Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
6 april 2009 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • Eyeko
  • lipgloss
  • swatches
  • Test
Een MissLipgloss artikel

Eyeko lipgloss review

Ik was erg excited over de komst van de Eyeko lipglossjes, dus ik heb ze natuurlijk meteen in huis gehaald. Ze kostten 4 pond per stuk, dat is €4,30 per stuk. Dat is dus inclusief verzending (want die is gratis bij Eyeko).

Ingredienten:

Swatches:

Lipswatches:

De blikjes zijn suuupercute, check die mooie stickers! Het is echt leuk dat Eyeko voor elke smaak een andere sticker gebruikt, dat doen ze ook bij de nagellakjes. Elke kleur heeft een eigen design, heel leuk.
En dan de geur! Zo lekker! Cheeky Cherry is m’n absolute favoriet, die ruikt precies hetzelfde als Chapstick, super zoet kersen. net als van die kersenlollies! Love it. Rosy Pink ruikt naar rozen, echt zo’n typisch rozengeurtje. Moet je van houden, is niet mijn favoriet. Creamy Cupcake ruikt naar chocola en koekjes. Superlekker! Deze geurtjes ‘proef’ je trouwens niet als je de gloss op hebt.

De substantie van de glossjes is een beetje jelly-achtig. Niet vergelijkbaar met bijvoorbeeld rosebud, dit is minder goed smeerbaar. Dat vind ik jammer! Met een kwastje werkt het het beste, maar om nou altijd een kwastje mee te nemen in je tas… Hmm. De glossjes geven niet veel kleur af, maar dat weet je al als je de gloss in de tinnetjes ziet. Ze geven wel glans en glitter! In Creamy Cupcake zitten chunky glitters, maar die zie je niet echt terug op je lippen. Rosy Pink heeft mini glittertjes (mooi!) en die zie je wel. Cheeky Cherry heeft ook glitters, maar niet erg opvallend.

Ik vind de glossjes echt cute en leuk om mee te nemen in je tas. Mijn favoriet is dus de Cheeky Cherry. Als je van zoete geurtjes houdt, is dat wat voor jou! De glossjes kosten 4 pond en bij Eyeko betaal je geen verzendkosten. Met mijn voucher code (E250) krijg je een leuke goodie bij je bestelling vanaf 10 pond. Je kan de lipglossjes trouwens via deze link kopen, ze staan niet meteen in de shop.Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.