Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
24 april 2010 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • eotd
  • fotd
  • Looks
Een MissLipgloss artikel

Eye of the day met MAC Trip 2010 Kit

Deze look maakte ik met mijn MAC Trip 2010 kit (de Warm Eyes versie). Ik maakte hem echt heel erg snel, in nog geen vijf minuten. Dit is echt een look die ik elke dag maak, maar dan verschillende kleuren gebruik. Ik gebruikte MAC Shroom in mijn binnenste ooghoeken en MAC Humid in mijn buitenste ooghoeken en in de arcadeboog. Het lijntje van is een INK by Dennis Knudsen oogpotloodje, in Pacific Green. Op mijn waterlijn heb ik Make Up Store oogpotlood in Snowflake. Op mijn wimpers heb ik The Body Shop Big & Curvy, en ik heb voor mijn wenkbrauwen een keer een wenkbrauwpotloodje van Pupa gebruikt in plaats van mijn oude vertrouwde Anastasia poeder.

En een full face shot, die jullie er graag bij willen zien! Op mijn gezicht heb ik een mengsel van Inglot LW 100 foundation met Catrice Liquid Mousse foundation in 010. Dit omdat ik heb gezelfbruind. Verder draag ik Hema concealer, Inglot poeder, Babor Soft Duo blush in Rose en op mijn lippen heb ik helemaal niks. Enne… het valt me nu pas op dat de ‘afdruk’ van mijn zonnebril op m’n neus staat! Zien jullie dat, dat rode randje?Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.