Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
15 april 2012 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • blush bucolique
  • givenchy
Een MissLipgloss artikel

Eyecandy: Givenchy Blush Bucolique

Soms komt er een product voorbij waar ik wel uren naar kan staren. Dat ik elke dag wil gebruiken, dat zó mooi is! Zo’n product is de Blush Bucolique van Givenchy, een dure maar prachtige blush, ware eyecandy! Geniet je even mee?

De blush is onderdeel van de voorjaarscollectie van Givenchy en ligt dus nu in de winkels, bij bijvoorbeeld Douglas, de Bijenkorf en ICI Paris. Je koopt hem in een zwart, strak doosje.

De kleur is ‘Bucolic Rose’

En dat is het doosje. Klein, compact, wel een beetje dik omdat onderin een kwast verstopt zit.

Dit ziet er toch al heerlijk zomers uit? Prachtig met die ‘spetters’.

Aaaaah…. (Handig trouwens, een spiegeltje!)

De blush is werkelijk prachtig. De basis is mat nude/perzik met glanzende roze/rode stukjes. Givenchy deed inspiratie op uit een veld vol klaprozen, en die verwijzing snap ik wel!

Als je het laatje openschuift zit er een kwastje in. Die is prima trouwens, heel handig voor onderweg! Als ik hem thuis gebruik, pak ik wel liever mijn eigen gewone blushkwast.

De blush is koel, lichtroze, met een prachtige glans. Heel zomers en fris! Het is trouwens meer een highlighter dan een blush, want er komt vooral veel glans vanaf. Supermooi, ik ben gek op highlighters en glansjes, zeker wanneer de zon schijnt, dan weerkaatst het zo mooi.

Na een keer gebruiken ziet de blush er zo uit, er komen dan meer donkere ‘stukjes’ te voorschijn! Cool! Het is trouwens geen overspray, die roze glans, hij zit door de hele blush heen.

Goedkoop is de blush niet, voor €43,50 is ‘ie van jou. Vandaar dat ik ook soms dit soort ‘eyecandy’ blogposts doe. Zonder dat je iets koopt, kan je lekker meegenieten van dit soort prachtige luxe beautyproducten. Dit is een keeper, echt een blush die geschikt is voor elke dag, ik ben er ontzettend blij mee!

 


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.