Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
19 maart 2010 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • eotd
  • eye of the day
  • face of the day
  • fotd
Een MissLipgloss artikel

Face of the day

Ik had zin in kleur! Tijd om mijn Anastasia Quad in Sea Jasper weer eens te gebruiken. Afgelopen zomer gebruikte ik die enorm veel, en ik had er weer zin in. Misschien wel doordat het buiten weer wat beter weer wordt… Ik heb hem niet te zwaar aangezet omdat het een doordeweekse dag was, maar heb hem wel een beetje dramatisch gemaakt met de brede liner. Het is trouwens gewoon de donkerste kleur uit het paletje, dat ook in mijn arcadeboog zit, maar dan aangebracht met een nat linerkwastje.

Het was in eerste instantie niet de bedoeling dat de liner zo dik werd, maar ik schoot uit… En dan is het of weghalen, of gewoon helemaal dikker maken. Dus ik besloot het lijntje maar wat dramatischer aan te zetten. Ik heb dat echt heel vaak!


Ik had m’n wenkbrauw even moeten ‘borstelen’… Hij zit scheef! 😉

Producten gebruikt:

Gezicht

Ogen

Wenkbrauwen

  • Anastasia Brow Powder in Medium Ash

Lippen

  • MAC Hello Kitty Tinted Lip Conditioner in Pink Fish

Weinig producten, he? Vind ik ook, het viel me pas op toen ik het uittypte. Geen concealer, geen bronzer, geen aparte eyeliner, geen lipstick, geen wenkbrauwgel… Het lijkt wel alsof ik mijn beautyroutine iets heb uitgedunt!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.