten en te shapen.

Daarvoor gebruikte ik deze Mineralized Skin Finish van MAC, in Light Medium Natural and Shimmer. De shimmer kant gebruikte ik in mijn binnenste ooghoeken en onder mijn wenkbrauw, de normale (matte) kant op mijn bewegende ooglid. Ik pakte en beetje donkerbruin uit een ander palet met mijn blending kwast en daarmee zette ik mijn arcadeboog héél subtiel aan.

Het lijntje is gezet met Maybelline Master Precise Eyeliner, en de mascara is Estee Lauder Sumptuous Extreme.

Op mijn gezicht draag ik Bourjois Flower Perfection Foundation, Estee Lauder concealer, MAC Prep + Prime poeder.

En op mijn lippen dus de knaloranje Flare lipstick van Illamasqua. Ik vind hem prachtig maar niet fijn, hij is superdroog, brengt lastig aan en blijft ook niet lang zitten. Superjammer, maar de kleur maakt wel iets goed.

De complete look. Simpel, maar het heeft iets extra’s door de felle lippen.

 Heb jij ook ‘periodes’ in je looks? Dat je de ene periode heel dol bent op een bepaalde manier van je ogen opmaken? Of juist iets met je gezichtsmake-up?


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.