Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
10 november 2010 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • b academy
  • eyeliner
Een MissLipgloss artikel

Eyeliner huiswerk

Na de B les van vorige week ben ik meteen aan de slag gegaan met het huiswerk. Dat was natuurlijk zelf eyeliner oefenen! Dit heb ik op mezelf gedaan en op facecharts. Ik heb op papier twee looks gemaakt, een high fashion en een commerciële, op mezelf heb ik een commerciële (draagbare) gedaan. Omdat jullie mijn visagie artikelen zo leuk vinden, hiervan weer een apart artikel! Lees verder voor foto’s.


Ik heb stap voor stap foto’s gemaakt, in de hoop dat jullie dan een beetje begrijpen hoe een eyeliner zetten in zijn werk gaat.

Dit is mijn naakte oog.

Op deze foto heb ik mijn wenkbrauwen geëpileerd en stukjes tussen de wimpers ingevuld met zwart oogpotlood. Ik zie nog steeds stukjes huid tussen de wimpers, ik had mijn potlood scherper moeten slijpen.

Dan bepaal je de richting van de wing. Deze laat je in een rechte lijn vanaf de wimperlijn onder je oog lopen. Dat is de lijn die je volgen moet! Daarna kan je hem tekenen. Zorg dat de lijn recht is wanneer je met je oog naar beneden kijkt, of als je je oog dicht hebt.

Lekker heavy! Natuurlijk kan het veel subtieler, maar ik oefen het liever groot, dan zie je foutjes enzo beter.

Hier heb ik ook de wenkbrauwen ingetekend en mijn lippen gedaan met MAC Chatterbox.

Lippen

Ik heb me niet gefocust op de foundation, deze is niet helemaal zoals hij zou moeten voor foto’s,  I know 🙂

En dan de face charts die ik heb gemaakt:

Draagbare look met MAC Chatterbox, matte lippen

High fashion look met glanzende Chanel Rouge Noir lippen. Links een Galliano-liner en rechts een Ellis Faas-liner.

Hier heb ik de linkerkant nog iets gepimpt met mascara.

Oefening baart kunst, mijn liner is nog verre van perfect. Lippen gaan nu eigenlijk wel elke keer heel goed, fijn om te zien 😀
Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.